2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba arkadaşlar. Inşallah hepimiz ikizleri sağlıkla kucağımıza alırız. Ayın 17 sinde iki kesemizi gördük çok şükür, kalp atışı için 29 unda çağırdı dr. Bir önceki tüp bebek denememizde tam bu aşamada bebeğimiz gelişmedi, gebelik sonladırıldı bu yüzden günler benim için geçmek bilmiyor. Pozitif kalmam gerektiğini ve Rabbimin "ol" demesine bağlı olduğunu biliyorum herşeyin ama yinede bazen umutsuz oluyorum. Siz bebeğinizin kalp atışını duyana kadar kendinizi nasıl telkin ettiniz anlatır mısınız?

Ben duscek gozuyle bakmstm yani duyamicam zannediyodum hala 12 haftayi bitirmemize ragmen sanki dogcaklarmis gbi gelmiyo bisey olcakms dusuncesindeym hep her kontrolde bu sefer hersey bitti dicek diyerek gidiyorum neden bilmiyorum ama gecmiyo o endiseler ya. Belki diyorum hareketlerini hissedince azalir suan icerde ne oldugunu bilmedigim icindir bu dusuncem

Bende bugün iki keseyide gördüm tek transfer edildi öyle zannediyorduk çift yumurta ikizi olduğunu öğrendik. Bi mucize oldu sanırım. Kalp atışını haftaya duyacağız inşallah herşey yolunda gider.

Olumlu düşünmemiz lazım, bunun için kitap araştırıyorum. Galiba kucağımıza alana kadar bitmeyecek ama kendimizi rahatlatmalıyız, böyle çok zor

gozun aydın canım benım biz 17+1 olduk kızlarımla allah yardımcımız olsun

cinsiyetleri ne cnm benım kız ıkısıde ama tam emın degılım dedı doktor mrun kırın kız dedı

Merhaba benimde ikiz gebelik biri 11.hafta lik diğeri 10 hafta 6 günlük iki gündür kanamam var 8 haftada gelmişti kanamam doktorum iğnemi değiştirdi besgun arayla bir vurulacak istirahat verdi bol bol sıvı tuketmemi ve dinlenmemi istedi inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularimizi kucaklarimiza alırız allah hepimizin yardimcisi olsun

amın ınsallh dıkkt canım yat uyu bol bol fazla iş yapma allah yardımcımız olsun bıde harla dogsunlar :)

Merhaba arkadaşlar benide aranıza alın :)) bende 2017 de ikiz annesi olucam inşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah.
Hosgeldinnn:) sen bizden epey buyuksun nasil geciyor hamileligin cinsiyeti ogrendiniz mi hareketleri hissediyomusunuz:)

Hamileliğim çok şükür iyi gidiyor kızlarım olacak inşallah. Hareketlerini ise nerdeyse 1 aydan beri hissediyorum kıpır kıpır benimkiler maşallah.senin Nasıl gidiyor Can'ım hamileliliğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…