2017 de İkiz Annesi Olucaklar

canim int yaz cikiyor zaten ama doktorlar illa yaptirin demiyor benimkide demedi tarama testi ikizlerde yapilmadigi icin bu testi öneriyoruz dedi ztn ben bi kac arkdaşimdan daha duymustum bu testi oyuzden yaptirdim
Evet baktım sonrasında nedir diye iyi sonuçlar alırsın inşallah canım

Arkadaslar burda biraz zor oluyor facebook da grup açtık Mart anneleri olarak gruba girmeyene de açık değil paylaşımlar gelmek isteyen.olursa verebilirim adresi

Kizlar kan sulandirici igne kullaniyorum ve artik 12.haftamda birakicam ama ya bende kan pihtilasmasi varsa ve bu igneyi birakinca bebeklerime bir sey olursa.

Kizlar kan sulandirici igne kullaniyorum ve artik 12.haftamda birakicam ama ya bende kan pihtilasmasi varsa ve bu igneyi birakinca bebeklerime bir sey olursa.
bende kan pihtilasmasi oldugu icin kullaniyorum doguma kadar kullanicam sende pihtilasma olup olmadigiji saglik ocaklarinda hemogram testi var orda plt diye bi sey var o yuksekse pihtilasma ciktor ztn ama sana tedbir amacli vermis doktorun benim cogu arkdasim 12 haftada birakti igneyi

Aaa oylemi hemogramlarim yapildi benimde yaziyordur orda o zaman ben gidince bakiyim bi

evet cnm plt diye o yuksekse kaninda pihtilasma var oluyor benim daha onceki dusuklerimden dolayi ben genetik testle pihtilasma testi yaptirmistim orda cikti benimki
Aa senin dusuklerinde mi var. Benim ilk tup bebek baskada dusugum falan olmadi baktim pltye 6.aydaki plt 307 cikmis bu en sonkide 369 cikmis sinir 440 diyo. Yinede cok yakin ya sinira ben doktorumla konusup hic degilse coraspinmi kullansam ki

Aa senin dusuklerinde mi var. Benim ilk tup bebek baskada dusugum falan olmadi baktim pltye 6.aydaki plt 307 cikmis bu en sonkide 369 cikmis sinir 440 diyo. Yinede cok yakin ya sinira ben doktorumla konusup hic degilse coraspinmi kullansam ki
evet canim ben normal yolla hamile kalabiliyordum 2 kere kimysal yaşadim birde diş gebelik yaşadim normal yolla tüp bebekte gecen mart ayinda 6 haftliken düşük yaşadim daha snr araştirma yaptim pihtilaşma cikti kanimda hayirlisi böyleymiş umarim sagsalim atlatirim haftalari

Atlatirsin atlatirsin eminim ben cok guzel gitcek hersey bebeklerini kucagina alcaksin. Senin plt kac acaba

mrh bende de genetik test yapıldığında çıkmıştı Kadın doğum doktorum 9 ay boyunca kullanmak zorundasın dedi 3.tüp bebek denemesinde kan sulandırıcı iğne vermişlerdi ve tuttu 1.ve 2. tüp denemede kan sulandırıcı hap kullanmıştım tutmamıştı.

umarim igneler şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…