- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
- Konu Sahibi Minikkk001
-
13 hafta yaptiricam ben tarama testleri yapilmadigi icin ayrtili ultrson icin perindolg yonlendirdi doktorumAyrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor kızlar
Her yerde yapılmıyor sanırım değil mi o18 demisti bana cnm
Bana da yönlendiricem dedi doktorum ama zamanı demedi nette de 20. Hafta vs diyen var özelde mi yapılıyor ki ücretleri falan nasıl acaba13 hafta yaptiricam ben tarama testleri yapilmadigi icin ayrtili ultrson icin perindolg yonlendirdi doktorum
Sanirim. Benim hastanemde yapiliyorda bilmiyorum. Fiyatlarida 400 diye duydum bi yerden iki bebek oldugu icin 800 verilcek 2 bebekte fiyat degisiyoHer yerde yapılmıyor sanırım değil mi o
valla iki bebek oldugu icin 2 kati cikti fiyat normalde 1750 dediler bize ama benim ozel saglik sigortam var 750 yaptiricaz ve sanirim iki kere olcak biri 13 yapilcak biri 22 hafta fln olblir ztn ikiz gebelikte dogumda iki kati dedi bugun hastaneBana da yönlendiricem dedi doktorum ama zamanı demedi nette de 20. Hafta vs diyen var özelde mi yapılıyor ki ücretleri falan nasıl acaba
Senin gittgin hastane baya ozel sanirim 1750 ilk defa sende duyuyorum bende ozele gidiyorum ama oyle bsey demediler bin.lira bile tutmuyo dogumda normal dogum.parasi benim.sordugum tum hastanelervalla iki bebek oldugu icin 2 kati cikti fiyat normalde 1750 dediler bize ama benim ozel saglik sigortam var 750 yaptiricaz ve sanirim iki kere olcak biri 13 yapilcak biri 22 hafta fln olblir ztn ikiz gebelikte dogumda iki kati dedi bugun hastane
Vuhuu diyorum ayrıntılı ultrasonu hiç sormadım hemen sormaya başlıcam bi benim dr bi kere yaptırıcak bana sanırım gittiğim hastaneye doğumu sordum ikiz diye farklı fiyat demediler 3 bin sezaryen doğum fiyatuvalla iki bebek oldugu icin 2 kati cikti fiyat normalde 1750 dediler bize ama benim ozel saglik sigortam var 750 yaptiricaz ve sanirim iki kere olcak biri 13 yapilcak biri 22 hafta fln olblir ztn ikiz gebelikte dogumda iki kati dedi bugun hastane
Seninkisi normal sayılır 800 lira idare eder ama o bile ç Ok bence ya niye bu kadar yüksek acabaSenin gittgin hastane baya ozel sanirim 1750 ilk defa sende duyuyorum bende ozele gidiyorum ama oyle bsey demediler bin.lira bile tutmuyo dogumda normal dogum.parasi benim.sordugum tum hastaneler
Bencedeee benim hastanemde 225 liraymis sanirim ikisi 500 yapiyo gerci zam gelmis bugun bilmiyorum kac olmustur mecbur yaptircaz napcan baska universite hastanesinde 400mus ikisi 800 yapiyo. Her yerde olmadigi icin yuksek sanirimSeninkisi normal sayılır 800 lira idare eder ama o bile ç Ok bence ya niye bu kadar yüksek acaba
Benim dr üni hastanesi profuna yönlendiricdm dedi ben 800 liraya el salliyim en iyisi:)Bencedeee benim hastanemde 225 liraymis sanirim ikisi 500 yapiyo gerci zam gelmis bugun bilmiyorum kac olmustur mecbur yaptircaz napcan baska universite hastanesinde 400mus ikisi 800 yapiyo. Her yerde olmadigi icin yuksek sanirim
Yükseliyo dusuyor holter takildi yarn cikaricaklar cnm ins duzelirHamilelikte yüksek tansiyon sakıncalı senin kaç ki canm
HemşerimIzmir li olan var mı bu arada kızlar nerelisiniz?
Yanlişiniz olmadın ben 250 tl ye yaptircam ankarada hemde ank üni docentine2500 dedi heryerde ayniymiş ikiz gebeliklerde tarama testleri yapilmadigi icin bunu öneriyoruz hastamiza dedi doktor
hayir yanlişim yok bu nifty testini hic bi hastane veya sigorta karşliamiyor sabit fiyat heryerde 2500 dun yaptirdim ben yurtdişina gidiyor kan orda bakiyolarYanlişiniz olmadın ben 250 tl ye yaptircam ankarada hemde ank üni docentine
Nifty testini hiç duymadım ben doktorumda demedi yaptır falan diye ayrıntılı ultrasonu dedi sadece onu da araştırıcam bakalım nerde yaptırabilirim diyehayir yanlişim yok bu nifty testini hic bi hastane veya sigorta karşliamiyor sabit fiyat heryerde 2500 dun yaptirdim ben yurtdişina gidiyor kan orda bakiyolar
canim int yaz cikiyor zaten ama doktorlar illa yaptirin demiyor benimkide demedi tarama testi ikizlerde yapilmadigi icin bu testi öneriyoruz dedi ztn ben bi kac arkdaşimdan daha duymustum bu testi oyuzden yaptirdimNifty testini hiç duymadım ben doktorumda demedi yaptır falan diye ayrıntılı ultrasonu dedi sadece onu da araştırıcam bakalım nerde yaptırabilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?