- Konu Sahibi Minikkk001
-
Evet heyecanla bekliyorum. Hatta Benden çok annem ve teyzem heyecanda bir an önce bir şey alalım diye bekliyorlarHadi bakalım birkaç hafta daha bekleriz ne yapalım. Bu arada harmony i yaptıracağım buraya da yazarım mutlaka.
Cinsiyetleri belli olsa da bişiler alsam diye can atıyor musunuz sizde?
ıyıkı calısmıyorum kovulurdum herhalde uyuklamaktan
Evet heyecanla bekliyorum. Hatta Benden çok annem ve teyzem heyecanda bir an önce bir şey alalım diye bekliyorlar
Harmony testin herhangi bir hafta aralığı var mı ?
Mrbaaaa ben geldim araniza benide alinbugun öğrendim hamile olduğumu değerim 435 ikiz persembe testi tekrarliycaz Allah herkesin evladini sagliklâ kavustursun
Saol Can'ım amimın hepimiz inş Daha kese görmedik perşembe bir daha kan vericek yükselip yükselmediğine bakılacak inş değerim artarMerhaba hayırlı olsun sağlıkla ALIN kucağınıza
4 hafta sanırım keseleri gördünüz MÜ
Biz de yolun başındayız 11 olduk
Benim de değerlerim yüksekti sağlık Ocağında hemşire tahmin etmişti dediği oldu çok şükür
Kişisel bilgilerde hamilelik tarihi kısmı var oraya tarihi giriyorsun.kızlar yahu şu hamilelik günlüğü nasıl yapılıyor ? ben fransızım bilmiyorumbiri anlatabilir mi?
Benim beta hcg çok yüksek değildi ama ikiz bebeklerimiz Kese muayanesinde kesin görürsün be zaman kontrol.Kizlar merhaba. Benim bir hafta onceki degerim 58. Dunku degerim 2500 . Sizce ikiz ola
Bilirmi? 3 kat artmis gibi gorunuyor her iki gunde bir. 5 haftalik hamileyim. Kendi degerlerinizle kiyaslarsaniz cok sevinirim
Onumuzdeki hafta sali catlamak uzereyimBenim beta hcg çok yüksek değildi ama ikiz bebeklerimiz Kese muayanesinde kesin görürsün be zaman kontrol.
Yukarıda sağda nickinizin olduğu yere tıklayın kişisel bilgilerinize girip aşağı doğru bebeğinizin muhtemel doğum tarihini yazın dediği yere tarihi yazın değişiklikleri kaydettiğinizde oluşuyor.kızlar yahu şu hamilelik günlüğü nasıl yapılıyor ? ben fransızım bilmiyorumbiri anlatabilir mi?
Heyecanlı bekleyiş :) ben 5. Haftada gitmiştim muayeneye görmüştük keseleri sonra kalp atışları için 7 haftada gittik. Çok heyecanlı günlerOnumuzdeki hafta sali catlamak uzereyim
Kizlar merhaba. Benim bir hafta onceki degerim 58. Dunku degerim 2500 . Sizce ikiz ola
Bilirmi? 3 kat artmis gibi gorunuyor her iki gunde bir. 5 haftalik hamileyim. Kendi degerlerinizle kiyaslarsaniz cok sevinirim
Ayy insallah ikizdir yaa bende debenim de 3 kat arttı ikizlerim hadi inşallah
Ben -6 dayım Keşke kilo alsam diyorum.Kizlar ben daha kilo almadm alaniniz varmi. Suan almadigimi gormek beni mutlu ediyo ama sanki sonradan cok alicakmisim gibi hissediyorum
Alirsin alirsinnn ikizlerde aliniyomus illa. Ve bence bu senin icin bi + cunku zayiflar bebegin hareketlerini daha erken hissedermisBen -6 dayım Keşke kilo alsam diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?