- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
canım bende aşılama yaptırdım. sana sorum acaba adet tarihinde kanaman oldumu hiç?Ultrsonda çıktı iki kese hiç beklemiyordum ama nasip iki gün önce öğrendim ben.24 haziran da oldum asilamami hiç umidim yoktu Rabbim nasip etti biraz zor bi hamilelik olucak ve ilk hamileligim
İnşallah canım çok sağol6+2 de gördüm ben. biri için nefesimi falan tuttum. nefes alıp veriş de etkiliyormuş o an canım.
içini ferah tut erken daha. 7 de duyan bile var.
Hayirlisi canım sağlıklı olsunlar içinden ne geçiyorsa o olsun inşallahHayir cnm bi erkege benzetti bi kiza daha kesinlesmedi :) carsamba gitcem belki der.
Amin hepimizin insallahHayirlisi canım sağlıklı olsunlar içinden ne geçiyorsa o olsun inşallah
Günaydın canım. İyi haberlerini bekliyoruz. Benimde c.tesi randevum. Bu arada senin basladilarmi oynamayaGunaydin kizlarr bugun bizim. 11 randevumuz var dun kotu bir haber aldm bi arkdsmn bebegnn kalbi durmus cok uzuldum. Insallah iyi haberler duyariz.
Yaaa doktora gidince sorucam arada cok nadir sanki bisey vuruyo kaciyo o hareketlerimi dice. Bagrsak hareketlerini bebek hareketleri sanmayin diyolar ama ben bagrsk hareketlerini biliyorum bu onlardan farkli ve oyle belki 3 4 gunde 1 kere fln yasadgm bsey bilmiyorum ki ama bebegmmis gbi geliyo :),sen basladn mi cnmGünaydın canım. İyi haberlerini bekliyoruz. Benimde c.tesi randevum. Bu arada senin basladilarmi oynamaya
Ya 3 4 gündür sadece günde bir kez pıt diye bi atıyor. Çok mutlu oluyorum amaYaaa doktora gidince sorucam arada cok nadir sanki bisey vuruyo kaciyo o hareketlerimi dice. Bagrsak hareketlerini bebek hareketleri sanmayin diyolar ama ben bagrsk hareketlerini biliyorum bu onlardan farkli ve oyle belki 3 4 gunde 1 kere fln yasadgm bsey bilmiyorum ki ama bebegmmis gbi geliyo :),sen basladn mi cnm
Evet bnmdee oyle iste :)Ya 3 4 gündür sadece günde bir kez pıt diye bi atıyor. Çok mutlu oluyorum ama)
Bende sorcam dr ye bakalım ne diycekEvet bnmdee oyle iste :)
Ben geldim kizlar 4 boyutlu renkli foto verdi kocaman olmuslar ikiside hersey normal cinsiyet tahmini yapmadi henuz bdahaki kontrolde dedi. Tekmeleri sordum hissettklerim sanmiyorum ama bagrsak hareketlerini blyrm onlardan farkli ve cok arada dedigmde olabilir onlardan farkli diyosan olabilir ama genelde ilk gebeliklerde 20.haftadan sonra hissedilir dedi.Evet bnmdee oyle iste :)
Maşallah miniklere. Gözun aydım canım darisi başımaBen geldim kizlar 4 boyutlu renkli foto verdi kocaman olmuslar ikiside hersey normal cinsiyet tahmini yapmadi henuz bdahaki kontrolde dedi. Tekmeleri sordum hissettklerim sanmiyorum ama bagrsak hareketlerini blyrm onlardan farkli ve cok arada dedigmde olabilir onlardan farkli diyosan olabilir ama genelde ilk gebeliklerde 20.haftadan sonra hissedilir dedi.
Amin cnm sndende guzel haberler bekliyoruzMaşallah miniklere. Gözun aydım canım darisi başıma)
Ertesi ay hamile iken soruyosan hiç olmadı canm benmcanım bende aşılama yaptırdım. sana sorum acaba adet tarihinde kanaman oldumu hiç?
Hoşgeldin canm saglikla al kucagina bebislerini inşallahHerkese merhabalar arkadaslar. Ben de 1 temmuzda yapilan 2 embriyo transferiyle 2017 de ikiz annesi olacagim insallah. Simdilik hersey yolunda sukurler olsun. 7.haftada progestani vurunmayi birak demisti dr um ve o aksam kanamam olmustu sonra 5 gun oncesine kadar vurunmaya devam ettim. Baska da birsey yasamadim sukur. Simdi tabi her gun korku var icimde igneyi biraktim tekrar yasar miyim diye? son kontrolumde bebegimin birisinin plasentasi asagida cikti ama dr um yukari cikacaktir dedi. Agir kaldirma, ikinma vs gibi genel seyler soylesi. cuma gunu detayli ultrason icin perinotolog randevum var. daha net anlasilacak. belki cinsiyet tahmini de yapabilir dr? Herkese saglikli bol guzel haberli gunler diliyorum
Ayy canm maşallah Allah bağışlasn çok sevindim insllah diğerine kızdır.canım bugün gittim kontrole birisi erkek dedi.erken değil mi dedik ama %99.9 dedi
oğluşum olacak inşallah sağlıklı olsun da . diğeri popoyu tepeye dikmiş göstermiyor
inşallah kesinleşir senin de
Meyve çok iyi geliyor bana sanada.tavsiye ederim günde bı tane elma muz kesin yiyorum meyve aşığıyımMaşallah iyi geçiyor o zaman. Ben de serumdan sonra toparladım şimdi yiyorum bol bol sadece arada bulantı oluyor inşallah böyle geçiririz
Sagolun canim hep birlikte insallah sagliklaHoşgeldin canm saglikla al kucagina bebislerini inşallah
Aynen çok iyi geliyor bende yiyorum hergün meyvesiz olmuyor zaten rahatlatıyor midemi teşekkür ederimMeyve çok iyi geliyor bana sanada.tavsiye ederim günde bı tane elma muz kesin yiyorum meyve aşığıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?