- 9 Nisan 2011
- 231
- 18
- 318
- Konu Sahibi Minikkk001
-
İnşallah gayret bizden takdir Allah tan İğne bir araç sadeceumarim igneler şifa olur
Yaaa benim daha az niye boyle birak diyoki bana ya ofbenm 299 cikmiş
Daha cok dicektimbenm 299 cikmiş
Gunaydinnn 11.haftana girdin sanirim :)günaydin
evet canim ama gecen gittigimde 10+5 tiGunaydinnn 11.haftana girdin sanirim :)
Aaa bayada olmus neden ogrenemediniz ki :) hayirli olsun. Hareketleri hissetmeye basladn mislm ikizlerimle 16+2 olduk bugun ama cinsiyetlerini halen bilmiyoruz
evet hissediyorum ama bazen cok nadir küçükler sanırı biraz ondan olabiilirmi cnım ya cinsiyetlerini biz sormadık hiç insllh bu hafta sorcaz tam net olsun die acele etmedik ama artk herkes meraktaAaa bayada olmus neden ogrenemediniz ki :) hayirli olsun. Hareketleri hissetmeye basladn mi
Ben doktoruma sordum tam 11 haftamdaydim en son kontrolde oda daha erken oldugunu tahmin bile yapamicagini anca 2 hafta sonra yapabilecegini soyledi ama ultrasona gectigimizde birine erkek bu galiba dedi epeyde inceledi :) belki soyledim diye hatirliyodur o yuzden soylemiyodur. 16 hafta bence belli olmustur artik sorun :)evet hissediyorum ama bazen cok nadir küçükler sanırı biraz ondan olabiilirmi cnım ya cinsiyetlerini biz sormadık hiç insllh bu hafta sorcaz tam net olsun die acele etmedik ama artk herkes merakta
kuzucuk pat die gösterseydi napardı acaba incelerken hayrlısıyla dogum yaparız canım gözün aydın rabbım gönlümüzce versin hepimizin insll bu hafta sorcam zaten sadece cinsiyete gidicez :) hayrlısıyla dogum nasıl olcakmıs soledımı canım bana normalde yaparsın belkı dıoBen doktoruma sordum tam 11 haftamdaydim en son kontrolde oda daha erken oldugunu tahmin bile yapamicagini anca 2 hafta sonra yapabilecegini soyledi ama ultrasona gectigimizde birine erkek bu galiba dedi epeyde inceledi :) belki soyledim diye hatirliyodur o yuzden soylemiyodur. 16 hafta bence belli olmustur artik sorun :)
Sordum sezryn olck dmi dedim oyle istedigim icin oda normalde olabilir dedi. Ikiside yolundaysa normal olabilir dedi. Birde ikizlerde erken dogum riski var ya onu sordum hersey yolunda giderse kacinci haftada olur dogum diye. 32.haftada ikizler gelmek ister biz 34 35.haftalari icerde gecirsinler isteriz. Zaten 37 hafta bizim icin 40 sayilir dedi. Yani canlari ne zaman gelmek nasil gelmek istiyorsa oyle gelecekler sanirim :)kuzucuk pat die gösterseydi napardı acaba incelerken hayrlısıyla dogum yaparız canım gözün aydın rabbım gönlümüzce versin hepimizin insll bu hafta sorcam zaten sadece cinsiyete gidicez :) hayrlısıyla dogum nasıl olcakmıs soledımı canım bana normalde yaparsın belkı dıo
ben cok korkuyorum bu arada ikisinede yanlız bakıcam dogumda ne yapcam cok korku doluyum hergun ruyada doguruyorum ınsllh hyrlısı olsun canım valla ama cok zor dönem beklıyor biziSordum sezryn olck dmi dedim oyle istedigim icin oda normalde olabilir dedi. Ikiside yolundaysa normal olabilir dedi. Birde ikizlerde erken dogum riski var ya onu sordum hersey yolunda giderse kacinci haftada olur dogum diye. 32.haftada ikizler gelmek ister biz 34 35.haftalari icerde gecirsinler isteriz. Zaten 37 hafta bizim icin 40 sayilir dedi. Yani canlari ne zaman gelmek nasil gelmek istiyorsa oyle gelecekler sanirim :)
Allah bakamicagimizi dusunmese bizi verirmiydi meleklerimizi:) hic korkma bebeklerinide strese sokma bence eminim cok iyi bir anne olcaksin. Guzel seyleri dusun. Minik ellerini ayaklarini sana ihtiyaci olan sonsuz guvenen iki melek. :)ben cok korkuyorum bu arada ikisinede yanlız bakıcam dogumda ne yapcam cok korku doluyum hergun ruyada doguruyorum ınsllh hyrlısı olsun canım valla ama cok zor dönem beklıyor bizi
ay guzel düşüAllah bakamicagimizi dusunmese bizi verirmiydi meleklerimizi:) hic korkma bebeklerinide strese sokma bence eminim cok iyi bir anne olcaksin. Guzel seyleri dusun. Minik ellerini ayaklarini sana ihtiyaci olan sonsuz guvenen iki melek. :)
senin o guzel dusuncelerını kurban hayrlısı dedıgın gbı canım benım ınsllh içimi ferahlatın valla allah yardımcımız olsun ınsllhAllah bakamicagimizi dusunmese bizi verirmiydi meleklerimizi:) hic korkma bebeklerinide strese sokma bence eminim cok iyi bir anne olcaksin. Guzel seyleri dusun. Minik ellerini ayaklarini sana ihtiyaci olan sonsuz guvenen iki melek. :)
Amin canim amin :)ay guzel düşü
senin o guzel dusuncelerını kurban hayrlısı dedıgın gbı canım benım ınsllh içimi ferahlatın valla allah yardımcımız olsun ınsllh
Göstermediler mi siz mi gitmedinizslm ikizlerimle 16+2 olduk bugun ama cinsiyetlerini halen bilmiyoruz
cok gıttıme erken dıe hiç sormadım salı gunu ınsllh ögencez kısmetse yazarım hbrımı artk bizden cok etrfımız merak edıyoGöstermediler mi siz mi gitmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?