- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Bende bende ama sanirim biraz daha vaktimiz var bunun icin 19.haftadan sonra diyolar geneldeÇok merak ediyorum hareketlerini hissetmeyi
ınan usengeclık nekı yerımden kakasım yok bazen hepımız aynıyız valla sanırımKesinlikle ama çalışsam da bolca uyumak için rapor alırdım
Siz de üşengeçlik de oldu mu bende o da var
Bnmde bel agrim var ya. Gercekten bende artik agirlasiyorum sanki gibi hssediyorum bilmiyorum vucudum eskiye nazaran daha degisik blmyrm onceleri daha rahatti bnm icin yakızlar 17+5 gunluguz bugun belım ve sırtım cok agrıyo sanki bu hafta agırım gbı neden acaba
aynen sankı 7 aylık 8 aylık gıbıı bı agırlık cok dısarı cıkmıyorum hareketsızım ondanmı acaba hafada 1 cıkıyorum aksamları esımle 1 2 saat ama cok yurumuyorum belım fena agrıyo ksıklarım batıyo sankı ozur dılerım ama wc yede cok sık gıdıyorumBnmde bel agrim var ya. Gercekten bende artik agirlasiyorum sanki gibi hssediyorum bilmiyorum vucudum eskiye nazaran daha degisik blmyrm onceleri daha rahatti bnm icin ya
Hemde nasıl insan merak ediyo bide ikitane olunca başka merak ediyo Biz aldık bile sarı filan aldık amaHadi bakalım birkaç hafta daha bekleriz ne yapalım. Bu arada harmony i yaptıracağım buraya da yazarım mutlaka.
Cinsiyetleri belli olsa da bişiler alsam diye can atıyor musunuz sizde?
Hoşgeldin canmmmm saglikla al kucagina insallahMrbaaaa ben geldim araniza benide alinbugun öğrendim hamile olduğumu değerim 435 ikiz persembe testi tekrarliycaz Allah herkesin evladini sagliklâ kavustursun
Bendee oyle bu ara cok sık gidiyorum bende... Sen yine 1 2 saat yuruyomussun bende o bile yok. Doktor yarim saat yuru her gun dedi ama nerdeeeaynen sankı 7 aylık 8 aylık gıbıı bı agırlık cok dısarı cıkmıyorum hareketsızım ondanmı acaba hafada 1 cıkıyorum aksamları esımle 1 2 saat ama cok yurumuyorum belım fena agrıyo ksıklarım batıyo sankı ozur dılerım ama wc yede cok sık gıdıyorum
yurume pek degıl ah keske yurusem cafeye veya lokantaya kadr yuruyom oturuyom araabaya bınıp geri gelıyom eveBendee oyle bu ara cok sık gidiyorum bende... Sen yine 1 2 saat yuruyomussun bende o bile yok. Doktor yarim saat yuru her gun dedi ama nerdeee
Hoşbuldum :) tesekkurler yarin 2. Kez kan vericem degerin yukselip yukselmedigine bakicaz yazarim burdanHoşgeldin canmmmm saglikla al kucagina insallah
Hemde na
Hemde nasıl insan merak ediyo bide ikitane olunca başka merak ediyo Biz aldık bile sarı filan aldık ama
Kızlar dün banyodan sonra göbeğimin altında pullanma gördüm sizlerde de varm acaba.saf zeytinyağı kullancam en doğalı o
Mrb hanımlar değerlerimi yazsam bilgi verebilirmisiniz ilk değerim 435 2 gün sonraki değerim 959 ikizmi sizce keseyi görene kadar bişey diyemeyiz dediler çok merak ediyorum
Can'ım benimkide tüp bebek 5 eylüle randevu verdiler bakalım yine bekliyorsun artıkcanım keselerini sayarlar.kimse bilemez onu.bazen tek olunca da yüksek.
ama benm tüp bebekti.transferin 12.günü test yapacaktım.9. günü dayanamadım 364 çıktı herkes ikizdir dedi.
çok şükür. ama benim dönemimde 400 olup tek olan vardı ya da 200lerde olup ikiz.
ben muayeneye 22 gün bekeyip gittim neden dersen kalp ve keseyi aynı anda görmek istedim. ikisi için ayrı stres yaşamıyım dedim.6. haftada gittim.
zor biliyorum ama sabret inşallah gönlüne göre verir rabbim.
Alirsin alirsinnn ikizlerde aliniyomus illa. Ve bence bu senin icin bi + cunku zayiflar bebegin hareketlerini daha erken hissedermis
Can'ım benimkide tüp bebek 5 eylüle randevu verdiler bakalım yine bekliyorsun artık
Cnm ikizde tekte olsa ayni zamanlarda hissedilirmis oyle duydum suan cok minikler o hissettiklerimiz bagrsak hareketleryms bilmiyorum belkide hissediyosundur:)canım ben gebe kalmadan kiloluyum 76 ile kaldım -3 verdim.en fazla 20 kilo almam lazım sanrım bende korkuyorum çok almaktan ama olsun.
bir de gazım falan olmadığında bir hareket oluyor çok erken evet ama tam kasıkta mısır patlıyor gibi acaba ikiz olunca daha erken hisseder miyiz ki?
bir de sanki kasığımı birşey tarıyor içinde birşey kayıyor gibi bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?