2017 de İkiz Annesi Olucaklar

ben fitil olarak alyorum günde 3 defa vajinal sekilde hap olarak icmiyorum doktorum vajinal daha etkili dedi hap olarak yan etkisi cok dedi

gecenlerde bendede öyle oldu ama cok yemek yemiştim tatli tuzlu kariştirmiştim bi cikardim ogun baş agrisi halsizlik yemek yiyememiştim snr dua etmiştim iyki mide bulantilarim olmadi diue

Ağızdan alırsam 70 lik rakıyı tek başıma içmiş gibi oluyorum.günde 8 tane vajinal kullanıyorum.hiçbir yanetkisini yaşamıyorum

Hayırlı olsun canım.burda en yani anne adayları bizleriz heralde.ben daha kalp atışlarını duyamadım.Rabbim hayırlısıyla kucağımıza al ayı nasip etsin

Evet diğerleri biraz ilerlemiş biz daha yolun başındayız herhalde bizde kese görmeye gittik iki gün önce öylelikle iki kese gördük kalp atışlarınıda duyduk allah sanada nasip etsin canm

Ben günde üç kere fitil olarak alıyorum öğlen 2.30 da aldığım sıkıntı oluyo biraz ayakta old için ama mecbur sende kendine uygun saatleri ayarla olur bence

Evet diğerleri biraz ilerlemiş biz daha yolun başındayız herhalde bizde kese görmeye gittik iki gün önce öylelikle iki kese gördük kalp atışlarınıda duyduk allah sanada nasip etsin canm
bizde bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür.bugün hem sata hemde ultrasona göre 6+1 'iz.

bende çok istiyorum ikiz 30 yaşındayım 1 kere dış gebelik yasadım... sağ tupum alındı pompalanan kandan parçalanmış... ikiz şansım varmıdır.. bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…