2017 de İkiz Annesi Olucaklar

ben cok korkuyorum bu arada ikisinede yanlız bakıcam dogumda ne yapcam cok korku doluyum hergun ruyada doguruyorum ınsllh hyrlısı olsun canım valla ama cok zor dönem beklıyor bizi
Benden bi tane daha varmış kızlar biz de 14 haftamizdayiz zayifim diye bu hafta Rahîm ağzına dikiş atilacak ikiz diye erken dogum olmasin diye iğneler falan birbirimize dua edelim ilk gebelik korku tavan heyecan da aynı şekilde bir de gurbette tek olunca allahim sen güç ver

Hayırlı olsun canım.burda en yani anne adayları bizleriz heralde.ben daha kalp atışlarını duyamadım.Rabbim hayırlısıyla kucağımıza al ayı nasip etsin

şiddetli baş ağrısı ve kusma şikayeti olan var mı? özellikle baş ağrısı için tavsiye edebileceğiniz bir şey ?

Kızlar progestan 200 u fitil şeklinde kullanan varmı. Varsa gün içerisindemi yoksa uyurken mi kullanıyorsunuz. Ben hap şeklinde içiyorum ama aşırı derecede mide bulantısı yapıyor. Doktorum fitil olarakta kullana bilirsin dedi. Kararsız kaldım

Dün ilk kez ne yediysem çıkardım baş ağrısı eşliğinde saatlerce kıvrandım. dediğiniz gibi buz koydum uyuyakalmışım.Ağlamaktan acıdan yoruldum da uyudum sandım :) Demek ki işe yarayan soğuk kompresmiş :)
teşekkürler,

Kac haftaliksin canim ? Bide sabah yatağınin basinda tuzlu kraker beklet sabah kalkinca ağzna at hemen doktor onermisti

Kac haftaliksin canim ? Bide sabah yatağınin basinda tuzlu kraker beklet sabah kalkinca ağzna at hemen doktor onermisti

11+4 teyim ikiz gebelik. ne tuzlu kraker ne beyaz leblebi işe yaramıyor maalesef :/ Günün çoğunluğunu yatarak geçiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…