- 22 Kasım 2016
- 19
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.281
kalp atislari gec duyulabiliyor gec dollenmeden kaynakli olabilir aklina takilan tum sorulari doktoruna sor seni bilgilendiriler ben doktoru soru yagmuruna tutuyodum resmenarkadaşlar iyi günler. Dün doktora gittim 6+5 hamile olduğumu ve çift yumurta ikiziolduğunu söyledi. Bana günlük vurulmam için hibor iğnesi verdi daha önce kullanan varmı ne gibi etki yapıyor. Birde daha kalp atışlarının duyulmadığını söyledi. İkizlerde ne zaman kaçıncı hafta canlanma olur arkadaşlar bilgi verebilirmisinizz?
Kalp atislari baz
kalp atislari gec duyulabiliyor gec dollenmeden kaynakli olabilir aklina takilan tum sorulari doktoruna sor seni bilgilendiriler ben doktoru soru yagmuruna tutuyodum resmen
tsklr kızlar cok sagolun allah hepınızı kurtarsın rabbım ssaglıkla kucaklarımıza versın ınsllh kızlarıma sut gonderdık 1 de doktrla gorusuldu kanlarında enfeksyon varmıs o temızlenıyomus solunuma baglı degıllermıs bol bol sut ıstıyoz demıs doktrları 2 kılo olunca verceklermıs 4 5 arasıda ben gormeye gıdıcem tanıdık bı hemsıre var yenıdoanda tesaduf denk geldı onun ayasınde ıcerı gırebılıyoruz yoksa camdan gozterıyolr ama allah razı olsun o ıcerı alıyo bızı sızler nasılsınız
Bir ikiz annesi olarak size bazi seyler soyluycem kizlar yapip yapmamak size kalmis doguma giderken mutlaka yaninizda kuru sogan bulundurun ben ilk kizimda emzirirken gogsum aciyodu agliyodum resmen teyze kizinin onerisiyle bu dogumumda sogan suyu sıktım gogsume surdum sonra biraz durup islak mendille sildim sonra ilk emzirmemi yaptim gogsumde hic aci olmadi cok sukur biri bana dogumdan sonra bebege ilk olarak maden suyu 1 cay kasigi ver asla gazi olmaz demisti onuda yapmayi unuttum maalesef cok uzgunum bunun icin.sonra bebislerin sarilik olmamasi icin mutlaka iki biberon alin mama alin anne sutu gelmeyebiliyo ilk 3 gun bebek doymazsa sarilik olur bilginize.2 saatte bir emzirin sut varsa yoksa gelene kadar mama verin kesinlikle.
tsklr kızlar cok sagolun allah hepınızı kurtarsın rabbım ssaglıkla kucaklarımıza versın ınsllh kızlarıma sut gonderdık 1 de doktrla gorusuldu kanlarında enfeksyon varmıs o temızlenıyomus solunuma baglı degıllermıs bol bol sut ıstıyoz demıs doktrları 2 kılo olunca verceklermıs 4 5 arasıda ben gormeye gıdıcem tanıdık bı hemsıre var yenıdoanda tesaduf denk geldı onun ayasınde ıcerı gırebılıyoruz yoksa camdan gozterıyolr ama allah razı olsun o ıcerı alıyo bızı sızler nasılsınız
Bende yedim hemde cok duzenli ama erken dogum oldu, hergun ceviz kuru kayisi badem, muz ..herkesin yapisi farkli , ben tasiyamadim belkide karnimda cok buyuk degildiCanim icini ferah tut benim de o aylarda cok hareketleri yoktu ilerleyen aylarda resmen seni dovuyolar sanki disardan bile karnima tekme attiklari belli oluyodu karnim bi yukari bir asagi cok komikti cikolata ve bol bol cerez yemeni tavsiye ederim bir avuc hergun yedim kayisi kurusu yedim masallah normal bebek kilosu agirliginda dogdu ikizlerim
Hadi ya korktum şimdi çok oluyor bu ara Çünkü bi ara randevu alıp gitsem mi acaba 2 sinde var randevumuz daha çok var . Aynı düşüncedeyiz bu konuda :) eve gelince annem yada özellikle kv çocuğa bakma hevesinde olacaklar bana temizlik yemek yapıp Sonra sessizce gitseler süper olur . Ama öbür türlü onlar çocuk bakacak ben hizmetçi olucam aman kalsın öylesi keyfi gelip gitsinler kimseye görev yükleyemem . Benim de başım kaldırmaz stres yaparım iyice oğluma yansır. Tabi inşallah kendimiz de çocuklar da iyi olalım da kimseye ihtiyacımız olmasın .o söylediğin şeyleri ben daha bir, bir buçuk aydır yaşıyorum doktoruna sor bence. mide bulantısı ben fazla yaşamadım ama yaşayan bir arkadaşıma doktoru en son yemeğini 6 gibi yemesini söylemişti hakkaten de kızın bulantıları geçti. ekşimeye gelince ben en son 7 den sonra bişi yemezsem yanmam olmuyo ama 8-9-10 gibi meyve, bırak meyveyi bazen beyaz leblebi yiyorum o bile midemi yakıyo ama gaviscon içiyorum iyi geliyo. bebeklere yalnız bakma konusunda sana katılıyorum allah güç versin hepimize kimseye muhtaç olmadan bakalım sadece annenin baktığı bebek başka oluyo bence bir de evde ben öyle sürekli birilerinin dolaşmasına katlanamam, üç öğün yemek daha çok çamaşır daha çok temizlik ben daha fazla yoruluyorum. diğer türlü tek çeşit yemek, yeteri kadar temizlik idare ederzi gibi geliyo. bana evdeki insanlarla uğraşmak daha zor geliyo her kafadan bir ses herkes bişiler söyler, üçüncü bir çocuk olunca illaki zor olacak ama inşallah. allah yardım edecek kimseye taşıyamacağı yükü yüklemezmiş.
Aynen ama şöyle zaten ilk 3 ay anneden beslenmiyor bebek şimdi de anca 100 er gr lar zaten çok takmıyorum ben oyüzden inşallah ilerleyen aylarda midemiz düzelir bol bol yeriz inşallahay nasıl tüketelim midem hiçbirşey kabul etmiyor ki
Benimki 8 eylül biz aynıyızsen benden bir hafta öndesin değil mi? satın nedir? ben kendimi hala tam konumlandıramadım benimki 9 eylül.
inşallah canım doktor da 16. haftadan sonra düzelir dedi zaten.Aynen ama şöyle zaten ilk 3 ay anneden beslenmiyor bebek şimdi de anca 100 er gr lar zaten çok takmıyorum ben oyüzden inşallah ilerleyen aylarda midemiz düzelir bol bol yeriz inşallah
aaa evet :) seninkilerin cinsiyeti belli mi?Benimki 8 eylül biz aynıyız
7 eylül de benBenimki 8 eylül biz aynıyız
kızlar süt sağma makinesi almadım. muhabbeti olmuş. doğumu beklemeden alayım mı?
bana arkadaşım verdi almadım aslında ama ikiz annelerinin bloglarını falan okuduğumda hep sütün artması için tavsiye etmişler. emzirin emzirdikten sonra iyice boşalması için sağın bir saat sonra tekrar sağın falan diye tavsiyeler vermişler o yüzden gerekli gibi görünüyo bide başkasının beslemesi gerektiğinde buzlukta süt olursa rahat olur sanki. hastane için gereklimi açıkcası bilmiyorum ama mutlaka çantanıza koyum diyenler var o yüzden koydum.
nette baktim elle kullanilan var bi de sanirim elektronik olan..
hangisi alınıyor,işe yariyor ?
bi de buzlukta sut saklamak sakincali degil mi ?
Canim ins. Girmezler kuveze. Kuvez icin hicbirsey lazim degil. Sadece sut sagip sut posetinde hergun veriyoryz. Bez mama vs onlar veriyor. Bizden bisey istemedilerkuvezde sadece bezle duruyorlar değil mi?kuvezde bebeği duranların hastanede bebek için ne gibi ihiyaçları oluyor?ben 31.haftadayım erken doğum olabilir.şimdi ne alıcam kafam karıştı.mesela sütleri nasıl götürüyorsunuz vs?kaç biberon gerek ?gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?