2017 de İkiz Annesi Olucaklar

evet hissediyorum ama bazen cok nadir küçükler sanırı biraz ondan olabiilirmi cnım ya cinsiyetlerini biz ormadık hiç insllh bu hafta socaz tam net olsun die acele etmedik ama artk herkes meraktaa

evet hissediyorum ama bazen cok nadir küçükler sanırı biraz ondan olabiilirmi cnım ya cinsiyetlerini biz sormadık hiç insllh bu hafta sorcaz tam net olsun die acele etmedik ama artk herkes merakta
Ben doktoruma sordum tam 11 haftamdaydim en son kontrolde oda daha erken oldugunu tahmin bile yapamicagini anca 2 hafta sonra yapabilecegini soyledi ama ultrasona gectigimizde birine erkek bu galiba dedi epeyde inceledi :) belki soyledim diye hatirliyodur o yuzden soylemiyodur. 16 hafta bence belli olmustur artik sorun :)

kuzucuk pat die gösterseydi napardı acaba incelerken hayrlısıyla dogum yaparız canım gözün aydın rabbım gönlümüzce versin hepimizin insll bu hafta sorcam zaten sadece cinsiyete gidicez :) hayrlısıyla dogum nasıl olcakmıs soledımı canım bana normalde yaparsın belkı dıo

Sordum sezryn olck dmi dedim oyle istedigim icin oda normalde olabilir dedi. Ikiside yolundaysa normal olabilir dedi. Birde ikizlerde erken dogum riski var ya onu sordum hersey yolunda giderse kacinci haftada olur dogum diye. 32.haftada ikizler gelmek ister biz 34 35.haftalari icerde gecirsinler isteriz. Zaten 37 hafta bizim icin 40 sayilir dedi. Yani canlari ne zaman gelmek nasil gelmek istiyorsa oyle gelecekler sanirim :)

ben cok korkuyorum bu arada ikisinede yanlız bakıcam dogumda ne yapcam cok korku doluyum hergun ruyada doguruyorum ınsllh hyrlısı olsun canım valla ama cok zor dönem beklıyor bizi

ben cok korkuyorum bu arada ikisinede yanlız bakıcam dogumda ne yapcam cok korku doluyum hergun ruyada doguruyorum ınsllh hyrlısı olsun canım valla ama cok zor dönem beklıyor bizi
Allah bakamicagimizi dusunmese bizi verirmiydi meleklerimizi:) hic korkma bebeklerinide strese sokma bence eminim cok iyi bir anne olcaksin. Guzel seyleri dusun. Minik ellerini ayaklarini sana ihtiyaci olan sonsuz guvenen iki melek. :)

Allah bakamicagimizi dusunmese bizi verirmiydi meleklerimizi:) hic korkma bebeklerinide strese sokma bence eminim cok iyi bir anne olcaksin. Guzel seyleri dusun. Minik ellerini ayaklarini sana ihtiyaci olan sonsuz guvenen iki melek. :)
ay guzel düşü
senin o guzel dusuncelerını kurban hayrlısı dedıgın gbı canım benım ınsllh içimi ferahlatın valla allah yardımcımız olsun ınsllh

gunaydin kizlar ben 7 haftada yogun bi kanama gecirmistim ztn snr durmustu kanamam dun oglen fitili koyarken elime koyu kahve akinti geldi hemen doktora gittik aktif bi kanama alani yok dedi rahim agzi kapali bebekler onden gidiyor dedi o kahve akintindan snr baska hic bise gelmedi bide adet gunlerim bugunler acaba o eski kanana alanindan mi akti cnk tup bebek doktorum o eski kan akar korkma demisti dun bide biraz is yaptim uzandim perdeleri fln yikadim poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…