- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Evet baktım sonrasında nedir diye iyi sonuçlar alırsın inşallah canımcanim int yaz cikiyor zaten ama doktorlar illa yaptirin demiyor benimkide demedi tarama testi ikizlerde yapilmadigi icin bu testi öneriyoruz dedi ztn ben bi kac arkdaşimdan daha duymustum bu testi oyuzden yaptirdim
inş canim seninkiler ayni boyda mi benim ikiside ayni boydaEvet baktım sonrasında nedir diye iyi sonuçlar alırsın inşallah canım
Yok cnm bi iki günlük bi fark varinş canim seninkiler ayni boyda mi benim ikiside ayni boyda
Hayir ben ekmek.yedigim halde acikiyorum gece. Normalmis sanirim. Insallah ac kalmamizi gerektiricek durumlarla karsilasmayiz cunku duramam2 gecedir geceleri acikiyorum ekmek yemiyorum hic acaba ondan olablirmiki
kg almak istemiyorum sanirim bu haftalarda almaya baslicazHayir ben ekmek.yedigim halde acikiyorum gece. Normalmis sanirim. Insallah ac kalmamizi gerektiricek durumlarla karsilasmayiz cunku duramam
Ver cnmArkadaslar burda biraz zor oluyor facebook da grup açtık Mart anneleri olarak gruba girmeyene de açık değil paylaşımlar gelmek isteyen.olursa verebilirim adresi
bende kan pihtilasmasi oldugu icin kullaniyorum doguma kadar kullanicam sende pihtilasma olup olmadigiji saglik ocaklarinda hemogram testi var orda plt diye bi sey var o yuksekse pihtilasma ciktor ztn ama sana tedbir amacli vermis doktorun benim cogu arkdasim 12 haftada birakti igneyiKizlar kan sulandirici igne kullaniyorum ve artik 12.haftamda birakicam ama ya bende kan pihtilasmasi varsa ve bu igneyi birakinca bebeklerime bir sey olursa.
Aaa oylemi hemogramlarim yapildi benimde yaziyordur orda o zaman ben gidince bakiyim bibende kan pihtilasmasi oldugu icin kullaniyorum doguma kadar kullanicam sende pihtilasma olup olmadigiji saglik ocaklarinda hemogram testi var orda plt diye bi sey var o yuksekse pihtilasma ciktor ztn ama sana tedbir amacli vermis doktorun benim cogu arkdasim 12 haftada birakti igneyi
evet cnm plt diye o yuksekse kaninda pihtilasma var oluyor benim daha onceki dusuklerimden dolayi ben genetik testle pihtilasma testi yaptirmistim orda cikti benimkiAaa oylemi hemogramlarim yapildi benimde yaziyordur orda o zaman ben gidince bakiyim bi
Aa senin dusuklerinde mi var. Benim ilk tup bebek baskada dusugum falan olmadi baktim pltye 6.aydaki plt 307 cikmis bu en sonkide 369 cikmis sinir 440 diyo. Yinede cok yakin ya sinira ben doktorumla konusup hic degilse coraspinmi kullansam kievet cnm plt diye o yuksekse kaninda pihtilasma var oluyor benim daha onceki dusuklerimden dolayi ben genetik testle pihtilasma testi yaptirmistim orda cikti benimki
evet canim ben normal yolla hamile kalabiliyordum 2 kere kimysal yaşadim birde diş gebelik yaşadim normal yolla tüp bebekte gecen mart ayinda 6 haftliken düşük yaşadim daha snr araştirma yaptim pihtilaşma cikti kanimda hayirlisi böyleymiş umarim sagsalim atlatirim haftalariAa senin dusuklerinde mi var. Benim ilk tup bebek baskada dusugum falan olmadi baktim pltye 6.aydaki plt 307 cikmis bu en sonkide 369 cikmis sinir 440 diyo. Yinede cok yakin ya sinira ben doktorumla konusup hic degilse coraspinmi kullansam ki
Atlatirsin atlatirsin eminim ben cok guzel gitcek hersey bebeklerini kucagina alcaksin. Senin plt kac acabaevet canim ben normal yolla hamile kalabiliyordum 2 kere kimysal yaşadim birde diş gebelik yaşadim normal yolla tüp bebekte gecen mart ayinda 6 haftliken düşük yaşadim daha snr araştirma yaptim pihtilaşma cikti kanimda hayirlisi böyleymiş umarim sagsalim atlatirim haftalari
benm 299 cikmişAtlatirsin atlatirsin eminim ben cok guzel gitcek hersey bebeklerini kucagina alcaksin. Senin plt kac acaba
umarim igneler şifa olurmrh bende de genetik test yapıldığında çıkmıştı Kadın doğum doktorum 9 ay boyunca kullanmak zorundasın dedi 3.tüp bebek denemesinde kan sulandırıcı iğne vermişlerdi ve tuttu 1.ve 2. tüp denemede kan sulandırıcı hap kullanmıştım tutmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?