2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hadi bakalım birkaç hafta daha bekleriz ne yapalım. Bu arada harmony i yaptıracağım buraya da yazarım mutlaka.
Cinsiyetleri belli olsa da bişiler alsam diye can atıyor musunuz sizde?
Evet heyecanla bekliyorum. Hatta Benden çok annem ve teyzem heyecanda bir an önce bir şey alalım diye bekliyorlar

Harmony testin herhangi bir hafta aralığı var mı ?

Mrbaaaa ben geldim araniza benide alin bugun öğrendim hamile olduğumu değerim 435 ikiz persembe testi tekrarliycaz Allah herkesin evladini sagliklâ kavustursun

Evet heyecanla bekliyorum. Hatta Benden çok annem ve teyzem heyecanda bir an önce bir şey alalım diye bekliyorlar

Harmony testin herhangi bir hafta aralığı var mı ?

Canım 10.haftadan sonra uygunmuş
Doktorum 12ye kadar düşün dedi 12de yaptıracağım herhalde 10 12den sonra istediğin zaman
Ama ne kadar erken o kadar önce bilgi sahibi olma dedi doktor. Inşallah iyi çıkar
Aklımıza attılar bizde tedirginleştik eşimle

Mrbaaaa ben geldim araniza benide alin bugun öğrendim hamile olduğumu değerim 435 ikiz persembe testi tekrarliycaz Allah herkesin evladini sagliklâ kavustursun

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla ALIN kucağınıza
4 hafta sanırım keseleri gördünüz MÜ
Biz de yolun başındayız 11 olduk
Benim de değerlerim yüksekti sağlık Ocağında hemşire tahmin etmişti dediği oldu çok şükür

Saol Can'ım amimın hepimiz inş Daha kese görmedik perşembe bir daha kan vericek yükselip yükselmediğine bakılacak inş değerim artar

kızlar yahu şu hamilelik günlüğü nasıl yapılıyor ? ben fransızım bilmiyorumbiri anlatabilir mi?

Kizlar merhaba. Benim bir hafta onceki degerim 58. Dunku degerim 2500 . Sizce ikiz ola
Bilirmi? 3 kat artmis gibi gorunuyor her iki gunde bir. 5 haftalik hamileyim. Kendi degerlerinizle kiyaslarsaniz cok sevinirim

Kizlar merhaba. Benim bir hafta onceki degerim 58. Dunku degerim 2500 . Sizce ikiz ola
Bilirmi? 3 kat artmis gibi gorunuyor her iki gunde bir. 5 haftalik hamileyim. Kendi degerlerinizle kiyaslarsaniz cok sevinirim
Benim beta hcg çok yüksek değildi ama ikiz bebeklerimiz Kese muayanesinde kesin görürsün be zaman kontrol.

kızlar yahu şu hamilelik günlüğü nasıl yapılıyor ? ben fransızım bilmiyorumbiri anlatabilir mi?
Yukarıda sağda nickinizin olduğu yere tıklayın kişisel bilgilerinize girip aşağı doğru bebeğinizin muhtemel doğum tarihini yazın dediği yere tarihi yazın değişiklikleri kaydettiğinizde oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…