- Konu Sahibi Minikkk001
-
Kaç haftalık bebekler ?İnanirmisin ne bir bulantı nede bir as erme nede bireyden tiksinmem olmadı ara ara lekelenmelerim hariç tabi sürekli yatıyorum sadece Lavabo ihtiyacı için kalkıyorum tek sikintimiz bu suan allahin izniyle buda geçer inşallah doktor düşük tehliken var dediğinde tamam yolun sonu dedim allahım yavrularimiza bizlere bagislasin
ben hic cinsiyet sormamıstım cnım gecen haftaya kdr ondaa kiza benzyolar ama emınde degılım dedı 3 hafta sonra anomali taramaya gıdıcez ozmn net soyler sanırım olsun rabbım layık gormus vermıs kuzularımı normal yolla benım ıkızlerım :) 17+3 olduk 20inci haftada gıdıcez insllhbana da tereddutle soyledi ama erkek olsa coktan gorunurdu diye dusunuyorum.
Bugun benmde ilk defa sabahtan beri suruyo cok fena bide ben dun gece midemi usttum sanirim. Bana doktor ilac falanda vermedi. Zencefil cayi ic demisti cok bulaninca iciyorum ama cokta etkili saylmaz. Tuzlu kraker flnda iyi gelmiyo leblebi desen hamileligimin ilk haftasnda tiksindigim tek sey denilebilir aklma gelince adini duyunca bile cok fena oluyorumYa kızlar bulantı için napıyorsunuz, ben yemek filan yiyemiyorum mahvoldum bütün gün bulantım var
Ben 13. Haftayım benim bulantılarım hiç geçmedi. 2 kere hastanede yattık. 2 günde bir serumlar ama hala aynı. Ben bir çözüm bulamadım.Ya kızlar bulantı için napıyorsunuz, ben yemek filan yiyemiyorum mahvoldum bütün gün bulantım var
limonlu soda ic o bi nebze rahatlatıyo sarı ve beyaz leblebi tuket cokca ben dayanamayınca zofran dıe ılac yazmıstı doktorum hayta donmustum valla yoksa cok kotuydum allah yardımcın olsun canım bende 2 hafta once atlattım bulantılarımı 6 haftalıkken basladı tabi ra ara ilacı icmiyodum yıne baslıyodu bulantılarımYa kızlar bulantı için napıyorsunuz, ben yemek filan yiyemiyorum mahvoldum bütün gün bulantım var
gozun aydınnnn allah kucagına almayı nasıp etsın ay ne guzlll normal yollamı canımmerhaba :) çok şükür kalp atışlarını bugün duyduğumuz 8 haftalık lolipoplarımız var..
Canım zencefil çayını deneyeyim bari, çubuk kraker filan nafile aynı senin gibi yol geçmiyo, hayata küstüm resmenBugun benmde ilk defa sabahtan beri suruyo cok fena bide ben dun gece midemi usttum sanirim. Bana doktor ilac falanda vermedi. Zencefil cayi ic demisti cok bulaninca iciyorum ama cokta etkili saylmaz. Tuzlu kraker flnda iyi gelmiyo leblebi desen hamileligimin ilk haftasnda tiksindigim tek sey denilebilir aklma gelince adini duyunca bile cok fena oluyorum
Canım leblebi de geçirmedi benim yalimonlu soda ic o bi nebze rahatlatıyo sarı ve beyaz leblebi tuket cokca ben dayanamayınca zofran dıe ılac yazmıstı doktorum hayta donmustum valla yoksa cok kotuydum allah yardımcın olsun canım bende 2 hafta once atlattım bulantılarımı 6 haftalıkken basladı tabi ra ara ilacı icmiyodum yıne baslıyodu bulantılarım
Yaa hastanede yatırıyorlar mı çok bulantıda serumlar falan da geçirmemiş baksanaBen 13. Haftayım benim bulantılarım hiç geçmedi. 2 kere hastanede yattık. 2 günde bir serumlar ama hala aynı. Ben bir çözüm bulamadım.
çok teşekkür ederim canım Allah hepimize nasip etsin inşallah :) tüp bebek tedavisiyle oldu tek transferdi ama büyük bi sürprizle karşılaştıkgozun aydınnnn allah kucagına almayı nasıp etsın ay ne guzlll normal yollamı canım
Yattırdılar 2 kere 1 er hafta yattık ama değişen bir sey yok doktor 14-15 haftadan sonra geçecek diyor ama bakalım 5,5 kilo vermişizYaa hastanede yatırıyorlar mı çok bulantıda serumlar falan da geçirmemiş baksanaİyi hissedeceğimiz zamanlar gelecek mi kendimizi acaba
Aynen ben de veriyorum çünkü lokma yiyemiyorum. Hepimiz için güzel günler diliyorum inşallahYattırdılar 2 kere 1 er hafta yattık ama değişen bir sey yok doktor 14-15 haftadan sonra geçecek diyor ama bakalım 5,5 kilo vermişiz
haftamiz ayni swninle benimde 17+1 bugun. benim de normal yolla oldu basta sok olduk aniden 3. cocuk olack diye. ama alistik simdi. evet 20. haftada perinotologa detayliya girecz. insallah hersey yolunda gidiyordur.ben hic cinsiyet sormamıstım cnım gecen haftaya kdr ondaa kiza benzyolar ama emınde degılım dedı 3 hafta sonra anomali taramaya gıdıcez ozmn net soyler sanırım olsun rabbım layık gormus vermıs kuzularımı normal yolla benım ıkızlerım :) 17+3 olduk 20inci haftada gıdıcez insllh
Perinotologa neden gidiyorsunuz. Benide aydınlatırmısınızhaftamiz ayni swninle benimde 17+1 bugun. benim de normal yolla oldu basta sok olduk aniden 3. cocuk olack diye. ama alistik simdi. evet 20. haftada perinotologa detayliya girecz. insallah hersey yolunda gidiyordur.
İkili test ve ayrıntılı ultrasonu perinotolog yapıyor. İkiz gebelikler riskli gebelik grubuna girdiği için onlarında bakması gerekiyormuş.Perinotologa neden gidiyorsunuz. Benide aydınlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?