2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aynen canm Valla öyle ama şimdi mecbur aynı odada yatacağımiz için benm.için park yatak tek bebis olsaydı odasına alırdım bide yanım için bi minik beşik alırdım ama nasip buna şükür. Ben aslinda 6 7 ayda almak istyrum çünkü her an gelebiliyor ikizler pek 38 40 haftayı bulmuyo.aldığımz herşeyi yazarız fikir olur hepimize.ben şimdi bı kaç minik çorap zibin filan almstm.kaynvaldemgil iç zibin Polar battaniye zibin yedek hastane çıkışı sarı renkte almışlar.paten battaniye deniyormuş ince geniş battaniyeler iki tane de ondan.bide cinsiyeti belli olsunlar da gider eşimle alırım diyorum siz bişeyler aldinizmi

Ara ara gidebilirim belki canım evet ayrıntılı ultrasonda ücreti ne kadar biliyor musun canım bana ayrıntılı ultrason için fuat akercanı önerdi doktorum o da ege ünisinin profuymuş perintalog uzmanlığıda varmış

Evet canım zaten egeden ikisi var.mert hocanın muayenehanesi bana yakın old.için tercih etmiştim.fuat hocayı da duydum.ama ayrıntılı ultrason fiyatını bilmiyorum.hatra ben normal muayene ücreti olur sanmıştım.

Gunaydinnn kizlar. Bende kiyafet alarak 2 takim premature kiyafet almayi dusunuyorum cabuk bulunan bisey degil ve 35.haftadan once dogarsalar premature oluyolarmis yinede. Bulunsun diye alicam ben. 5.ayim bittiginde almaya baslarim diyorum malum ne zaman gelecekleri belli olmuyor.

oh canım maaşallah mis kokulular güle güle giysin. yerim onları

canım prematüre zor bulunmuyor hangi şehirdesin bilmiyorum ben ebebekte çalışmıştım
onlara özel bölümler oluyor onların hastane takımları falan hep var çok alınmıyor hatta bayağı uygun varsa bir ebebek bak

Var 2 tane e bebek var gittim ve bulamadim bitmis. Internettede kapida odemesi yok bende diger turlu almiyorum. Bi daha gittgimde yine ugricam. Bide orda calismissin soriyim sana bu hastane cikislari nette baktim varda battaniyeli falan cok ince detayli yok sanirim dimi 5 parca falan genelde.

internet satışlarıyla farklı depolar ilgileniyor onu bilmiyorum canım ama
dükkandaki çıkışlarda battaniye var onlar 70 80 lira yanlış hatırlamıyrsam
bir de küçük battaniyesiz olanları var iki ayrı evet.sadece pijama üst falan olan.
ben en yüksek rakamı söylüyorum.
indirim varken bak derim bayağı indirimleri oluyor.
bende baktığımda söylerim yine sana

Tm cnm sagol

oh canım maaşallah mis kokulular güle güle giysin. yerim onları
Saolll canm benimm ay özledim resimleri bile yok istemeyi unutmuşum heyecandan.ayın 1 gelse de gitsem görsem yavrularımı.Sız naptnZ kızlar nasılsiniz benim gibi hiç sabahları çıkarmayan ikiz annesi görsunumu yada başka varmi Masallah diyelm de bulantı çok zor

Maşallah size bende de yoktu 6+4 oldu bütün gün çıkarıyorum ne yapcam bilemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…