- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
- Konu Sahibi Minikkk001
-
5+5 kalp atışı için erken zaten sadece doktor titreşimi falan görmüştür 6 haftadan sonra anca gördük biz 6+4 de hafif olarak duyuldu endişelenme daha erken durmuşdur demek için bile çok erkenSlm arkadaşlar. 5+5 günlük hamileyim. 4 ağustosta 3. gün embiiyosu transfer edildi. Bu gün kese randevu vardı iki kese yolsac ikiside gözüktü. Ancak birinin kalp atışı var diğeri gorunmedi. Böyle durum yaşayan var mı. Doktor şu an erken ya geç dollenms geriden geliyor ya da durmus haftaya belli olur dedi. Çok Üzgünüm . Sizler ikisine de aynı anda mi duydunuz kaçıncı haftada duydunz
Ben 7 haftalikken duydum kalp atislarini ama ultrsonda 6 haftalk gozukuyolardi 1 hafta geriydiler sonra toparladilar gerci haftalarini yakaladilarda. Ondan once gittigimizde ikinci keseyi bile gorememistik biz 7.haftada gozuktu ikinci kese. Ama kalp atisi olarak soruyosan ikisini ayni anda duyduk ama o sonradan gordugumuz karindan duyulmadi vajinal duyduk onun kalp atisini o daha kucuktu digerine goreSlm arkadaşlar. 5+5 günlük hamileyim. 4 ağustosta 3. gün embiiyosu transfer edildi. Bu gün kese randevu vardı iki kese yolsac ikiside gözüktü. Ancak birinin kalp atışı var diğeri gorunmedi. Böyle durum yaşayan var mı. Doktor şu an erken ya geç dollenms geriden geliyor ya da durmus haftaya belli olur dedi. Çok Üzgünüm . Sizler ikisine de aynı anda mi duydunuz kaçıncı haftada duydunz
Bizimde 5 haftada keselerden biri çok küçüktü. Hatta kaybolabilir dedi doktor. Ama 7. Haftada ikisinde kalp atışlarını duyduk. Hata küçük olan şimdi daha önde gidiyor.Slm arkadaşlar. 5+5 günlük hamileyim. 4 ağustosta 3. gün embiiyosu transfer edildi. Bu gün kese randevu vardı iki kese yolsac ikiside gözüktü. Ancak birinin kalp atışı var diğeri gorunmedi. Böyle durum yaşayan var mı. Doktor şu an erken ya geç dollenms geriden geliyor ya da durmus haftaya belli olur dedi. Çok Üzgünüm . Sizler ikisine de aynı anda mi duydunuz kaçıncı haftada duydunz
Evet sadece titreşim gördü ben farketmedim bile. Hemşireler not aldirirken 6 haftalik dedi. Ama ultrason kağıdına 5+5 yazıyor. Zaten erken dedi geç tutunmis da olabilir dedi iki ihtimale de hazırlıklı olmam için söyledi belki de. İnşallah haftaya güzel haberler alirim5+5 kalp atışı için erken zaten sadece doktor titreşimi falan görmüştür 6 haftadan sonra anca gördük biz 6+4 de hafif olarak duyuldu endişelenme daha erken durmuşdur demek için bile çok erken
Yorumları okuyunca içim biraz rahatladı çok teşekkür ederim. Ortak yorumlara göre daha erken anladigim kadariyla.Ben 7 haftalikken duydum kalp atislarini ama ultrsonda 6 haftalk gozukuyolardi 1 hafta geriydiler sonra toparladilar gerci haftalarini yakaladilarda. Ondan once gittigimizde ikinci keseyi bile gorememistik biz 7.haftada gozuktu ikinci kese. Ama kalp atisi olarak soruyosan ikisini ayni anda duyduk ama o sonradan gordugumuz karindan duyulmadi vajinal duyduk onun kalp atisini o daha kucuktu digerine gore
Ay maşallah kuzulara. Çok sağol canım. İnşallah benimki de sağlıkla ilerlerBizimde 5 haftada keselerden biri çok küçüktü. Hatta kaybolabilir dedi doktor. Ama 7. Haftada ikisinde kalp atışlarını duyduk. Hata küçük olan şimdi daha önde gidiyor.
Evet canim.endise etme eger o gun doktor banada vajinal bakmasaydi karindan duyamamistik minigimi:) erken ztn 5+5te ben bi tne keseyi zor gorebildim ikincisi ondn 1 bucuk hafta snra gozuktu emin ol bdahki kontrolunde duycaksin icini ferah tut.Yorumları okuyunca içim biraz rahatladı çok teşekkür ederim. Ortak yorumlara göre daha erken anladigim kadariyla.
İnşallah canım Allah razi olsun . Benim de vajinal baktı. Ay maşallah kuzucuklara . Cinsiyet belli miEvet canim.endise etme eger o gun doktor banada vajinal bakmasaydi karindan duyamamistik minigimi:) erken ztn 5+5te ben bi tne keseyi zor gorebildim ikincisi ondn 1 bucuk hafta snra gozuktu emin ol bdahki kontrolunde duycaksin icini ferah tut.
Slm arkadaşlar. 5+5 günlük hamileyim. 4 ağustosta 3. gün embiiyosu transfer edildi. Bu gün kese randevu vardı iki kese yolsac ikiside gözüktü. Ancak birinin kalp atışı var diğeri gorunmedi. Böyle durum yaşayan var mı. Doktor şu an erken ya geç dollenms geriden geliyor ya da durmus haftaya belli olur dedi. Çok Üzgünüm . Sizler ikisine de aynı anda mi duydunuz kaçıncı haftada duydunz
Hayir cnm bi erkege benzetti bi kiza daha kesinlesmedi :) carsamba gitcem belki der.İnşallah canım Allah razi olsun . Benim de vajinal baktı. Ay maşallah kuzucuklara . Cinsiyet belli mi
Hayir cnm bi erkege benzetti bi kiza daha kesinlesmedi :) carsamba gitcem belki der.
Yaaa cok sevindim prens annesimi oluyosunnnn:) banada 12.haftamda erkek dedi ama benim.zorumla demisti oyle 99 falan demedi erkege benziyo erken daha dedi gecen haftada ikiside kiza benziyo dedi oda benim israrimla tabi :) ama icimden kiz geciyo nedense. Bir de kizlar biseyi paylasiyim sizinle dun ogrendim. Bilimsel olarak ikizler yuzde 70 ayni cinsiyette olurmus yani ya kiz kiz ya erkek erkek yuzde 30 bikiz bi erkek olurmus. Spermlerle alakali bir durum sanirim ayni anda cikan spermlerden dolleniyo ya ikiside sanirim spermlerin cogunlugu ya kiz yada erkek oluyo onla alakali sanirim hatta kiz olmasi erkek olmasi icin su zamanda yapin falan seyler var ya. Saglikli olsunlarda onemli degil ama merakta edilmiyo degil ben cok ediyorum sahsen :)canım bugün gittim kontrole birisi erkek dedi.erken değil mi dedik ama %99.9 dedi
oğluşum olacak inşallah sağlıklı olsun da . diğeri popoyu tepeye dikmiş göstermiyor
inşallah kesinleşir senin de
Yaaa cok sevindim prens annesimi oluyosunnnn:) banada 12.haftamda erkek dedi ama benim.zorumla demisti oyle 99 falan demedi erkege benziyo erken daha dedi gecen haftada ikiside kiza benziyo dedi oda benim israrimla tabi :) ama icimden kiz geciyo nedense. Bir de kizlar biseyi paylasiyim sizinle dun ogrendim. Bilimsel olarak ikizler yuzde 70 ayni cinsiyette olurmus yani ya kiz kiz ya erkek erkek yuzde 30 bikiz bi erkek olurmus. Spermlerle alakali bir durum sanirim ayni anda cikan spermlerden dolleniyo ya ikiside sanirim spermlerin cogunlugu ya kiz yada erkek oluyo onla alakali sanirim hatta kiz olmasi erkek olmasi icin su zamanda yapin falan seyler var ya. Saglikli olsunlarda onemli degil ama merakta edilmiyo degil ben cok ediyorum sahsen :)
Hayirlisi olsun canim. Gonlunden gecen olsun insallah :)canım çok sağol
hayırlısı olsun diyelim sağlıklı olsunlar da deli gibi merak ediyodum bende
haklısın genelde aynı görüyorum ikizleri bakalım belki sürpriz olur diyoruz diğeri kız olursa
Geçmiş olsun kötü oluyor insan bende de var migren. İlaçda kullanamıyoruz ben kahve içiyorum bi fincan biraz rahatlatıyor seninde rahatlatan bişeyler varsa yap geçer inşallahSaat 04:31 ve ben halen migren ağrısı cekiyorum((
Yazliktaydik ilaç almadım yanıma. Çok kotu oldum. Sabah namazında komsular kalkınca ilaç aldım içtim . Çok kotu bir geceydi. Ağrısından ağladımGeçmiş olsun kötü oluyor insan bende de var migren. İlaçda kullanamıyoruz ben kahve içiyorum bi fincan biraz rahatlatıyor seninde rahatlatan bişeyler varsa yap geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?