2017 de İkiz Annesi Olucaklar

canım o eski kanmdandır bendede olmustu korkma kuzum bısey yok ınsllh ben gecen ıkı haftama norml aet kanamısı gcırdım usun ondan sonra edıgın gbı kahve bi akıntı geldı normal dedı doktr hyrlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım

cok yorgunum coookkkk ayak bileklerim kollarm kopacak gbi kızlar gecede karnımda acayip bi sıgınmma cabası uyuyamadım nefes alamıyodum resmen neden acaba (((

oh oh gözün aydın masallhhh rabbım kucagımıza vermeyi nasip etsin cok sevındımmm

bide esimin sarılmaları ınan daraltıyo artk yitiyom adamı :) ama genede faydasız bıde cok fazla sagıma yatar oldum nefes almak istyrum pufffff
ben sag sol karişik yatiyorum bazen kendimi yüzüstü bile buluyorum hahaha snr hemen sola yatiyorum bende daha cok saga yatiyoruö medense

kac haftalık canuım bebıslerin ben yuz ustu yatamıyorum 16+3 olduk biz hamılelerde genetıkmı acaba saga eyilimli olmak :)

biz 11+4 olduk benim daha karnim yok ya ondan ben firsati degerlendiriuorumm heheh harketleri hissetmeye başladinmi genelde 16 beya 20 hissediliomıuş
ewet kelebk gbi arada sag trafımda bi cırpınma oluyo nadiren sen sanslısın benım karnım cok cıktı 4 aylık işte dusun karnımı orta boy karpuz kadar :)

sanırım öyle ama bide korkularımı yenebislem bir beklerken doktor iki demesinmi agladım oracıkta sasırdım normal yolla bıde iki tane :)aamaa kuzulara alıstım sallıya cınsıyetı ögrenırsek oturup beklıycez artk ne zmn gelırlerse :)

bende de aynısı olmuştu iki dediğinde ilkönce sevindim sonra cok ağladım nasıl olacak erken doğum nasıl bakacam kafamda bir süru soru vardı yeni yeni alıştım cinsiyetlerinide öğrenince çok mutlu oldum ttabi

Geceleri sağa dön sola dön sıcak bide uyuyamiyorummmm bende sağa yatmaya meğilliyim ama sola yatmamiz gerekiyomus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…