- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Guzel aslnda bu haftaya kadar progestan hap jel kan sulandirici flan kullaniyodum bu hafta biraktik onlari endiselerim var acaba bise olurmu diye ilaclari biraktigimiz icin doktorumuz artk brkmamz gerek dedi. 3 hafta sonra bdaha randevum 15.haftalikken gidicem. Kacinci haftada hissetmeye basladin hareketlerini baya baya hissediyomusun bide gobek buyudumu:)Hamileliğim çok şükür iyi gidiyor kızlarım olacak inşallah. Hareketlerini ise nerdeyse 1 aydan beri hissediyorum kıpır kıpır benimkiler maşallah.senin Nasıl gidiyor Can'ım hamileliliğin.
Amin inşallah canım. Senin durum nasilOh ne guzel aramzda 2 gun var :) insallah saglicakla ilerler hamileliklerimiz kucagimiza aldigimz gunleride goruruz
Gözün aydın canım. Aramıza hoşgeldin. Kaç haftalıkmis bebislerHerkese merhaba, ben de dün ultrasonda iki adet minik kese görenlerdenim :) Devam eder mi bilmiyorum ama salı günü bi kez daha kontrole gideceğim kalp atışları için. Benim erkek kardeşlerim de ikiz, anne tecrübem var yani birazcık :)) Devam eder mi bu şekilde bilmiyorum ama herkes için sağlıklı güzel rahat hamilelik ve doğum diliyorum
Benim iyi smdlk korkuyorum sadece ilaclarimi biraktik artik sanki onlar tutuyodu onlari gbi geliyo birakinca bise olckmis hissindeyim rabbim.korusun bebeklerimizi insallah. Nasipleri yasicak omurleri varsa gelcekler zaten ama insan yinede endise ediyo. 15.haftada bir dahaki kontrolumuz.Amin inşallah canım. Senin durum nasil
Hangi ilaçları kullanıyordun . Bende iğne ve protestan 200 kullanıyordum. Geçen hafta kontrolüm de iğneyi bıraktık hapa hala devam.Benim iyi smdlk korkuyorum sadece ilaclarimi biraktik artik sanki onlar tutuyodu onlari gbi geliyo birakinca bise olckmis hissindeyim rabbim.korusun bebeklerimizi insallah. Nasipleri yasicak omurleri varsa gelcekler zaten ama insan yinede endise ediyo. 15.haftada bir dahaki kontrolumuz.
Teşekkür ederim canım :) Şu an daha çok yeniyiz 5 haftalıklarmış + bir kaç gün daha dedi doktor ama unuttum o heyecanlaGözün aydın canım. Aramıza hoşgeldin. Kaç haftalıkmis bebisler
Bizde 5.haftada kese gördük 7.haftada kalp atışını duyduk. Ama 8.hafta düşük tehlikesinden dolayı kontrole gidince ikiz olduğunu öğrendim canım. Tek yumurta ikiziTeşekkür ederim canım :) Şu an daha çok yeniyiz 5 haftalıklarmış + bir kaç gün daha dedi doktor ama unuttum o heyecanlaTek endişem kalp atışlarını duyamayız diye korkuyorum Normalde ikiz bebeklerde kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor, diğer gebeliklere göre daha erken diye bi şey olabiliyor mu acaba?
Igne kullnydm biraktm 2 gun once. Progestan 200 biraktm onuda crione jelim vardi onu birakali 1 hafta oldu. Ozellikle kan sulndrci korkutuyo beni ya bnde pihtilasma varsa ve igneyi biraktgm icin bebeklerime bise olursaHangi ilaçları kullanıyordun . Bende iğne ve protestan 200 kullanıyordum. Geçen hafta kontrolüm de iğneyi bıraktık hapa hala devam.
İçini ferah tut canım. Eğer ters giden biseyler olsaydı bıraktirmazdi doktorunIgne kullnydm biraktm 2 gun once. Progestan 200 biraktm onuda crione jelim vardi onu birakali 1 hafta oldu. Ozellikle kan sulndrci korkutuyo beni ya bnde pihtilasma varsa ve igneyi biraktgm icin bebeklerime bise olursa
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeklerini :) Tek yumurta ikizi hem de çok tatlı yaa :)Ben 5.hafta keseleri gordum
Bizde 5.haftada kese gördük 7.haftada kalp atışını duyduk. Ama 8.hafta düşük tehlikesinden dolayı kontrole gidince ikiz olduğunu öğrendim canım. Tek yumurta ikizi)
İnşallah duyarsın canım ,Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeklerini :) Tek yumurta ikizi hem de çok tatlı yaa :)
Kısmet olur da kalp atışlarını duyarsam yazarım ben de başlığa :)
Bende progestan falan kullandım bırakırsam birşey olur diye korkuyordum ama çok şükür hiç bişey olmadı sende hiç endişe etme hiçbirşeycik olmaz inşallah. Cimcimelerimi 15 haftalıkken falan hissettim ben göbek büyüdü ama ; ben kilo almadım şimdilik bundan sonra alırım herhalde.Guzel aslnda bu haftaya kadar progestan hap jel kan sulandirici flan kullaniyodum bu hafta biraktik onlari endiselerim var acaba bise olurmu diye ilaclari biraktigimiz icin doktorumuz artk brkmamz gerek dedi. 3 hafta sonra bdaha randevum 15.haftalikken gidicem. Kacinci haftada hissetmeye basladin hareketlerini baya baya hissediyomusun bide gobek buyudumu:)
Bende almadm kilo dahaBende progestan falan kullandım bırakırsam birşey olur diye korkuyordum ama çok şükür hiç bişey olmadı sende hiç endişe etme hiçbirşeycik olmaz inşallah. Cimcimelerimi 15 haftalıkken falan hissettim ben göbek büyüdü ama ; ben kilo almadım şimdilik bundan sonra alırım herhalde.
Teşekkürler . Merakla bekliyoruz:)İnşallah kesin bir cevap alırsın canım sen bizden büyüksün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?