2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Maşallah size bende de yoktu 6+4 oldu bütün gün çıkarıyorum ne yapcam bilemiyorum ya
Canm sana tavsiyem mideni boş bırakma mutlaka iki saatte bir bir şey ye meyve olabilir kuruyemis olabilir ama iki saatte ye ve bulantın olduğunda balkona çık otur emin ol geçicek tir bide ben naneli sakız ve seker yyrm bilmem ne kadar doğru

Aynen boş durdukça kötü oluyor çok fazlalaşınca gittim hastaneye serum verdi doktor şimdilik iyiyim devam etmez inşallah o kadar

selam kızlar
ben bugün kötü birşey yaptım. fast food yedim. çok pişmanım. hamileliğimden beri 2 kez oldu. tutamıyorum kendimi.
bulantılarım hala geçmedi bayağı çıkarıyorum ben

bir de size sorum uçakla seyahat yaptınız mı hiç? tüp bebekte hassas doktorlar. kanamam olur diye izin vermiyor
canıma tak etti aylardır gurbetteyim
3.ayımda çıkacağım artık haftaya birşey olur mu ki korkuyorum da

Ben de dün yedim yarım hamburger 7.haftada ve 11.haftada da uçak yolculuğu yaptim doktor bir sakıncası yok dedi cok şükür bir sorun da olmadı.

Son düzenleme:
Cnm bende yedim korkma oyle hemen bisey olmaz tabi yememeye calis ama kendinede evham yapma bende yedim bi kac hafta once ondan snrada 2 3 muayneye gittim bebeklerimde gayet sagliklilardi korkma hemencik bisey olmaz :)

Aynen boş durdukça kötü oluyor çok fazlalaşınca gittim hastaneye serum verdi doktor şimdilik iyiyim devam etmez inşallah o kadar
Bende bi kere serum yedim ondan sonrada hiç midemi boş bırakmadım çok şükür şimdi sadece sigara soğan gibi kokulara hassasiyetim var ben 12 haftalik oldum ama iyiyim çok şükür

Canm bişey olmaz heralde ben asilamadan beri dolmuşun üstünde geziyorum bu oraya bi buraya Allaha emanetler sanmıyorum canm duanı et çık

Maşallah size bende de yoktu 6+4 oldu bütün gün çıkarıyorum ne yapcam bilemiyorum ya
Canm ben çok bulantı yaşamadım ama mideyi boş bırakınca yaşamıştım çok kötüydü anliybliyorum doktrdan bulantı için ilaç bile almstm ama içmedim hiç.12 haftalik olduğunda biraz daha geçer inşallah.sabah bulantilarm bile hiç olmadı sadece uyku ve halsizlik kokulara hassasiyet

Canım sende durumlar nasıl nasılsın.
Ben iyiyim ilaclarimi biraktigimdanberi endiseliyim ama onlari birakinca bisey olcakmis hissi devam ediyo. Normalde haftayaydi randevum carsambaya aldim.merak ediyorum iyi olduklarini ogrenmem lazim :) onun disinda bi sorun yok. Hareketlerini hissetmeye baslayinca doktora gitme istegm bu kadar cok olmaz diye dusunuyorum suan hic bisey hissetmedigim icin merak ediyorum. Bugun itibariyle yeni bir haftaya basladik :) aramzda iki gun var cokkk guzell :) sende neler var

Valla ben idrar enfeksiyonu oldum. Antibiyotik başladım kullanmaya. Onun dışında geceleri uyuyamiyorum. Wc ye çok sık gidiyorum. Benimde kontrolüm ayin 3 unde. Cinsiyetleri belli olcak inşallah. Senin bellimiydi

Valla ben idrar enfeksiyonu oldum. Antibiyotik başladım kullanmaya. Onun dışında geceleri uyuyamiyorum. Wc ye çok sık gidiyorum. Benimde kontrolüm ayin 3 unde. Cinsiyetleri belli olcak inşallah. Senin bellimiydi
Bi kere erkek dedi gecen gittgimde ikisinede kiz gibi dedi daha net degil :) enfeksiyon bende gecirdim cnm 1 ay once antbyt kullandm ben cok sık geciriyorum vucudum elverisliymis zaten evlendigimin ilk 3 ayida balayi sistiti olmustum yogun antibiyotik kullanmistim. Bol su ic hemencik atlat insallah

İnşallah canım. Sağ salim alalım kucağınıza minikleri. Senin çift yumurtaydı demi

Bende bi kere serum yedim ondan sonrada hiç midemi boş bırakmadım çok şükür şimdi sadece sigara soğan gibi kokulara hassasiyetim var ben 12 haftalik oldum ama iyiyim çok şükür
Maşallah iyi geçiyor o zaman. Ben de serumdan sonra toparladım şimdi yiyorum bol bol sadece arada bulantı oluyor inşallah böyle geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…