- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.561
İnşallah bizde 8+2 olduk inşallah önce 12 haftayı sonra 20 haftayı sonra da 30 kademe kademe hayırlısı Allahtan Allaha emanet kuzularimizBen de öyle diyordum 8 haftalıkken xaman hiç geçmiyor sanki şimdi 16+1 olduk biz . Şu an da 30 lar falan hayal geliyor
bence iki doz yaptır cnm hiç tek doz yaptirani duymadım benBanada aile hekiminin Hemsire si iki doz diğerleri doğumdan sonra dedi. Ama kadın doğum doktoru tek doz yeterli dedi. Yok daha önce yaptırmadim
Merhaba canım benimde 5 yaşında bir oğlum var bu ikinci gebeliğim 16+2 deyim . Henüz belirgin bir hareket hissetmedim arada oluyor gibi ama bence onlar gaz daha hissetmeyiz ama artık her an olabilir kendi adıma . Sanırım 16 dan sonra hissediliyor genelde . Benimkiler de en son 13 haftalıkken altlı üstlü ama yatay yere paralel duruyorlardı. Bin türlü kombinasyonu vardır bence ikizlerin . Sizin cinsiyetiniz belli mi ? Bizimkiler kız
Merhaba canım benimde 5 yaşında bir oğlum var bu ikinci gebeliğim 16+2 deyim . Henüz belirgin bir hareket hissetmedim arada oluyor gibi ama bence onlar gaz daha hissetmeyiz ama artık her an olabilir kendi adıma . Sanırım 16 dan sonra hissediliyor genelde . Benimkiler de en son 13 haftalıkken altlı üstlü ama yatay yere paralel duruyorlardı. Bin türlü kombinasyonu vardır bence ikizlerin . Sizin cinsiyetiniz belli mi ? Bizimkiler kız
Cinsiyetlerini ne zaman ogrendinizmerhaba :). evde bir çocuk daha olması gerçekten zor allah hepsine hayırlı ömürler versin. ben hareketlerini çok geç hissettim 20 haftaya kadar anlamadım hareketmi gazmı 22-24 arası düzenli olarak hissetmeye başlamıştım biraz geç oldu benimki. benimkilerde şimdi altlı üstlü olmuşlar tekrar, değişiyor sürekli şekilleri. büyüdükçe sanırım nasıl rahat edeceklerine karar veremiyolar :). benimkilerin bir kız biri erkek.
bu arada yeni hamilelerin allah gönüllerine göre versin inşallah. hayırlı olsun.
Cinsiyetlerini ne zaman ogrendiniz
Darısı bize insallahcinsiyetlerini kesin olarak 16 da öğrendik 12 de ikiside kız gibi demişti ama sonra birinin erkek olduğu ortaya çıktı.
Darısı bize insallah
Aminnnn insallah hayırlı sağlıklı sıhhatli Salih evlat etsinEvlat ne tatli biseymis,annecigimi yeni anladimgece yatagin ortasinda hungur hungur aglarken buldum kendimi,sesime esim uyandi. kotu bi ruya gordum,bebeklerim beni birakiyordu ve ben gercek ile ayirt edemiyordum,cok gercek olan ruyalar gibiydi hala aklima geldikce agliyorum ya hamilelik sulu goz yapti beni ya da gercekten annelik duygusu ben de tavan Cok bekledik yavrularimi Allah insallah acitmaz canimizi,hic kimseninkini de..
Allah korusun ama genel olarak hamilelikte rüyalar başka bir boyuta geçiyor . Ben de iki gün önce çok saçma bir rüya gördüm . Kermes gibi bişey vardı ne yemekler vardı offf allahım çiğ börek alayım dedim paramla başında duran da bir arkadaştı vermedi o kadar üzüldüm ki uyanınca ağladım birdeEvlat ne tatli biseymis,annecigimi yeni anladimgece yatagin ortasinda hungur hungur aglarken buldum kendimi,sesime esim uyandi. kotu bi ruya gordum,bebeklerim beni birakiyordu ve ben gercek ile ayirt edemiyordum,cok gercek olan ruyalar gibiydi hala aklima geldikce agliyorum ya hamilelik sulu goz yapti beni ya da gercekten annelik duygusu ben de tavan Cok bekledik yavrularimi Allah insallah acitmaz canimizi,hic kimseninkini de..
ayy kiyamam seninki biraz komik olmus :) ama aglatiyor iste her turlu.Allah korusun ama genel olarak hamilelikte rüyalar başka bir boyuta geçiyor . Ben de iki gün önce çok saçma bir rüya gördüm . Kermes gibi bişey vardı ne yemekler vardı offf allahım çiğ börek alayım dedim paramla başında duran da bir arkadaştı vermedi o kadar üzüldüm ki uyanınca ağladım birde
Bence ikiz olma ihtimali yüksek normal yolla oldu ise tek olma ihtimali de olabilir ama benim adeti 1 gün geçmişti değerim 219 idi 2 gün sonra tekrarladigimda 695 çıkmıştı.ne olursa olsun hayırlı sağlıklı olsunkızlar bir şey danışmak istiyorum size normlde ikizlerin betahcg ile çok alakalı olmadığını biliyorum ama içeme kurt düştü
bat 24 aralıktı 23 aralıkta beta hcg 148.23 ken bugün yani 31 aralık ta beta hcg 8266 çıktı
daha öncede gebelik yaşadığım için biliyorum bugün enfazla beta nın 3500 çıkması gerekiyordu şok oldum.
sizce ikiz olma ihtimali varmı?
normal yolla oldu cnm ama bir rüya meselesi var bizde ikiz diye acaba rüya doğrumu çıkıo diyede şüpheye düştüm ikiz ya da tek sağlıklı olsun kucağımıza alalım inşBence ikiz olma ihtimali yüksek normal yolla oldu ise tek olma ihtimali de olabilir ama benim adeti 1 gün geçmişti değerim 219 idi 2 gün sonra tekrarladigimda 695 çıkmıştı.ne olursa olsun hayırlı sağlıklı olsun
senin ikiz galiba cnm kaçıncı haftada anlaşıldı ikiz oldyuğuBence ikiz olma ihtimali yüksek normal yolla oldu ise tek olma ihtimali de olabilir ama benim adeti 1 gün geçmişti değerim 219 idi 2 gün sonra tekrarladigimda 695 çıkmıştı.ne olursa olsun hayırlı sağlıklı olsun
Evet ikiz ilk doktor kontrolünde anlaşıldı 6.hafta dasenin ikiz galiba cnm kaçıncı haftada anlaşıldı ikiz oldyuğu
Doktora bi daha sorayım. Bu arada haftamiz da yakın miş. Rabbim sağlıkla kucağım iza almayi nasip etsinbence iki doz yaptır cnm hiç tek doz yaptirani duymadım ben
Ben tek doz yaptrdmMaşallah inşallah bizlerde bu haftalarhaftaları görmek bize de kısmkısmet olur
Doktora bi daha sorayım. Bu arada haftamiz da yakın miş. Rabbim sağlıkla kucağım iza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?