- 27 Ocak 2015
- 1.143
- 822
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Ben duscek gozuyle bakmstm yani duyamicam zannediyodum hala 12 haftayi bitirmemize ragmen sanki dogcaklarmis gbi gelmiyo bisey olcakms dusuncesindeym hep her kontrolde bu sefer hersey bitti dicek diyerek gidiyorum neden bilmiyorum ama gecmiyo o endiseler ya. Belki diyorum hareketlerini hissedince azalir suan icerde ne oldugunu bilmedigim icindir bu dusuncemMerhaba arkadaşlar. Inşallah hepimiz ikizleri sağlıkla kucağımıza alırız. Ayın 17 sinde iki kesemizi gördük çok şükür, kalp atışı için 29 unda çağırdı dr. Bir önceki tüp bebek denememizde tam bu aşamada bebeğimiz gelişmedi, gebelik sonladırıldı bu yüzden günler benim için geçmek bilmiyor. Pozitif kalmam gerektiğini ve Rabbimin "ol" demesine bağlı olduğunu biliyorum herşeyin ama yinede bazen umutsuz oluyorum. Siz bebeğinizin kalp atışını duyana kadar kendinizi nasıl telkin ettiniz anlatır mısınız?
Olumlu düşünmemiz lazım, bunun için kitap araştırıyorum. Galiba kucağımıza alana kadar bitmeyecek ama kendimizi rahatlatmalıyız, böyle çok zorBen duscek gozuyle bakmstm yani duyamicam zannediyodum hala 12 haftayi bitirmemize ragmen sanki dogcaklarmis gbi gelmiyo bisey olcakms dusuncesindeym hep her kontrolde bu sefer hersey bitti dicek diyerek gidiyorum neden bilmiyorum ama gecmiyo o endiseler ya. Belki diyorum hareketlerini hissedince azalir suan icerde ne oldugunu bilmedigim icindir bu dusuncem
Ay maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.merhaba kizlar sanirim en onde giden biziz. bugun nihayet cinsiyetleri ogrendik. iki kizimiz olacakmis. allah herkesin gonlune gore versin
amin canim hepimiz sagliķla kucagimiza alalim ins.Ay maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Hareketleri i hissediyomusunamin canim hepimiz sagliķla kucagimiza alalim ins.
birini birkac gundur hissediyorum. digerinde henuz bisey yokHareketleri i hissediyomusun
gozun aydın canım benım biz 17+1 olduk kızlarımla allah yardımcımız olsunBenden bi tane daha varmış kızlar biz de 14 haftamizdayiz zayifim diye bu hafta Rahîm ağzına dikiş atilacak ikiz diye erken dogum olmasin diye iğneler falan birbirimize dua edelim ilk gebelik korku tavan heyecan da aynı şekilde bir de gurbette tek olunca allahim sen güç ver
cinsiyetleri ne cnm benım kız ıkısıde ama tam emın degılım dedı doktor mrun kırın kız dedıbende de aynısı olmuştu iki dediğinde ilkönce sevindim sonra cok ağladım nasıl olacak erken doğum nasıl bakacam kafamda bir süru soru vardı yeni yeni alıştım cinsiyetlerinide öğrenince çok mutlu oldum ttabi
amın ınsallh dıkkt canım yat uyu bol bol fazla iş yapma allah yardımcımız olsun bıde harla dogsunlar :)Merhaba benimde ikiz gebelik biri 11.hafta lik diğeri 10 hafta 6 günlük iki gündür kanamam var 8 haftada gelmişti kanamam doktorum iğnemi değiştirdi besgun arayla bir vurulacak istirahat verdi bol bol sıvı tuketmemi ve dinlenmemi istedi inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularimizi kucaklarimiza alırız allah hepimizin yardimcisi olsun
Masallah canm Rabbim yardimcimiz olsun insalalh bende eylül de insaalh cinsiyeti ogrenecezgozun aydın canım benım biz 17+1 olduk kızlarımla allah yardımcımız olsun
bana da tereddutle soyledi ama erkek olsa coktan gorunurdu diye dusunuyorum.hoooppp biz geldikkkk kızlar 17+1 gunluk kızlarımla doktor tam emın degılım ama kız gıbıler dedı teredutle
Hosgeldinnn:) sen bizden epey buyuksun nasil geciyor hamileligin cinsiyeti ogrendiniz mi hareketleri hissediyomusunuz:)Merhaba arkadaşlar benide aranıza alın :)) bende 2017 de ikiz annesi olucam inşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?