- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.301
Ben bugün 2. Yi oldum doktorumda ebe de öyle bişey söylemediler acaba nasıl olmalı merak ettim şimdiSelam kızlar, tetanos aşısı oldunuz mu ben iki gün önce oldum bir kez olacakmışım ikiz olduğu için.
Allah allah ben de merak ettim, gerçi ben henüz doktoruma danışmadım ama sağlık ocağında bir kez yetiyor dedi hemşire. Acaba iki kez mi yaptırmamız gerekiyor kafam karıştı :/Ben bugün 2. Yi oldum doktorumda ebe de öyle bişey söylemediler acaba nasıl olmalı merak ettim şimdi
Bizim aile hekimi daha gecen ay bahsetti ve ikisi de olck demisti,şuradan hatirliyorum,araya 1ay girdikten sonra 2.dozu olursun demisti.ikiz oldugunu da biliyor,hatta girer girmez ikizler nasil diyorAllah allah ben de merak ettim, gerçi ben henüz doktoruma danışmadım ama sağlık ocağında bir kez yetiyor dedi hemşire. Acaba iki kez mi yaptırmamız gerekiyor kafam karıştı :/
çok teşekkürler.bezin hastaneden verildiğini bilmiyordum.Canim ins. Girmezler kuveze. Kuvez icin hicbirsey lazim degil. Sadece sut sagip sut posetinde hergun veriyoryz. Bez mama vs onlar veriyor. Bizden bisey istemediler
ben de iki kez oldum aşıyıBizim aile hekimi daha gecen ay bahsetti ve ikisi de olck demisti,şuradan hatirliyorum,araya 1ay girdikten sonra 2.dozu olursun demisti.ikiz oldugunu da biliyor,hatta girer girmez ikizler nasil diyor
adetin ustunden 5 gun geçmiş,ikiz olabilir gun aşırı 2,5katina çıkmalı demisti drum.misal bnm adeti 3gun gecince bin kusurdu.Yani ya erken tutundu seninki ya da evet ikiz :) hayirlisi olsn hakkinda.Yeni
merhaba,
sat tarihim 15 kasım 20 aralık da test yaptım dün sonuçları aldım. beta hcg 7710,50 yazıyor. aile hekimi sonuç pozitif hamilesin kadın doğumdan randevu al dedi bende 3 ocak tarihine randevu aldım. bugün fark ettim sonucun yüksek olduğunu. Aranızda böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu? ikiz olabilir mi ?
adetin ustunden 5 gun geçmiş,ikiz olabilir gun aşırı 2,5katina çıkmalı demisti drum.misal bnm adeti 3gun gecince bin kusurdu.Yani ya erken tutundu seninki ya da evet ikiz :) hayirlisi olsn hakkinda.
Yaa benim hemşire salladı o zamanBizim aile hekimi daha gecen ay bahsetti ve ikisi de olck demisti,şuradan hatirliyorum,araya 1ay girdikten sonra 2.dozu olursun demisti.ikiz oldugunu da biliyor,hatta girer girmez ikizler nasil diyor
Merhaba öncelikle hayırlı olsun ben yaklaşık 8 haftada kalp atışlarıni görmüştüm ...bana da doktor biri kaybolabilir demişti ama çok şükür Bebeklerim benimle , darısı başınıza inşallahMerhaba
Sat tarihim 13 Kasım 15 aralıkta evde test yaptım pozitif :) 16 aralıkta kesinleştirmek için doktora gittim transvajinal ultrasonla bakıldı evet 4+5 günlük hamileymişimve çift gebelik kesesi göründü ama tabiki boş hiçbir test vs yapılmadı iki hafta sonra görüşelim dedi günler geçmiyor şuan 5+4 günümdeyim internette baştan çift kese gözüküp sonra kaybolduğunu okudum meraktan çatlıyorum bebişler kaçıncı haftada görünür ikiz gebelikte geç görünebiliyormuş ikiz anneleri yardım lütfen
Çooook teşekkür ederim tahmin edersiniz ki beklemek çok zor inşallah bende aynı sevinci yaşayabilirim sizede bebişlerinizle sağlıklı uzun ömürler dilerim ☺Merhaba öncelikle hayırlı olsun ben yaklaşık 8 haftada kalp atışlarıni görmüştüm ...bana da doktor biri kaybolabilir demişti ama çok şükür Bebeklerim benimle , darısı başınıza inşallah
Çok teşekkür ederim aynen o kalp atışlarıni Görene kadar beklemek çok zor ...sonra ayda bir ultrasona çağırıyor doktorlar genelde o 1 ay o kadar zor geçiyor ki...ama asıl son haftalar daha yavaş geçiyor ya.☺ neyse Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin inşallah ...keselerinizi baya erken gormussunuz ben 6 haftalikken vajinal ultrason ile görmüştüm ....kalp atışlarını da yine vajinal olarak gördümÇooook teşekkür ederim tahmin edersiniz ki beklemek çok zor inşallah bende aynı sevinci yaşayabilirim sizede bebişlerinizle sağlıklı uzun ömürler dilerim ☺
görürsün canım.benim. Stres yapma. Bende çok korkuyordum. 31. Haftaya girdik. İnşallah 37. 38. Haftalarımızı görürüzBen kullanıyorum Can'ım 21 haftalığım doktor rahim duvarım incelmiş diye verdi bide karaciğerimde şişme varmış hayırlısıyla 30 haftayı bir görsem
Amiinnn inşallah Rabbim bütün isteyenlere bebişlerine kavuşmayı nasip etsin... Siz ilk altıncı haftada mı doktora göründünüz? Altıncı haftada kesede bebiş gördünüz mü? Ben bir an önce gitmek istiyorum ama eşim izin vermiyorÇok teşekkür ederim aynen o kalp atışlarıni Görene kadar beklemek çok zor ...sonra ayda bir ultrasona çağırıyor doktorlar genelde o 1 ay o kadar zor geçiyor ki...ama asıl son haftalar daha yavaş geçiyor ya.☺ neyse Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin inşallah ...keselerinizi baya erken gormussunuz ben 6 haftalikken vajinal ultrason ile görmüştüm ....kalp atışlarını da yine vajinal olarak gördüm
Merhaba kızlar sorum şöyle 4 saatlik yolculuk yapabilir miyim? Dr kontrolum pazartesi bu hafta sonu gitmem gerekli şehir dışına kanamam falan yok ama uine tedirgin oldum. Ne dersiniz?
bnmki de boyle demisti ve bu yuzden maalesef kardesimin dugunune gidemedimHaklisin canim, benim doktorum ilk uc ay icinde uzun yolculuk yapma yorulma demisti. Muhtemelen seninki de oyle diyebilir istersen bir arayip konus icin rahat eder. Illa sorun olacagindan degil tabi ama yorgunluk vs diyedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?