2017 de İkiz Annesi Olucaklar

İkili test ve ayrıntılı ultrasonu perinotolog yapıyor. İkiz gebelikler riskli gebelik grubuna girdiği için onlarında bakması gerekiyormuş.
Anladım canım . Ben araştırdım benim bulunduğum şehirde yok malesef kadın doğum uzmanım sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakti

11 haftalik bende her gün progynex iğne kullanıyordum cumartesi günü değiştirdi doktor prolutone iğne verdi 5gunde bir vurulacak şükür allahima ne kanama nede leke kalmadı bol bol istirahat iste

ay maaşallah
11e giricem yrın bende. haftalarca progestan kulandım iğne hergün.
şimdi hftada 1 prolutone.
12.haftada o da kesilecek.benimde kanamalarım olmuştu iyiye gideriz inşallah sağlıkla alın kucağınıza haftalarımız çok yakın diye yazdım

Yaa hastanede yatırıyorlar mı çok bulantıda serumlar falan da geçirmemiş baksana İyi hissedeceğimiz zamanlar gelecek mi kendimizi acaba

canım çubuk kraker beni de kesmiyor leblebi kabız ypar dikkat..
taze domates peynir ekmek arası biraz kesiyor beni rahatlatıyor. senin gibiyim bende 3 kilo verdim hatta

ARKADAŞLAR MERHABA
ARANIZA YENİ GELDİM. HEPİNİZE HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLERİM.
BENİM MİNNOŞLARIM 11 HAFTALIK.
TEDAVİ İLE OLDUĞU İÇİN İĞNELERE DEVAM. TAHLİLLERİM D İYİ ÇIKMADI. İDRAR YOLU ENFEKSİON,KARACİĞER YAAĞLANMASI,KANSIZLIK,TROİD ÇALIŞMIYOR...
KALP ATIŞINDAN SONRA BAYAĞI KANAMAM OLDU
HAFTALARCA YATTIM.BİR DE GURBETTEYİM.BUNA DA ŞÜKÜR.AMA HALA RAHİMDE KESE YANLARINDA KANAMA ODAKLARI VAR O YÜZDEN KORKUYORUM HEP. AMA AŞAĞI GELMİYOR İNŞALLAH OLMAZ
2Lİ VE 3LÜ TEST DOĞRU SONUÇ VERMEZ DİYE HAMONY TEST İSTEDİLER BİZDEN TARAMA İÇİN
ARANIZDA YAPTIRAN VAR MI?
BEN SERUM DA TAKTIRAMIYORUM BULANTILARIMA.VÜCUDUM REAKSİYON GÖSTERİYOR TANSİYONUM DÜŞÜYOR BU YÜZDEN KUSSAM DA ÖĞÜRSEM DE YİYORUM MİNİKLER İÇİN.
BİR DE 10 HAFTADA 1İ KIZ GİBİ DEDİ DOKTOR ÇOK ERKEN DEĞİL Mİ?

Çok geçmiş olsun. 10. Haftada belli olmaz canım bence cinsiyeti. Bana her gittiğimde başka diyorlar 16 yı bekle İkili testi bazı doktor yaptırıyor bazısı yaptırmıyor. Üçlü zaten yapılamıyormuş.

Bende giricem 20.haftada detayli ultrasona doktorum ikili test olmadigi icin detaylica incelenmesi gerektigini soyledi.

Canım leblebi de geçirmedi benim ya Allah hepimizin yardımcısı olsun valla ne zormuş
canım en guzeli doktoruna ilac yazdır yoksa hem su kaybı oluyo hemde vucudun dırenci dusuyo ben sahsen ayaga kalkamıyodum kusmak bı yandan aclıkta var tabi bnlar rahatlatıyo bıraz ama sen genede ilç yadır ve hayata dön allah yardım etsin

Hadi bakalım birkaç hafta daha bekleriz ne yapalım. Bu arada harmony i yaptıracağım buraya da yazarım mutlaka.
Cinsiyetleri belli olsa da bişiler alsam diye can atıyor musunuz sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…