2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Allah razı olsun canim, bilgilendirdigin için. Benim suan yapmam gereken bişey yok o zaman degil mi? Ben daha saglik ocagina kayıt yaptirmadim. Beni bi ebe aradi. 8. Hafta yanimiza gelin dedi. Ama ben daha gitmedim.
Kilo tansiyon falann bakıyorlar her ay ondna bende kayıt yaptırmadım ilk tetenoz dozu için gittiğimde yaptırcam yoksa sürekli arıyorlar :)

Kızlar benim 3 hafta önce yoğun kanamam olmuştu iki gün hastahanede yattım geçti
Ama gece kahve leke geldi ama tam kahve deil sanki bordo kahve gibi moralim alt üst oldu sabahtan beri açık kahve geldi şimdi bşy yok korkuyorum umarım arkasından kan gelmez

bence gunes almayan havalandiramayacagin bir odayi bebek odasi yapma.Mumkunse evini degistir yok olmuyorsa sadece odada esyasi olsun bebekleri orda uyutma hic..derim ben.
Evi değiştirmem imkansız şu an çok zor bulduk burayı bile, odayı değiştirmem de mümkün değil yer yok başka çünkü. Sadece salonum güneş aldığı için küçük beşiklerini (1 yaşa kadar filan) salonda mı tutsam diyorum, salon çok büyük. Ama bu sefer de gelen giden hep burda oturacak mikroplara çok mu açık olurlar ki, kafam öyle karışık ki

Cnm karanlık olması önemli deil zaten uyurken karanlık olması daha iyi
Normalde evi havalandırmak için mutfak ve salonun camlarını açsan yarım saat açık kalsa heryer havalanır
Emin ol kızımın odası var gayetre özenerek hazırladım doğru dürüst orda oynamaz
Ondan çok titiz olma köylerde 6-7 çocuk bi odada yatıyorlar hepside saglıklı çocuklar

Ya inan rahatlattın biraz, çok takıyorum bu konuyu son zamanlarda. Kendime kızdım hep yani nasıl düşünemedim bunu evi tutarken diye, hamileydim hem de. Aslında sorun olabileceği gelmişti aklıma ama istanbul'da ev bulmak işkence uygun kiraya. Sordum annemlere onlar da bi şey olmaz diyince tuttuk. Ama şimdi çok pişmanım. Gündüz odasında tutmam onları artık napalım, dediğin gibi havalandırmaya çalışırım.

Valla hiç bşy olmaz ilk hamilelikte insan çok titiz ve pimpirikli oluyor bendede olmuştu çok gereksiz şeyler İnan :) odasını doğru dürüst kullanmıycaksın bile şimdiye kdr size bşy olmadıysa o evde bebeklerede bşy olmaz emin ol hem mikropta bağışıklıgı için önemli sağlıkla doğuralım güzel güzel büyürler

Merhaba benim ciğer geliştirici iğne celestone chronodes 4 ampul yazıldı ve 2 gün üst üste 2 ampul şeklinde yapıldı 32. haftanın başında. Sizde nasıl uygulandı bilgi verebilecek olanlar acil bilgiye ihtiyacım var cevabınızı bekliyoru

masallah sana...Aslinda snn gibi olmak cok ozenmemek lazim gercekten..Ama gel de bana anlat acisini onlar cekmez insallah bnm gibi.. ben kendimi mikroplu ortamlardan yada cok soguk cok sicak ortamlardan korumaya calistikca daha cok hasta oluyorum..daha gecen cuma 25gun suren oksurugum durmustu,niye ki hafta sonu kaynanama gittik,evleri bizimkine gore daha ılık diye yine kaptim sifayi,su an zar zor nefes aliyorum

Bizimde hep oğlan öndeydi ilk fark 50gr şimdi dopplerde 100gr olmuş.bende takıyorum kafama.mesela kızımı daha az hissediyordum aşağıda olduğunu için şimdi sanki oğlum daha az hareket ediyor kız hareketlendi.ya da ben algıda seçicilik yapıyorum şu damar hikayesinden sonra

Allah razı olsun canim, bilgilendirdigin için. Benim suan yapmam gereken bişey yok o zaman degil mi? Ben daha saglik ocagina kayıt yaptirmadim. Beni bi ebe aradi. 8. Hafta yanimiza gelin dedi. Ama ben daha gitmedim.
Canım bende kayıt yaptırmadım sağlık ocağına kimse de aramadı.doktoruma soracam ama aşı yaptırmayı düşünmüyorum ablamın da ikizleri vardı ve doktoru kızmıştı aşı yaptırdığı için.yaptirilmasindaki amaç doğumda mikrop kapma olayı olmasın diye ama zaten bütün hastanelere kullanılan ürünler dezenfekte edilmis şekilde geliyor.nacizanemce fikrim herkesin kendi hür iradesi

Bende kızımda mşlh diyeyim senede 2-3 kez ancak grip oluruz temiz biriyim ama öyle titiz deilimdir sakınmam çok öyle kalın giyinmem en soğuta bile :) nasıl alışırsa öyle gider İnan ben kızımın sırtına hiç bez koymadım terlediginde
Aşırı terlemedikce atletini deiştirmedim ondan en ufak bi rüzgarda çarpılmıyor:) grip olduğunda evde grip ilacı veririm 3-4 gün içinde geçer eger geçmezse doktora gideriz sayılıdır antibiyotik kullandığımız ben hiç grip ilacı falan içmem mesela kendi kendine geçer :) biraz uzun oldu ama sakınan göze çöp girermiş derler ya aynen öyle :)

Masallah cnm masallah

Hastanede giymek için ne aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? Gecelik alırım dedim ama, pijama takımı da alırım. Pijama illa lohusa pijaması mı olmalı? Ön düğmeleri açılan normal pijama takımı alsak olmaz mı?

Ben inşallah o zamanlara gelirsem bir tane boydan gecelik bi tane de önden düğmeli normal bi pijama almayı düşünüyorum daha sonra da giymeye

Hayatım daha önce doğum yapmış biri olarak gecelikten çok pijama tk.al derim.malum kanama vs kendini daha rahat hissedersin.bu kullan at iç çamaşırlar var bulabilirsen almanı öneririm.bazı kişiler ameliyat sonrası çok üşür bacakları ve beli ısıtacak bir pijama bence iş görür.tabii karar senin

Sezeryan da gecelik daha iyi oluyor dediler sonda falan takınca

O kısımlarda hastane önlüğün oluyor canım üzerinde
Sondayı çıkardıktan sonra pijama gecelik ne varsa giydiriyorlar bende öyle olmuştu.
Himmm bunu duyduğum iyi oldu teşekkür ederim bilmeyince söylenilen seylere itimat ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…