- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
canım o eski kanmdandır bendede olmustu korkma kuzum bısey yok ınsllh ben gecen ıkı haftama norml aet kanamısı gcırdım usun ondan sonra edıgın gbı kahve bi akıntı geldı normal dedı doktr hyrlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın rabbımgunaydin kizlar ben 7 haftada yogun bi kanama gecirmistim ztn snr durmustu kanamam dun oglen fitili koyarken elime koyu kahve akinti geldi hemen doktora gittik aktif bi kanama alani yok dedi rahim agzi kapali bebekler onden gidiyor dedi o kahve akintindan snr baska hic bise gelmedi bide adet gunlerim bugunler acaba o eski kanana alanindan mi akti cnk tup bebek doktorum o eski kan akar korkma demisti dun bide biraz is yaptim uzandim perdeleri fln yikadim poff
bendede oluyor geceleri özellikle pofcok yorgunum coookkkk ayak bileklerim kollarm kopacak gbi kızlar gecede karnımda acayip bi sıgınmma cabası uyuyamadım nefes alamıyodum resmen neden acaba(((
hayirlisi olsun tatlim hoşgeldinSelam kızlar daha önce size yazsamda şimdi tam anlamıyla aranıza katıldım sayılır. Dün itibariyle ikiz annesi olacağımı öğrendim çok mutluyum sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allahım bizlere
oh oh gözün aydın masallhhh rabbım kucagımıza vermeyi nasip etsin cok sevındımmmSelam kızlar daha önce size yazsamda şimdi tam anlamıyla aranıza katıldım sayılır. Dün itibariyle ikiz annesi olacağımı öğrendim çok mutluyum sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allahım bizlere
bide esimin sarılmaları ınan daraltıyo artk yitiyom adamı :) ama genede faydasız bıde cok fazla sagıma yatar oldum nefes almak istyrumbendede oluyor geceleri özellikle pof
ben sag sol karişik yatiyorum bazen kendimi yüzüstü bile buluyorum hahaha snr hemen sola yatiyorum bende daha cok saga yatiyoruö medensebide esimin sarılmaları ınan daraltıyo artk yitiyom adamı :) ama genede faydasız bıde cok fazla sagıma yatar oldum nefes almak istyrumpufffff
biz 11+4 olduk benim daha karnim yok ya ondan ben firsati degerlendiriuorumm heheh harketleri hissetmeye başladinmi genelde 16 beya 20 hissediliomıuşkac haftalık canuım bebıslerin ben yuz ustu yatamıyorum 16+3 olduk biz hamılelerde genetıkmı acaba saga eyilimli olmak :)
ewet kelebk gbi arada sag trafımda bi cırpınma oluyo nadiren sen sanslısın benım karnım cok cıktı 4 aylık işte dusun karnımı orta boy karpuz kadar :)biz 11+4 olduk benim daha karnim yok ya ondan ben firsati degerlendiriuorumm heheh harketleri hissetmeye başladinmi genelde 16 beya 20 hissediliomıuş
masallah canim aramizda ilk dogum senin olacak inşallah ozamanewet kelebk gbi arada sag trafımda bi cırpınma oluyo nadiren sen sanslısın benım karnım cok cıktı 4 aylık işte dusun karnımı orta boy karpuz kadar :)
bende de aynısı olmuştu iki dediğinde ilkönce sevindim sonra cok ağladım nasıl olacak erken doğum nasıl bakacam kafamda bir süru soru vardı yeni yeni alıştım cinsiyetlerinide öğrenince çok mutlu oldum ttabisanırım öyle ama bide korkularımı yenebislem bir beklerken doktor iki demesinmi agladım oracıkta sasırdım normal yolla bıde iki tane :)aamaa kuzulara alıstım sallıya cınsıyetı ögrenırsek oturup beklıycez artk ne zmn gelırlerse :)
benim kanama alanim oldugu icin yasak hatta dun cok hafif kahvrengi akinti gibi kan gelince doktor direk ilşkiyemi girdiniz diye sorduKizlar doktorunuz iliskiyi yasakladimi sizede
Aa demek sdce bana degilmis :) bnm icerde kanama alanim varda disari cikmiyo. Her gttgmde yasak yasak deyip duruyo.benim kanama alanim oldugu icin yasak hatta dun cok hafif kahvrengi akinti gibi kan gelince doktor direk ilşkiyemi girdiniz diye sordu
aynen canim benimde var hatta dun biraz iş yaptim aktiAa demek sdce bana degilmis :) bnm icerde kanama alanim varda disari cikmiyo. Her gttgmde yasak yasak deyip duruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?