2017 de İkiz Annesi Olucaklar

bnm is yerinde oldu,sarji çekerken carpti,hizmetli abla sagolsun her yeri islak birakma huyunu birakmazsa daha cok olck..
bn de cok korktum ama nolcak ki,herhalde bebeklere direkt bisey yapmaz,sonucta kucuk bi walt.

Herkese merhabalar arkadaşlar 15+5 ikiz anne adayıyım 9 yaşında bir kızım var kardeş isteği fazlası ile kabul oldu uzun süredir yazıklarınızı okuyorum meşakkatli ve uzun bir yol bizimkisi allah hepimizin bu yeni yılda yüzünü güldürsün.aranızda progestan kullanan var mı? Dr verdi ama ben kullanamıyorum hiçbir sıkıntım yok çünkü bilen arkadaşlar yazar ise çok sevinirim

agizdan mi vajinal mi ? bnmki vajinal ve mecburi kullaniyorum.

Bende yok yok aslında faktör 5 taşıyıcıyım hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum beslenme uzmanı ile kilo takibim yapılıyor ve 36 yaşındayım

Siz neden kullanıyor sunuz?
bnm birkac defa lekelenmem oldu ilk haftalarda,drum 12.haftaya kadar kullanman lazim dedi,kullandim,biraktiktan sonra yine lekelerim basladi.drum tekrar baslatti..yani bnm de basimda leke belasi var :) saglikli olsunlar raziyim,igrenc olsa da.

Haklısın herşey onlar için.benim kafama takılan da bu oldu bu tarz bir şikayetim olmadan vermesi neyin önlemi diye düşündürdü? Şikayet olmadan kullanmakta içime sinmiyor

Cinsiyeti geçen gün öğrendim bir tanesi erkekmiş alttaki göstermedi kendisini daha 2 hafta sonra onu da öğrenirim inşallah
Kızım onun kız olmasını çok istiyor

Haklısın herşey onlar için.benim kafama takılan da bu oldu bu tarz bir şikayetim olmadan vermesi neyin önlemi diye düşündürdü? Şikayet olmadan kullanmakta içime sinmiyor
Bazen icerdeki kanama alanlari disari akmaz ama vardir,bnm disari akan turden..o yuzden vermis olabilir drun.bnce drun vermişse ihmal etme.
Gecen gun bi arkadas gitmisti dru ona da vermisti,o da kanamam yoktu dedi ama rahim boyu kisalmis yani bebegi asagi inmiş diye kullan demisti dru.

Cinsiyeti geçen gün öğrendim bir tanesi erkekmiş alttaki göstermedi kendisini daha 2 hafta sonra onu da öğrenirim inşallah
Kızım onun kız olmasını çok istiyor
hayirlisi hakkinizda :) şurada haftasina gore, hala ogrenemeyen bi bn kaldim sanirim :) vardir bi guzellik Allahin izniyle...

Bende hiçç sorun yokken doktor ilk günler verdi 3 ay kullandım genelde tedbir amaçlı rahim düzenleme bu gibi sebeplerle veriyorlar yine sen bilirsin ama doktorönemli

masallh canım ınsllh tam gununde dogar kuvez macerası yasamadan eve gelırler ınsllh valla hastanede olmaları cok zor cok bugun yılbası ve onlar yoklar ınsan ın ıcıne uhte oluyo masallh emıyolr benımkıler benden snra sut verıyolr karınları ıyce doydugundan almıyolar bıberonu agızlarını acmıyolr valla buzuyolr tas gıbı :) mınıım dılanım gulucukler sacıyo meleklere fatmanuurm ıse tam bı osmanlı gıbı cok sert tavızsız duruyo kuvez hemsırelerı o osmanlı kızı burayı yonetıyo cok sesız dılor bıde kuvezde kalınca aklınıza takılmasın vala goruyorum hepsıyle ayrı ılgılenıyolr konusuyolr sevıyolr ayrı ayrı bız okdr ılgılenemeyız okdr dıyım yanı cok ıyıler hemsıre annelerı :)

Allah tez zmnda kavustursun :)

Allah tez zmnda kavustursun :)
amın amın ınsllh canım bekleyenler ve dogum yapacaklr hyrla kurtulsunlar rabbım yardım dıyo hepımıze bız cok özeliz ikiz annesiyiz farklıyız işte şımardık galiba :)))) kuvzde yatan 4duz bebekler var bı gorsenız mınacıklar allahım o kdr azımlılerkı ınsan gorunce kıyamıyo uzuluyo ama cok farklıyız bunu anladım :)

Mrb arkadaşlar iyice ağırlaştm artık. Çok sık wc ye gidiyorum. Ve çok akıntım oluyo çamaşırda su gibi bazen bazende sarı. Kokuyoda.. off banyosuz günüm geçmiyo. Sizde öyle misnz? Ben artık günlük ped kullanıyom çamaşırlarımla başedemiyorum. Kızıma hamileykende vardı ama bu kadar yoğun değişdi sanki..

Bnmde var doktor mantar demisti bana.

bnm is yerinde oldu,sarji çekerken carpti,hizmetli abla sagolsun her yeri islak birakma huyunu birakmazsa daha cok olck..
bn de cok korktum ama nolcak ki,herhalde bebeklere direkt bisey yapmaz,sonucta kucuk bi walt.
İnşallah canım, ben de önce öyle düşündüm ama işte havadan nem kapıyoruz bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…