- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.161
Dr danışmadan sakın kullanma canım ben muadilini bile dr sorup kullandımHim tmm canim.buyuk.ihtimal bende ondan kullancam.tesekkurler
Sordum.cnm.bakalim.cevap bekliyorumDr danışmadan sakın kullanma canım ben muadilini bile dr sorup kullandım
maşallah cnm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ölçümleri devamlı yapılıyor cnm haftasıyla uyumlu olup olmadığını anlamak içinBugün bizim doktor kontrolü vardı.cinsiyet olarak kız erkek dedi bakalım degisir mi.bi de kızlar kafa beden ve bacak ölçümü yaptı doktor.bundan sonra her kontrolde yapacak mı bunu
niye doktorlar hiç söylemiyor bunları? neyse rahatladım biraz sağolasın. kasık ağrısından öldüm bugün sormaSuyu az olmasindanmi bilmem ama genelde alt üst duranlarinn geneli alttaki daha az hissediliyor, ilerleyen jaftalarda daha belirginlesiyor.aşağıda olunca malesef kasık ağrısı kaçınılmaz hep yattım bu yüzden.
Bende alttaki.olani cok az.hissediyorum canim.sadece uzerine.hafif.yattığım.zaman hissedyrm.daha.cok.ustteki.bebisin.hareketleri.daha netniye doktorlar hiç söylemiyor bunları? neyse rahatladım biraz sağolasın. kasık ağrısından öldüm bugün sorma
niye doktorlar hiç söylemiyor bunları? neyse rahatladım biraz sağolasın. kasık ağrısından öldüm bugün sorma
Hayırli olsun canım ölçümleri yapar herzaman canım haftasıyla uyumuna bakıyor drlarBugün bizim doktor kontrolü vardı.cinsiyet olarak kız erkek dedi bakalım degisir mi.bi de kızlar kafa beden ve bacak ölçümü yaptı doktor.bundan sonra her kontrolde yapacak mı bunu
Teşekkür ederimHayırli olsun canım ölçümleri yapar herzaman canım haftasıyla uyumuna bakıyor drlar
Mrb canim hoşgeldin :)Tesekkur ederim cnm.burayi da takip edeyim insallahhen bastan.baslayayim okumaya kizlari da o sekilde tanımış olurum biraz da:) bu arada merhabaaa kizlar rabbim.herkese sag salim bi sekilde bebislerini kucagina almayi nasip etsinnnn
Canim benim idrar da iltihap cikti sadece 2gunluk antibiyotik verdikizlar basim 1aydir oksurukle beladagittikce kötüleşiyordm,bu sabah dr a gttik,antibiyotik ve surup verdi ama bnm icime sinmiyor kullanmak sefsidal antibiyotik ve levosol surup..
Evde 1ay icinde icmedigim ev yapimi ilac kalmadi ama ise yaramadi bir gr
Dr hamileligine zarari yok dedi ama korkuyorum..siz hic kullandiniz mi bu ilaclari ya da baska antibiyotik ?
Ya keske idrar olsa inan gogsum agriyor artik oksurmektenCanim benim idrar da iltihap cikti sadece 2gunluk antibiyotik verdi
İkiz olunca bütün şikayet lerim normal karşılıyor Dr lar ,mümkün olduğunca ayaklarını yastık la yükselt bebeğin biraz yukarı çıksın rahatlarsın toplanma kasilma agri olursa mutlaka Dr unla konuş geçmiş olsunniye doktorlar hiç söylemiyor bunları? neyse rahatladım biraz sağolasın. kasık ağrısından öldüm bugün sorma
Slm öncelikle hosgeldin aramiza bana iki kese gibi geldi canim sanki üst üste iki kese var hayirlisi olsun degerlerin nekadar mesela benim yapilan ilk kan degerim 7 bin küsür cikmisti ikiz gebelikler degerler fazlasiyla yüksek cikiyorKizlar merhaba 4 hafta 4 gunluk dedi doktor bu goruntuye. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi . Sizler tecrubelisiniz bir bakar misiniz goruntuye?
Eki Görüntüle 1958852 Eki Görüntüle 1958853
Amin canım korkma. niye nstye bağlamadılar ki 28den sonra bağlıyorlar yatışta benim bildiğim.Kizlar iki gündür çok fazla kasilmam var. Bugün acile gittim yatış verdi aslinda ama ben istemedim serum taktılar sadece. Birde nst ye bağlamadı haftan küçük belli olmaz dedi. Çok enteresan geldi. Kendi doktorumu aradim oda magnezyum değerim normalin altinda diye magnezyumu ikiden üçe çıkardı. Zaten son 3 aydır çok afedersiniz ishaldim iki kullanmama ragmen şimdi 3 taneyle ne hale gelicem bilemiyorum. Uf moralim çok bozuldu ya. Benimle haftası yakin arkadaşlar sizdede kasılma ve bel agrisi oluyormu çok? Korkudan mahvoldum Allahım saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
bişey olmaz canım merak etme bak kaçımız antibiyotik kullanmışız gerekince mecburen alıyoruz.Ya keske idrar olsa inan gogsum agriyor artik oksurmektenIlaci aldim bugun insallah kisa surede ise yarar yoksa birakirim,bebislerim icin uzuluyorum bisey olck diye
Bende anlamadım niye baglamadiklarini. Doğum evine gitmistim malum acilde sürekli doktor değişiyor. Biirnin dedigi diğerini tutmuyor. Ama suan daha iyiyim şükür ağrım yok. Ya birde biraz yordum kendimi dün. Eh acısını akşam çekiyorum öyle olunca. Evde bir çocuk daha varken insan hep yatayım yapamiyor.ama artık daha kalkmam korktum baya erken gelirler diye.Amin canım korkma. niye nstye bağlamadılar ki 28den sonra bağlıyorlar yatışta benim bildiğim.
Hosbulduk cnmMrb canim hoşgeldin :)
Amin inşallah senin de mi ikiz gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?