- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.541
Haklisin canim. Allah korusun miniklerimizi. Insallah bisey olmicak kotuyude cagirmamak lazim.ayy bn ucretsiz izne ayrilcam diye,basladim valla,erken farkindayim da..basladim derken mobilyanin taksidine girdik,yoksa diger turlu asla alamazdik.ya da icime sinen seyler olmayacakti..Allah korusun onlari ne diyelim
canım çok güzel olmus güle güle kullanın inşallah masallah babaanneye ne hamaratmıs bende ip aldım yelek icin bilmem ama ögrenirim herhalde yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldımEki Görüntüle 1932068 Kizlarr bakin pusetimizeee olmus mu acemi isi :)
Yap cnm yap bende battaniye yaptm bende anlamam ama internetten videoyla baka baka yaptm hatira kalsin benden diyecanım çok güzel olmus güle güle kullanın inşallah masallah babaanneye ne hamaratmıs bende ip aldım yelek icin bilmem ama ögrenirim herhalde yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım
Bende artık videoya bakar yaparımYap cnm yap bende battaniye yaptm bende anlamam ama internetten videoyla baka baka yaptm hatira kalsin benden diye
Hamilelikte iki doz yeterliymis cnm ben ilk dozu yaptırdım ocaktada ikinci dozu yaptiracam inşallahBende 23+4 oldum.cok ağırlaştım ayakta durmakta zorlanıyorum. Tetanos aşısını kaç doz yaptırdıniz?
Muslin mı diyorsun cnm ben almadım ama en az toplamda 6 tane almayi düşünüyorumKizlar kac tane ince battaniye aldiniz yada almayi dusunuyosunuz
cok sukur ıyıler teyzosu masallh yetısıler 2 kıloya ama sorun sutumde enfeksyon cıkıyomus emzırmeye gıdıyorum hergun gecede mama verıyolr sanırım anne sutu ddıler ama pek ınanadım anne sutunde nasıl enfeksyon olur onuda anlamdım valla evde sagarken cok dıkkat etmelıymısız hep hıjjen her sagımda pompamızı kaynatmalıymısız sırkelı suda beklıycekmıs ınsllh kuzularım cıkıcak hafta ıcıne ıyı gıdıyolr sorun yok onlarda kılo alıp cıkcaz ıyce emısıyoz artk :) darısı bekleyenlere sana olsun ınsllh mıs gıbı kokuyolar gulucukler mahfdıyo vala :)))canım senin miniklerin nasıl oldu.
Benim gittiğim doktorlardan biri tek doz yaptırmayı doyledi bu nedenle kafama takıldı. Benimde ikinci doz ocaktaHamilelikte iki doz yeterliymis cnm ben ilk dozu yaptırdım ocaktada ikinci dozu yaptiracam inşallah
Cnm sağlık ocağında hemşire öyle dedi banada sen önceden hiç yaptirmismiydin tetonozBenim gittiğim doktorlardan biri tek doz yaptırmayı doyledi bu nedenle kafama takıldı. Benimde ikinci doz ocakta
Banada aile hekiminin Hemsire si iki doz diğerleri doğumdan sonra dedi. Ama kadın doğum doktoru tek doz yeterli dedi. Yok daha önce yaptırmadimCnm sağlık ocağında hemşire öyle dedi banada sen önceden hiç yaptirmismiydin tetonoz
cok sukur ıyıler teyzosu masallh yetısıler 2 kıloya ama sorun sutumde enfeksyon cıkıyomus emzırmeye gıdıyorum hergun gecede mama verıyolr sanırım anne sutu ddıler ama pek ınanadım anne sutunde nasıl enfeksyon olur onuda anlamdım valla evde sagarken cok dıkkat etmelıymısız hep hıjjen her sagımda pompamızı kaynatmalıymısız sırkelı suda beklıycekmıs ınsllh kuzularım cıkıcak hafta ıcıne ıyı gıdıyolr sorun yok onlarda kılo alıp cıkcaz ıyce emısıyoz artk :) darısı bekleyenlere sana olsun ınsllh mıs gıbı kokuyolar gulucukler mahfdıyo vala :)))
Ben 3 er tane ince battaniye aldım .Ne güzel düşünmüşsünüz ben de izne ayrılınca birseyler örmek istiyorum.Kizlar kac tane ince battaniye aldiniz yada almayi dusunuyosunuz
İnşallah canım rabbim umutlarını boşa cikarmasinKızlar merhaba
Herkese şimdiden hayırlı bir Yen'i yıl olmasını diliyorum.
Bana ayın 21 de iki embriyo transfer edildi bugün erken gebelik testinde çok silik çizgi çıktı İnşAllah ikide tutunmuştur duanızı eksik etmeyin
aminnn. oyyy maşallah onlara yaaa kuzular :). az kalmış bak zaman nasıl geçiyo inşallah kokuları eve dolacak :). benim sıpalarda büyüyo bakalım hayırlısıyla inşallah şubatı görsek bizde. bügün doktora gittik her şey yolunda dedi iki hafta sonra nts midir nedir ona bağlayacakmış. 2.2.17 de de alırız böyle giderse çok zorlanırsın gerek yok daha taşımana ikizlerde 37 zaten son tarihtir dedi :) bakalım heyecan başladı ama çok zorluyo artık.
bu arada merak eden arkadaşlara da cevap vermiş olayım buradan :) sancılar 10 dk arayla ve en az 6-7 defa tekrarlamadıkça sıkıntı değilmiş, sancıdan kasıt sertleşme ile beraber regl sancısı oluyomuş birde bebek hareketi azalması oda günde en az 30 defa olacakmış, kan, su vs. olunca hemen gidilmesi gerekiyomuş. tansiyon önemliymiş bu kadar.
Ben de öyle diyordum 8 haftalıkken xaman hiç geçmiyor sanki şimdi 16+1 olduk biz . Şu an da 30 lar falan hayal geliyorHayırlısı ile bende o 12.haftayı bi atlatsam sizlerin yazdıklarını okuyunca biraz korkuyorum ama bir an one 12 haftayı devirmek istiyorum
Merhaba canım benimde 5 yaşında bir oğlum var bu ikinci gebeliğim 16+2 deyim . Henüz belirgin bir hareket hissetmedim arada oluyor gibi ama bence onlar gaz daha hissetmeyiz ama artık her an olabilir kendi adıma . Sanırım 16 dan sonra hissediliyor genelde . Benimkiler de en son 13 haftalıkken altlı üstlü ama yatay yere paralel duruyorlardı. Bin türlü kombinasyonu vardır bence ikizlerin . Sizin cinsiyetiniz belli mi ? Bizimkiler kızMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır.15+2 ikiz bebeklerimi bekliyorum.Ben bebeklerimin hareketlerini henüz hissedemedim .9 yaşında bir kızım var uzun zaman olduğu için de ilk gebeliğimi hatırlayamıyorum.ikinci gebeliği olup benim gibi hissedemeyen var mı?Bir de benim bebeklerim biri aşağıda biri yukarıda.Doktoruma alttakinin gelişmesini engelleyeci bir durum olup olmadığını sordum zannetmiyorum dedi.Bu şekilde yanyana değilde aşağı yukarlı olup 30lu haftaları yaşayan var mı?Biraz endişeleniyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama işte bazen elimizde olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?