- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.601
Ayni haftalarda bnmde vardi oyle uyaniyodum bile tam vajinaya tekme atiyodu doktorada sordum pozisyonuyla alakali bisey olmaz dediKizlar ilk kez bebeklerden birini cok asagida hissediyorum. Cok sik bir sekilde tekmeliyor vajinaya dogru. Sanki cikacak gibi. Biraz endiselendim önemli bir durum degil dedi annem ama doktora sormali miyim? Bir bilginiz var mi danisayim dedim.
Ayni haftalarda bnmde vardi oyle uyaniyodum bile tam vajinaya tekme atiyodu doktorada sordum pozisyonuyla alakali bisey olmaz dedi
Benimkilerde bi süredir aşağı vuruyor söylemiştim bende doktora yukarı çıkar demişti henüz yok hep aşağıdaKizlar ilk kez bebeklerden birini cok asagida hissediyorum. Cok sik bir sekilde tekmeliyor vajinaya dogru. Sanki cikacak gibi. Biraz endiselendim önemli bir durum degil dedi annem ama doktora sormali miyim? Bir bilginiz var mi danisayim dedim.
Merhaba canım, çok geçmiş olsun,bende çok ağır grip geçirdim ve öksürük çok fena, hatta hastaneye yattım, çok şükür daha iyiyim, ama öksürük bir türlü geeçmedi, bana da sadece parol verdiler., iki haftadır işe gitmiyordum, bugün başladım, bol bol dinlen, viks bende denedimKizlar ben cok kotu grip oldum oksurugum ozellikle cok cok kotu parol dsnda hc bse vermedi doktor. Balli zencefl yapiyorum ama banamsn demedi ihlamur fln cigerlerim ckck gbi oksuruyorym nrdeyse ne yapablrm. Bide uyuyamiyorum yatinca nefes alamiyorum karnima baski yapiyo yastk koyuyorum oda olmuyo npcm ben
Hayırlı olsun hoşgeldin ne güzel yeni ikiz hamileler geliyor.bende yeni katıldım benim ki de 9 haftalık burdaki arkadaşlar genelde yölü yarılamis inşallah biz de saglikli sihhatli devam ederizSelam bende yeni katildim, ikiz annesi olacağım, 14 haftalık hamileyim,çevreden duyduğum kadarıyla ikiz gebelik tekli gebeliğe gore daha zormus, bu da beni tedirgin ediyor, ufak tefek sikintilar yasiyorum şimdiden, tüp bebek benimkisi de, 3.denemede tuttu
Ayni haftalarda bnmde vardi oyle uyaniyodum bile tam vajinaya tekme atiyodu doktorada sordum pozisyonuyla alakali bisey olmaz dedi
Merhaba canım, çok geçmiş olsun,bende çok ağır grip geçirdim ve öksürük çok fena, hatta hastaneye yattım, çok şükür daha iyiyim, ama öksürük bir türlü geeçmedi, bana da sadece parol verdiler., iki haftadır işe gitmiyordum, bugün başladım, bol bol dinlen, viks bende denedim
Mrb arkadaşlar iyice ağırlaştm artık. Çok sık wc ye gidiyorum. Ve çok akıntım oluyo çamaşırda su gibi bazen bazende sarı. Kokuyoda.. off banyosuz günüm geçmiyo. Sizde öyle misnz? Ben artık günlük ped kullanıyom çamaşırlarımla başedemiyorum. Kızıma hamileykende vardı ama bu kadar yoğun değişdi sanki..
o fitili bn de kullaniyorum,dr biraktirmiyor mu bi sure sonra,su an acayip uzuldum1 damla bile wc ye götürtüyor.benim de idrar yolu enfeksiyonu az birşey hep var geçiremedik. sonra kaşıntı akıntı yoğunluğu falan olunca mantar dedi doktor tek kullanma fitil verdi iyi geldi ama şimdi yine aynı
haftaya söylerim yine de artık günde 2 tane falan değiştiriyorum ped.
progestan fitil kullanıyorum artıkları yarım günde çıkıyor
saol canım, evet 18 haftayı bitirdik, seninde haftan ilerlemiş, bende süt pompası ve süt saklama kabı aldım avetin elektrikli, tekli vardı bende ondan aldımçok geçmiş olsun canım. dikkat et.havalar soğuk.maaşallah haftan bayağı ilerledi:)
Ilık şeyler tüketmeye çalış bence.ya da sıcak bi tavuk suyu çorba bol limon ve karabiberli son olarak tuzlu gargara ilaç almadan seni rahatlatır bende işe yarayan şeyler bunlar.Boğazım alev alevneden olabilir bi çaresi varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?