2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Mrb hanımlar değerlerimi yazsam bilgi verebilirmisiniz ilk değerim 435 2 gün sonraki değerim 959 ikizmi sizce keseyi görene kadar bişey diyemeyiz dediler çok merak ediyorum
Kaçıncı günlerdi bu ölçümler benim mesela 10. Gün 152, 12. Gün 388 15. Gün fırladı 5000 ikiz kese gördük

Evet Vallahı öyle insan herşeye hevesleniyo ben yatak park yatak alcam odama koyarım ama oda yaparım bi gardırop lazım ilk bi yıl yanmda uyurlar diye düşünüyorum

göbeğim şişkin benim krem başlamadım ben.ne zaman başladınız siz
Ben başlamadım daha dışarı çıktığımda aktardan saf zeytinyağı alıp püskürtme şişesine koyup her gün kullanmayı düşünüyorum bizler ikiz annesi olduğumuz için şimdi Başlamamız uygun olur diye dusunuyorm yanii en azından benim öyle

merhaba kızlar bende 9 haftalık ikizlere gebeyim 1bucuk yasında bi oglum var ve cok zor gecıyor hamileliğim

pazartesi kontrolüm var soracaım. 3.aydan sonra başlanıyor canım doğru diyorsun.
yatak konusu da park yatak çok kullanışlı ama ikea beşikleri de kafamı kurcalıyor biraz büyüyelim şu bulantılar bitsin
bolca fikir alışverişinde bulunuruz buradan birbirimize
haftalarımız çok yakın valla genelde
burası iyi gelecek bize

merhabaaa

ben de ikizlerime hamileyim kısmetse 2017 ocak sonu bekliyoruz bize katılmalarını
daha cinsiyetlerini öğrenemedik ama

merhabaaa

ben de ikizlerime hamileyim kısmetse 2017 ocak sonu bekliyoruz bize katılmalarını
daha cinsiyetlerini öğrenemedik ama

hoşgeldin canım sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah. bende çok sabırsızım bir an önce elli olsun istiyorum. Doktor yanılmassa bir tanesi kız gibi gözüküyor dedi bana
çok erken olmasına rağmen.

hoşgeldin canım sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah. bende çok sabırsızım bir an önce elli olsun istiyorum. Doktor yanılmassa bir tanesi kız gibi gözüküyor dedi bana
çok erken olmasına rağmen.

bana da bir tanesi erkek gibi duruyo dedi inşallah bir kız bir erkek olur

sağlıklı sıhhatli doğuralım da inşallah
sizinki tek yumurta mı çift mi
benimki tüp bebek ikizleri

Memnun musun peki canım ben medical park volkan beye gidiyorum çiğlide oturuyorum
Sadece 1 defa gittim daha.10 gün sonra yeniden gidicem.ilk izlenim olumluydu.benim tüp bebek doktorum yaşım 36 old için ve ikiz gebelik olduğu için perinotoloji uzmanına gitmem gerektiğini söyledi.bende medical parkta çiğdem hanımla başlamuştım çok memnundum.sonra bu durumdan ötürü değiştirdim.mert kazandının uzmanlık alanı riskli gebeliklermiş.o yüzden onunla devam edicem sanırım

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah muayene ücreti nasıl birde doğumu nerde yaptırıyor? Benim normal gebelik 28 yaşındayım ilk bebeklerim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah muayene ücreti nasıl birde doğumu nerde yaptırıyor? Benim normal gebelik 28 yaşındayım ilk bebeklerim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Ne güzel canım maşallah.benimde ilk gebeliğim.çok zor kavuştuk bu bebeklere inş sağlıkla kucağımıza alırız.muayene ücreti 300 tl.hangi hastanede istersek yaptırıyo doğumu.ama doğum için ne kadar ücret alacağını konuşmadık henüz.bu durumda hem dr hem hastane ayrı ücret alıyor.biraz masraflı olacak ama napalım sağlıkla doğsunlarda önemli olan o.mert kazancının çok başarılı bir dr olduğunu duymuştum hiç değilse ayrıntılı ultrason için ya da ara ara gitmeni tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…