- 14 Mayıs 2014
- 349
- 222
- 103
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Doktora git cok kötüysen canim ben bir hafta yattim serum iyi geliyor11+4 teyim ikiz gebelik. ne tuzlu kraker ne beyaz leblebi işe yaramıyor maalesef :/ Günün çoğunluğunu yatarak geçiriyorum.
ben fitil olarak alyorum günde 3 defa vajinal sekilde hap olarak icmiyorum doktorum vajinal daha etkili dedi hap olarak yan etkisi cok dediKızlar progestan 200 u fitil şeklinde kullanan varmı. Varsa gün içerisindemi yoksa uyurken mi kullanıyorsunuz. Ben hap şeklinde içiyorum ama aşırı derecede mide bulantısı yapıyor. Doktorum fitil olarakta kullana bilirsin dedi. Kararsız kaldım
gecenlerde bendede öyle oldu ama cok yemek yemiştim tatli tuzlu kariştirmiştim bi cikardim ogun baş agrisi halsizlik yemek yiyememiştim snr dua etmiştim iyki mide bulantilarim olmadi diueDün ilk kez ne yediysem çıkardım baş ağrısı eşliğinde saatlerce kıvrandım. dediğiniz gibi buz koydum uyuyakalmışım.Ağlamaktan acıdan yoruldum da uyudum sandım :) Demek ki işe yarayan soğuk kompresmiş :)
teşekkürler,
Ağızdan alırsam 70 lik rakıyı tek başıma içmiş gibi oluyorum.günde 8 tane vajinal kullanıyorum.hiçbir yanetkisini yaşamıyorumKızlar progestan 200 u fitil şeklinde kullanan varmı. Varsa gün içerisindemi yoksa uyurken mi kullanıyorsunuz. Ben hap şeklinde içiyorum ama aşırı derecede mide bulantısı yapıyor. Doktorum fitil olarakta kullana bilirsin dedi. Kararsız kaldım
8 tanemi cok fazla değilmiAğızdan alırsam 70 lik rakıyı tek başıma içmiş gibi oluyorum.günde 8 tane vajinal kullanıyorum.hiçbir yanetkisini yaşamıyorum
Evet canım 6 saat arayla 2 şer tane.2 günde birde progestan iğne var.tüp bebek dondurulmuşlarla oldu kalp atışına kadar devam heralde8 tanemi cok fazla değilmi
Hayırlı olsun canım.burda en yani anne adayları bizleriz heralde.ben daha kalp atışlarını duyamadım.Rabbim hayırlısıyla kucağımıza al ayı nasip etsin
Kızlar progestan 200 u fitil şeklinde kullanan varmı. Varsa gün içerisindemi yoksa uyurken mi kullanıyorsunuz. Ben hap şeklinde içiyorum ama aşırı derecede mide bulantısı yapıyor. Doktorum fitil olarakta kullana bilirsin dedi. Kararsız kaldım
bizde bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür.bugün hem sata hemde ultrasona göre 6+1 'iz.Evet diğerleri biraz ilerlemiş biz daha yolun başındayız herhalde bizde kese görmeye gittik iki gün önce öylelikle iki kese gördük kalp atışlarınıda duyduk allah sanada nasip etsin canm
4 5 gunde bir sbhlaribizde 12. haftaya girdik. bulantılarımız hala devam sizlerin nasıl?
Günaydın canım. Bizde bugün 12+6 olduk. Çok şükür. Kanmamda artik.yok. mutlu mesut ilerliyorzzzzGunaydin kizlar bens bir haftayi daha geride biraktim. Sorunsuz saglikla devam eder insallahhh
Evet evet öyle hayırlısı olur inşallahcok gıttıme erken dıe hiç sormadım salı gunu ınsllh ögencez kısmetse yazarım hbrımı artk bizden cok etrfımız merak edıyo
Sağlıkla al inşallah kucagina hayırlı olsun canmSelam kızlar daha önce size yazsamda şimdi tam anlamıyla aranıza katıldım sayılır. Dün itibariyle ikiz annesi olacağımı öğrendim çok mutluyum sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allahım bizlere
Oh ne guzel aramzda 2 gun var :) insallah saglicakla ilerler hamileliklerimiz kucagimiza aldigimz gunleride goruruzGünaydın canım. Bizde bugün 12+6 olduk. Çok şükür. Kanmamda artik.yok. mutlu mesut ilerliyorzzzz
Bizim hiç geçmedi bulantılar , hala ne yesem miğdem durmuyor Bugun tam 12 hftalık olduk. Bakalım azalmasını bekliyoruz.4 5 gunde bir sbhlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?