2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bence görünür canım benim 6+2 de karından ultrasonda kalp atışlarını duydum çok şükür insallah sizde duyarsiniz

Bence görünür canım benim 6+2 de karından ultrasonda kalp atışlarını duydum çok şükür insallah sizde duyarsiniz
Çok teşekkür ederim inşallah bende görürüm günler geçmiyor sanki oğlumda böyle değildim ama bunlarda zaman durmuş gibi hissediyorum farklı bir heyecan oldu inşallah hayırla sonuçlanır benimkide

Çok teşekkür ederim inşallah bende görürüm günler geçmiyor sanki oğlumda böyle değildim ama bunlarda zaman durmuş gibi hissediyorum farklı bir heyecan oldu inşallah hayırla sonuçlanır benimkide
Bende kanda öğrendikten 20 gün sonra gittim aynı durum bnede de vardi

Yaa kiyamam canim. Ama bebislerin iyiligi soz konusu olunca akan sular duruyor. Hepsi iyi olsun insallah
aynen cnm..
amiin cnm hepimizin :) buarada gobisler cikti mi ? bnm cikti,bazen psikolojik diyorum cunku daha cok kucuk degiller mi cikmasi icin ? ablamlardan falan biliyorum onlarin 5te daha yeni belli olur,bnm su an gayet net :) ya da ikiz diye cabuk cikti.

Bwn 6. Haftada sadece keseleri gorebilmistim. ..daha sonra kalp atışlarıni gördüm... doktor bana tarih vermişti ona göre gitmiştim o yüzden o ne derse öyle yaptım ve dediği tarihte gittim öyle gördüm ....merak etmeyin bir sorun olmaz Allah in izniyle görürsünüz

Ikiz diye cabuk cikiyor galiba. benim epey cikti. 5 aylik su an ama 6.5 aylik gibi gobegim:)

Kızlar bi kaç kişi ciğerleriyle ilgili sorun yaşadığını o yüzden doktorun ciğer geliştirici verdiğini yazmıştı bulamadım Bilgi verir misiniz neden oluyor bu durum tam olarak ne ve nerden anlıyorsunuz? Ben öksürüp hapşururken göğsümün ortasında çok kötü bi acı hissediyorum üç gündür öyle bir şey mi ki? Telaş yaptım hemen

Ciger gelistirici erken doguma karsi bebeklerin solunumu gelissin diye yapılıyor benim bildigim. Yine yaptiranlar yazar daha dogru bilirler :)

naneli_limon
Canım selam, evet yaptırcam parayı denkleştirdiğimde çünkü sürekli aklımda napim öğreneyim istiyorum dualarınızı esirgemeyin siz de nolur Haftaya yaptırmaya çalışıcam, iki hafta sonra da sonuçlar geliyormuş. Allahım sağlık versin bebeklerimize inşallah ya...

Altıncı haftada görünmeme ihtimali var yani inşallah bende kısa zamanda görürüm minik kalplerini içim rahatlar..

Canim ben 6+4 te bebekleri görmüştüm kalp atışlarını da duymustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…