2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bana da yönlendiricem dedi doktorum ama zamanı demedi nette de 20. Hafta vs diyen var özelde mi yapılıyor ki ücretleri falan nasıl acaba
valla iki bebek oldugu icin 2 kati cikti fiyat normalde 1750 dediler bize ama benim ozel saglik sigortam var 750 yaptiricaz ve sanirim iki kere olcak biri 13 yapilcak biri 22 hafta fln olblir ztn ikiz gebelikte dogumda iki kati dedi bugun hastane

valla iki bebek oldugu icin 2 kati cikti fiyat normalde 1750 dediler bize ama benim ozel saglik sigortam var 750 yaptiricaz ve sanirim iki kere olcak biri 13 yapilcak biri 22 hafta fln olblir ztn ikiz gebelikte dogumda iki kati dedi bugun hastane
Senin gittgin hastane baya ozel sanirim 1750 ilk defa sende duyuyorum bende ozele gidiyorum ama oyle bsey demediler bin.lira bile tutmuyo dogumda normal dogum.parasi benim.sordugum tum hastaneler

Vuhuu diyorum ayrıntılı ultrasonu hiç sormadım hemen sormaya başlıcam bi benim dr bi kere yaptırıcak bana sanırım gittiğim hastaneye doğumu sordum ikiz diye farklı fiyat demediler 3 bin sezaryen doğum fiyatu

Seninkisi normal sayılır 800 lira idare eder ama o bile ç Ok bence ya niye bu kadar yüksek acaba
Bencedeee benim hastanemde 225 liraymis sanirim ikisi 500 yapiyo gerci zam gelmis bugun bilmiyorum kac olmustur mecbur yaptircaz napcan baska universite hastanesinde 400mus ikisi 800 yapiyo. Her yerde olmadigi icin yuksek sanirim

Bencedeee benim hastanemde 225 liraymis sanirim ikisi 500 yapiyo gerci zam gelmis bugun bilmiyorum kac olmustur mecbur yaptircaz napcan baska universite hastanesinde 400mus ikisi 800 yapiyo. Her yerde olmadigi icin yuksek sanirim
Benim dr üni hastanesi profuna yönlendiricdm dedi ben 800 liraya el salliyim en iyisi:)

kizlar cok agirlasmadan yaz bittecek insallah suanda bile sicaktan kendimi ordan oraya atiyoeum gunde 2 kez dusa giriorum progestandan snrm cok terletiyoe bide havalarda cok sicak of progestani bu haftada kullanicam haftaya 2 dusurucem bakalim

hayir yanlişim yok bu nifty testini hic bi hastane veya sigorta karşliamiyor sabit fiyat heryerde 2500 dun yaptirdim ben yurtdişina gidiyor kan orda bakiyolar
Nifty testini hiç duymadım ben doktorumda demedi yaptır falan diye ayrıntılı ultrasonu dedi sadece onu da araştırıcam bakalım nerde yaptırabilirim diye

Nifty testini hiç duymadım ben doktorumda demedi yaptır falan diye ayrıntılı ultrasonu dedi sadece onu da araştırıcam bakalım nerde yaptırabilirim diye
canim int yaz cikiyor zaten ama doktorlar illa yaptirin demiyor benimkide demedi tarama testi ikizlerde yapilmadigi icin bu testi öneriyoruz dedi ztn ben bi kac arkdaşimdan daha duymustum bu testi oyuzden yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…