2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hamileliğim çok şükür iyi gidiyor kızlarım olacak inşallah. Hareketlerini ise nerdeyse 1 aydan beri hissediyorum kıpır kıpır benimkiler maşallah.senin Nasıl gidiyor Can'ım hamileliliğin.
Guzel aslnda bu haftaya kadar progestan hap jel kan sulandirici flan kullaniyodum bu hafta biraktik onlari endiselerim var acaba bise olurmu diye ilaclari biraktigimiz icin doktorumuz artk brkmamz gerek dedi. 3 hafta sonra bdaha randevum 15.haftalikken gidicem. Kacinci haftada hissetmeye basladin hareketlerini baya baya hissediyomusun bide gobek buyudumu:)

Herkese merhaba, ben de dün ultrasonda iki adet minik kese görenlerdenim :) Devam eder mi bilmiyorum ama salı günü bi kez daha kontrole gideceğim kalp atışları için. Benim erkek kardeşlerim de ikiz, anne tecrübem var yani birazcık :)) Devam eder mi bu şekilde bilmiyorum ama herkes için sağlıklı güzel rahat hamilelik ve doğum diliyorum

Gözün aydın canım. Aramıza hoşgeldin. Kaç haftalıkmis bebisler

Amin inşallah canım. Senin durum nasil
Benim iyi smdlk korkuyorum sadece ilaclarimi biraktik artik sanki onlar tutuyodu onlari gbi geliyo birakinca bise olckmis hissindeyim rabbim.korusun bebeklerimizi insallah. Nasipleri yasicak omurleri varsa gelcekler zaten ama insan yinede endise ediyo. 15.haftada bir dahaki kontrolumuz.

Hangi ilaçları kullanıyordun . Bende iğne ve protestan 200 kullanıyordum. Geçen hafta kontrolüm de iğneyi bıraktık hapa hala devam.

Gözün aydın canım. Aramıza hoşgeldin. Kaç haftalıkmis bebisler
Teşekkür ederim canım :) Şu an daha çok yeniyiz 5 haftalıklarmış + bir kaç gün daha dedi doktor ama unuttum o heyecanla Tek endişem kalp atışlarını duyamayız diye korkuyorum Normalde ikiz bebeklerde kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor, diğer gebeliklere göre daha erken diye bi şey olabiliyor mu acaba?

Ben 5.hafta keseleri gordum
Bizde 5.haftada kese gördük 7.haftada kalp atışını duyduk. Ama 8.hafta düşük tehlikesinden dolayı kontrole gidince ikiz olduğunu öğrendim canım. Tek yumurta ikizi)

Hangi ilaçları kullanıyordun . Bende iğne ve protestan 200 kullanıyordum. Geçen hafta kontrolüm de iğneyi bıraktık hapa hala devam.
Igne kullnydm biraktm 2 gun once. Progestan 200 biraktm onuda crione jelim vardi onu birakali 1 hafta oldu. Ozellikle kan sulndrci korkutuyo beni ya bnde pihtilasma varsa ve igneyi biraktgm icin bebeklerime bise olursa

Igne kullnydm biraktm 2 gun once. Progestan 200 biraktm onuda crione jelim vardi onu birakali 1 hafta oldu. Ozellikle kan sulndrci korkutuyo beni ya bnde pihtilasma varsa ve igneyi biraktgm icin bebeklerime bise olursa
İçini ferah tut canım. Eğer ters giden biseyler olsaydı bıraktirmazdi doktorun

Ben 5.hafta keseleri gordum

Bizde 5.haftada kese gördük 7.haftada kalp atışını duyduk. Ama 8.hafta düşük tehlikesinden dolayı kontrole gidince ikiz olduğunu öğrendim canım. Tek yumurta ikizi)
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeklerini :) Tek yumurta ikizi hem de çok tatlı yaa :)
Kısmet olur da kalp atışlarını duyarsam yazarım ben de başlığa :)

Bende progestan falan kullandım bırakırsam birşey olur diye korkuyordum ama çok şükür hiç bişey olmadı sende hiç endişe etme hiçbirşeycik olmaz inşallah. Cimcimelerimi 15 haftalıkken falan hissettim ben göbek büyüdü ama ; ben kilo almadım şimdilik bundan sonra alırım herhalde.

Bende almadm kilo daha

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.saglikla alalım inşallah bebisleriii.cinsiyet öğrenen arkadaşlarım çok sevindim inşallah benim de iki tane kizçelerim olur tabii ilk sağlıklı sonra da gönlüm öyle istyo iki tane minicik zillilerrr oyyyyh

Biz daha çok kucuguz cinsiyetimize ogrwnmemize var daha kız erkek fark etmez saglikli olsunlar sağ salim alalim kucaklarimiza allahin izniyle

İnanirmisin ne bir bulantı nede bir as erme nede bireyden tiksinmem olmadı ara ara lekelenmelerim hariç tabi sürekli yatıyorum sadece Lavabo ihtiyacı için kalkıyorum tek sikintimiz bu suan allahin izniyle buda geçer inşallah doktor düşük tehliken var dediğinde tamam yolun sonu dedim allahım yavrularimiza bizlere bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…