- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
- Konu Sahibi Minikkk001
-
burasi soguk dunden beri cok rahatsiz bizde :) evet sola gerekiuor ama nedense saga kayiyorz hehehGeceleri sağa dön sola dön sıcak bide uyuyamiyorummmm bende sağa yatmaya meğilliyim ama sola yatmamiz gerekiyomus :)
Benden bi tane daha varmış kızlar biz de 14 haftamizdayiz zayifim diye bu hafta Rahîm ağzına dikiş atilacak ikiz diye erken dogum olmasin diye iğneler falan birbirimize dua edelim ilk gebelik korku tavan heyecan da aynı şekilde bir de gurbette tek olunca allahim sen güç verben cok korkuyorum bu arada ikisinede yanlız bakıcam dogumda ne yapcam cok korku doluyum hergun ruyada doguruyorum ınsllh hyrlısı olsun canım valla ama cok zor dönem beklıyor bizi
Çok sağol canım
Sen nerden canim ? :)burasi soguk dunden beri cok rahatsiz bizde :) evet sola gerekiuor ama nedense saga kayiyorz heheh
bursa ben sizlerSen nerden canim ? :)
Kocaeli :)bursa ben sizler
Hayırlı olsun canım.burda en yani anne adayları bizleriz heralde.ben daha kalp atışlarını duyamadım.Rabbim hayırlısıyla kucağımıza al ayı nasip etsinSelam kızlar daha önce size yazsamda şimdi tam anlamıyla aranıza katıldım sayılır. Dün itibariyle ikiz annesi olacağımı öğrendim çok mutluyum sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allahım bizlere
Ankaraa :))bursa ben sizler
cok iyi olur canimKızlar whatsApp grubu acalimmi ?
Başina vs ensene buz koy ovar gibi yap cnm bn oyle yapyorm braz iyi gelyorşiddetli baş ağrısı ve kusma şikayeti olan var mı? özellikle baş ağrısı için tavsiye edebileceğiniz bir şey ?
Gruba girmek isteyenler özelden numara atsin acalim canimcok iyi olur canim
Kusmayada tuzlu kraker ayran ic iyi gelr birazşiddetli baş ağrısı ve kusma şikayeti olan var mı? özellikle baş ağrısı için tavsiye edebileceğiniz bir şey ?
Kac haftaliksin canim ? Bide sabah yatağınin basinda tuzlu kraker beklet sabah kalkinca ağzna at hemen doktor onermistiDün ilk kez ne yediysem çıkardım baş ağrısı eşliğinde saatlerce kıvrandım. dediğiniz gibi buz koydum uyuyakalmışım.Ağlamaktan acıdan yoruldum da uyudum sandım :) Demek ki işe yarayan soğuk kompresmiş :)
teşekkürler,
Kac haftaliksin canim ? Bide sabah yatağınin basinda tuzlu kraker beklet sabah kalkinca ağzna at hemen doktor onermisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?