2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben de öyle diyordum 8 haftalıkken xaman hiç geçmiyor sanki şimdi 16+1 olduk biz . Şu an da 30 lar falan hayal geliyor
İnşallah bizde 8+2 olduk inşallah önce 12 haftayı sonra 20 haftayı sonra da 30 kademe kademe hayırlısı Allahtan Allaha emanet kuzularimiz

merhaba :). evde bir çocuk daha olması gerçekten zor allah hepsine hayırlı ömürler versin. ben hareketlerini çok geç hissettim 20 haftaya kadar anlamadım hareketmi gazmı 22-24 arası düzenli olarak hissetmeye başlamıştım biraz geç oldu benimki. benimkilerde şimdi altlı üstlü olmuşlar tekrar, değişiyor sürekli şekilleri. büyüdükçe sanırım nasıl rahat edeceklerine karar veremiyolar :). benimkilerin bir kız biri erkek.

bu arada yeni hamilelerin allah gönüllerine göre versin inşallah. hayırlı olsun.

yasemin öz görünce cevaba ben atlamışım :))))))))))) ama olsun bişi olmaz sanırım.

Cinsiyetlerini ne zaman ogrendiniz

Evlat ne tatli biseymis,annecigimi yeni anladim gece yatagin ortasinda hungur hungur aglarken buldum kendimi,sesime esim uyandi. kotu bi ruya gordum,bebeklerim beni birakiyordu ve ben gercek ile ayirt edemiyordum,cok gercek olan ruyalar gibiydi hala aklima geldikce agliyorum ya hamilelik sulu goz yapti beni ya da gercekten annelik duygusu ben de tavan Cok bekledik yavrularimi Allah insallah acitmaz canimizi,hic kimseninkini de..

Aminnnn insallah hayırlı sağlıklı sıhhatli Salih evlat etsin

Allah korusun ama genel olarak hamilelikte rüyalar başka bir boyuta geçiyor . Ben de iki gün önce çok saçma bir rüya gördüm . Kermes gibi bişey vardı ne yemekler vardı offf allahım çiğ börek alayım dedim paramla başında duran da bir arkadaştı vermedi o kadar üzüldüm ki uyanınca ağladım birde

ayy kiyamam seninki biraz komik olmus :) ama aglatiyor iste her turlu.

kızlar bir şey danışmak istiyorum size normlde ikizlerin betahcg ile çok alakalı olmadığını biliyorum ama içeme kurt düştü
bat 24 aralıktı 23 aralıkta beta hcg 148.23 ken bugün yani 31 aralık ta beta hcg 8266 çıktı
daha öncede gebelik yaşadığım için biliyorum bugün enfazla beta nın 3500 çıkması gerekiyordu şok oldum.
sizce ikiz olma ihtimali varmı?

Bence ikiz olma ihtimali yüksek normal yolla oldu ise tek olma ihtimali de olabilir ama benim adeti 1 gün geçmişti değerim 219 idi 2 gün sonra tekrarladigimda 695 çıkmıştı.ne olursa olsun hayırlı sağlıklı olsun

normal yolla oldu cnm ama bir rüya meselesi var bizde ikiz diye acaba rüya doğrumu çıkıo diyede şüpheye düştüm ikiz ya da tek sağlıklı olsun kucağımıza alalım inş

senin ikiz galiba cnm kaçıncı haftada anlaşıldı ikiz oldyuğu

KIZLAR ACİL Çok korkuyorum bi fikir verin bana, demin bulaşık makinesini boşaltmak için açtığımda elektrik çarpması oldu hemen elimi çektim ama çok telaş yaptım güp güp attı kalbim Böyle bi şey yaşayan oldu mu hamileliği boyunca Salı doktora gidicem zaten ama çok korkuyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…