- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.321
bnmki de boyle demisti ve bu yuzden maalesef kardesimin dugunune gidemedim
Bence görünür canım benim 6+2 de karından ultrasonda kalp atışlarını duydum çok şükür insallah sizde duyarsinizAmiinnn inşallah Rabbim bütün isteyenlere bebişlerine kavuşmayı nasip etsin... Siz ilk altıncı haftada mı doktora göründünüz? Altıncı haftada kesede bebiş gördünüz mü? Ben bir an önce gitmek istiyorum ama eşim izin vermiyorönümüzdeki salı çarşamba için ancak ikna edebildim gittiğimde yaklaşık 6+3 olucam sizce bişey görünür mü? Kafamda deli sorular :) Allâh hepimizin yardımcısı olsun
Çok teşekkür ederim inşallah bende görürüm günler geçmiyor sanki oğlumda böyle değildim ama bunlarda zaman durmuş gibi hissediyorum farklı bir heyecan oldu inşallah hayırla sonuçlanır benimkideBence görünür canım benim 6+2 de karından ultrasonda kalp atışlarını duydum çok şükür insallah sizde duyarsiniz
Bende kanda öğrendikten 20 gün sonra gittim aynı durum bnede de vardiÇok teşekkür ederim inşallah bende görürüm günler geçmiyor sanki oğlumda böyle değildim ama bunlarda zaman durmuş gibi hissediyorum farklı bir heyecan oldu inşallah hayırla sonuçlanır benimkide
aynen cnm..Yaa kiyamam canim. Ama bebislerin iyiligi soz konusu olunca akan sular duruyor. Hepsi iyi olsun insallah
Bwn 6. Haftada sadece keseleri gorebilmistim. ..daha sonra kalp atışlarıni gördüm... doktor bana tarih vermişti ona göre gitmiştim o yüzden o ne derse öyle yaptım ve dediği tarihte gittim öyle gördüm ....merak etmeyin bir sorun olmaz Allah in izniyle görürsünüzAmiinnn inşallah Rabbim bütün isteyenlere bebişlerine kavuşmayı nasip etsin... Siz ilk altıncı haftada mı doktora göründünüz? Altıncı haftada kesede bebiş gördünüz mü? Ben bir an önce gitmek istiyorum ama eşim izin vermiyorönümüzdeki salı çarşamba için ancak ikna edebildim gittiğimde yaklaşık 6+3 olucam sizce bişey görünür mü? Kafamda deli sorular :) Allâh hepimizin yardımcısı olsun
aynen cnm..
amiin cnm hepimizin :) buarada gobisler cikti mi ? bnm cikti,bazen psikolojik diyorum cunku daha cok kucuk degiller mi cikmasi icin ? ablamlardan falan biliyorum onlarin 5te daha yeni belli olur,bnm su an gayet net :) ya da ikiz diye cabuk cikti.
Kızlar bi kaç kişi ciğerleriyle ilgili sorun yaşadığını o yüzden doktorun ciğer geliştirici verdiğini yazmıştı bulamadımBilgi verir misiniz neden oluyor bu durum tam olarak ne ve nerden anlıyorsunuz? Ben öksürüp hapşururken göğsümün ortasında çok kötü bi acı hissediyorum üç gündür öyle bir şey mi ki? Telaş yaptım hemen
aynen bn de boyle biliyorum hatta en son bi arkadas daha yapti,burda.Ciger gelistirici erken doguma karsi bebeklerin solunumu gelissin diye yapılıyor benim bildigim. Yine yaptiranlar yazar daha dogru bilirler :)
Kızlar çok canım sıkkın ya, şu bahsettiğim nifty panorama testi yaptıramadım daha... detaylı ultrasonda bebeklerin birinde kalpte parlaklık ve böbrek genişlemesi gördü demiştim ya doktor onun için. Allah korusun bebeklerimizi, dualarınızı eksik etmeyin, her gece kabuslarla uyanıyorum[/QUOTE Cnm çok geçmş olsn inş göz yanılmasıdır. Bu şekilde çocğnz sakat olacak deyipte sağlıklı doğan çook bebek var. Yeterki sen dualarını esirgeme. Bol bol dua et. Hatta çocklarn sdına hatim indrt brnce. Allah büyük dualarını ı karşılıksz bırakmasın. Rabbim yardım etsn inş. Testi yaptrtcakmısın ya?
Aa ben yanlış biliyorum o zaman bebekle ilgili sanırım sağol canım :)Ciger gelistirici erken doguma karsi bebeklerin solunumu gelissin diye yapılıyor benim bildigim. Yine yaptiranlar yazar daha dogru bilirler :)
Altıncı haftada görünmeme ihtimali var yaniBwn 6. Haftada sadece keseleri gorebilmistim. ..daha sonra kalp atışlarıni gördüm... doktor bana tarih vermişti ona göre gitmiştim o yüzden o ne derse öyle yaptım ve dediği tarihte gittim öyle gördüm ....merak etmeyin bir sorun olmaz Allah in izniyle görürsünüz
Evet cnm haftasonu yaptrdmaynen bn de boyle biliyorum hatta en son bi arkadas daha yapti,burda.
yanlis degilsembirbuyuktemmuzaski idi.
Canim ben 6+4 te bebekleri görmüştüm kalp atışlarını da duymustukAmiinnn inşallah Rabbim bütün isteyenlere bebişlerine kavuşmayı nasip etsin... Siz ilk altıncı haftada mı doktora göründünüz? Altıncı haftada kesede bebiş gördünüz mü? Ben bir an önce gitmek istiyorum ama eşim izin vermiyorönümüzdeki salı çarşamba için ancak ikna edebildim gittiğimde yaklaşık 6+3 olucam sizce bişey görünür mü? Kafamda deli sorular :) Allâh hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun cnm hoşgeldinBence görünür canım benim 6+2 de karından ultrasonda kalp atışlarını duydum çok şükür insallah sizde duyarsiniz
Teşekkür ederim canım sevindim seni gördüğümeHayırlı olsun cnm hoşgeldin
Bende cnm inşallah sağlıkla büyüsunler bebişlerinTeşekkür ederim canım sevindim seni gördüğüme
Aminnnn insallah hepimizinki inşallah önce kanımızda sağlıklı buyusunler sonra da kucağımızda inşallahBende cnm inşallah sağlıkla büyüsunler bebişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?