2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar ilk kez bebeklerden birini cok asagida hissediyorum. Cok sik bir sekilde tekmeliyor vajinaya dogru. Sanki cikacak gibi. Biraz endiselendim önemli bir durum degil dedi annem ama doktora sormali miyim? Bir bilginiz var mi danisayim dedim.

Kizlar ilk kez bebeklerden birini cok asagida hissediyorum. Cok sik bir sekilde tekmeliyor vajinaya dogru. Sanki cikacak gibi. Biraz endiselendim önemli bir durum degil dedi annem ama doktora sormali miyim? Bir bilginiz var mi danisayim dedim.
Ayni haftalarda bnmde vardi oyle uyaniyodum bile tam vajinaya tekme atiyodu doktorada sordum pozisyonuyla alakali bisey olmaz dedi

Benimkilerde bi süredir aşağı vuruyor söylemiştim bende doktora yukarı çıkar demişti henüz yok hep aşağıda

Kızlar merhaba durumlar nasıl. Ben bugün hic iyi değilim . Dışarı çıktım çıktığıma pişman oldum. Acayip bir.kasık ağrısıyla geri dondum. Sonrada acayip bir tansiyon düşkünlüğüyle uyuyorum kaç saattir. Benim gibi olan varmı. İlerleyen haftalar çok zormus . Daha ne gibi sorunlar bizi bekliyor acaba

Kızlar merhaba durumlar nasıl. Ben bugün hic iyi değilim . Dışarı çıktım çıktığıma pişman oldum. Acayip bir.kasık ağrısıyla geri dondum. Sonrada acayip bir tansiyon düşkünlüğüyle uyuyorum kaç saattir. Benim gibi olan varmı. İlerleyen haftalar çok zormus . Daha ne gibi sorunlar bizi bekliyor acaba

Ya ben de yarasa oldum uyuyamıyorum. 3 yaşında kızım gün içinde beni yoruyo diyorum tamam gece iyi uyurum diye ama bu sefer de ikizler başlıyolar. Yer kavgası sanırım, sağa yatamıyorum. Sola yatamıyorum. Sıtr üstü olmuyo... siz nasıl çözüm buldunuz buna... var mı yaşayan??

Merhaba canım, çok geçmiş olsun,bende çok ağır grip geçirdim ve öksürük çok fena, hatta hastaneye yattım, çok şükür daha iyiyim, ama öksürük bir türlü geeçmedi, bana da sadece parol verdiler., iki haftadır işe gitmiyordum, bugün başladım, bol bol dinlen, viks bende denedim

Hayırlı olsun hoşgeldin ne güzel yeni ikiz hamileler geliyor.bende yeni katıldım benim ki de 9 haftalık burdaki arkadaşlar genelde yölü yarılamis inşallah biz de saglikli sihhatli devam ederiz

çok geçmiş olsun canım. dikkat et.havalar soğuk.maaşallah haftan bayağı ilerledi:)

1 damla bile wc ye götürtüyor.benim de idrar yolu enfeksiyonu az birşey hep var geçiremedik. sonra kaşıntı akıntı yoğunluğu falan olunca mantar dedi doktor tek kullanma fitil verdi iyi geldi ama şimdi yine aynı
haftaya söylerim yine de artık günde 2 tane falan değiştiriyorum ped.
progestan fitil kullanıyorum artıkları yarım günde çıkıyor

o fitili bn de kullaniyorum,dr biraktirmiyor mu bi sure sonra,su an acayip uzuldum

Kızlar vitamin neler kullanıyor sunuz?benim dr bir sürü verdi defter tuttum içtiğimi unutmayayım diye.kızım grip oldu ondan da bana geçti sanırım sabah tıkanmış bir burun ile uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…