2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bugün bizim doktor kontrolü vardı.cinsiyet olarak kız erkek dedi bakalım degisir mi.bi de kızlar kafa beden ve bacak ölçümü yaptı doktor.bundan sonra her kontrolde yapacak mı bunu
maşallah cnm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ölçümleri devamlı yapılıyor cnm haftasıyla uyumlu olup olmadığını anlamak için

Kizlar ankara da olan var mi.dogum icin doktorumu hastanemi degistrmek istiyorum.cok pahali geliyo bana cunku.5000 uzeri fiyat gittigim yer..öneriniz var.mi hastane ve doktor icin

Suyu az olmasindanmi bilmem ama genelde alt üst duranlarinn geneli alttaki daha az hissediliyor, ilerleyen jaftalarda daha belirginlesiyor.aşağıda olunca malesef kasık ağrısı kaçınılmaz hep yattım bu yüzden.
niye doktorlar hiç söylemiyor bunları? neyse rahatladım biraz sağolasın. kasık ağrısından öldüm bugün sorma

niye doktorlar hiç söylemiyor bunları? neyse rahatladım biraz sağolasın. kasık ağrısından öldüm bugün sorma

Canim yine de o kadar kasik agrisi oluyorsa doktorunla irtibata gec bence. Buyuk ihtimal bebisin durusundandir ama surekli ve gecmeyen bir agriysa sormanda yarar var

Bugün bizim doktor kontrolü vardı.cinsiyet olarak kız erkek dedi bakalım degisir mi.bi de kızlar kafa beden ve bacak ölçümü yaptı doktor.bundan sonra her kontrolde yapacak mı bunu
Hayırli olsun canım ölçümleri yapar herzaman canım haftasıyla uyumuna bakıyor drlar

Tesekkur ederim cnm.burayi da takip edeyim insallahhen bastan.baslayayim okumaya kizlari da o sekilde tanımış olurum biraz da:) bu arada merhabaaa kizlar rabbim.herkese sag salim bi sekilde bebislerini kucagina almayi nasip etsinnnn
Mrb canim hoşgeldin :)
Amin inşallah senin de mi ikiz gebelik

Canim benim idrar da iltihap cikti sadece 2gunluk antibiyotik verdi

İkiz olunca bütün şikayet lerim normal karşılıyor Dr lar ,mümkün olduğunca ayaklarını yastık la yükselt bebeğin biraz yukarı çıksın rahatlarsın toplanma kasilma agri olursa mutlaka Dr unla konuş geçmiş olsun

Kizlar iki gündür çok fazla kasilmam var. Bugün acile gittim yatış verdi aslinda ama ben istemedim serum taktılar sadece. Birde nst ye bağlamadı haftan küçük belli olmaz dedi. Çok enteresan geldi. Kendi doktorumu aradim oda magnezyum değerim normalin altinda diye magnezyumu ikiden üçe çıkardı. Zaten son 3 aydır çok afedersiniz ishaldim iki kullanmama ragmen şimdi 3 taneyle ne hale gelicem bilemiyorum. Uf moralim çok bozuldu ya. Benimle haftası yakin arkadaşlar sizdede kasılma ve bel agrisi oluyormu çok? Korkudan mahvoldum Allahım saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Slm öncelikle hosgeldin aramiza bana iki kese gibi geldi canim sanki üst üste iki kese var hayirlisi olsun degerlerin nekadar mesela benim yapilan ilk kan degerim 7 bin küsür cikmisti ikiz gebelikler degerler fazlasiyla yüksek cikiyor

Amin canım korkma. niye nstye bağlamadılar ki 28den sonra bağlıyorlar yatışta benim bildiğim.

Amin canım korkma. niye nstye bağlamadılar ki 28den sonra bağlıyorlar yatışta benim bildiğim.
Bende anlamadım niye baglamadiklarini. Doğum evine gitmistim malum acilde sürekli doktor değişiyor. Biirnin dedigi diğerini tutmuyor. Ama suan daha iyiyim şükür ağrım yok. Ya birde biraz yordum kendimi dün. Eh acısını akşam çekiyorum öyle olunca. Evde bir çocuk daha varken insan hep yatayım yapamiyor.ama artık daha kalkmam korktum baya erken gelirler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…