2017 de İkiz Annesi Olucaklar

evet cok yemiştim kariştirdim bide yediklerimi fena oldum gecem Zehir oldu bogazim yeni kendine geldi yarin minikleri görmeye gidicez bakalimm cok heycanliyim inş herseu yolundadir progestani nezaman kesecekmiş sende bi bilgin varm
Bende yarin sabh gidicem:) 12.haftada kan sulandiriciyi ve progestani kesicem demisti ama benim icerde kanama alanim var kesermi bilmem crione jeli 9.haftada kescekti ama kanama alanin var dedi kesmedi hic biseyi ben kescegini zannetmiyorum

Bende yarin sabh gidicem:) 12.haftada kan sulandiriciyi ve progestani kesicem demisti ama benim icerde kanama alanim var kesermi bilmem crione jeli 9.haftada kescekti ama kanama alanin var dedi kesmedi hic biseyi ben kescegini zannetmiyorum
benimde kanama alanim var malesef benimkğde kesmiycek büyük ihtimal tatile gidicez 19 temmuzda inş izin bi sorun görmese giderim

benimde kanama alanim var malesef benimkğde kesmiycek büyük ihtimal tatile gidicez 19 temmuzda inş izin bi sorun görmese giderim
Bende gitmek istiyorum malum havalar sicak ama enfeksiyon kaparim diye cok korkuyorum iyi hatirlattin bende yarin soriyim biseylik gormezse bayramda 1 2 gunlugune bir yerelere gidebilirz belki

Günaydın kızlar ben görmemişim bu topiği 13 hafta olduk bugün tam ilk gebeliğim normal yolla ikiz oldu ilk tek keseydi beşinci haftada hafif lekelenmelerim vardı progestan kullanıyordum 6+3 te aşırı bulantı kusma vesaireyle hastaneye gittim serum verdiler doktoruma kontrole gittim dedi ki çok normal bu kadar bulantı çünkü bebeklerin ikiz o gün ikisinin kalp atışını da duyduk çok şükür çift kese var benim çift yumurta ikizleri geçen hafta doktorum %51 ihtimalle biri kız biri erkek dedi sonraki kontrolde kesinleşir dedi ense kalınlıkları burun kemik ölçümleri iyimiş ikisininde bende durumlar böyle sizlerde var mı cinsiyeti belli olanlar hamişlik nasıl gidiyor?

Kizlarbizde. Hersey yolunda 2 hfta sonra tekrar gitcez ense kalinligi icin burun kemiklerini gordu ikisininde. Biri icin erkek dedi otekine 2 hafta sonra bakcak
bizimkilerde cok iyiler dedi 31 agustos ayrtinli ultrson verdi hayirlsii bakalim buyumuslwr kuzular senin kac hafta oldu simdi benim 10 hafta daha

Hoşgeldin nn canm hayırlı olsun.bebislerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…