2017 de İkiz Annesi Olucaklar

canım masallh allah kucakta gormeyı nasıp etsın hepımıze benım hıc bakılmadı 4 boyutlu 19 haftalık olcaz yarın 20 haftada bakılıyomus ama bende tam hareket hıssetmıyorum ıkıncı hamılelıgım olmasına ragmen bu ıkızcıklerım cok agırlar merak ettım sımdı bana neden 4 boyutlu bakılmıyo

Ayy canm maşallah Allah bağışlasn çok sevindim insllah diğerine kızdır.bende yarın ikili tarama ya gidicem bi aydır gitmiyodum özledim bebislerimi ya

allah razı olsun canım inşallah hayırlısı olsun
ikili neden yaptırıyorsun ikizlerde yanıltıyormuş
harmony için kan verdim bende dün.inşallah iyi çıkar 10 gün sonra

merhaba arkadaşım hoşgeldin. sağlıkla al kucağına. aynı haftadayız.
4 gün önce kontrole gittim. bana da plasenta aşağıda dedi normal olan aşağıda olması rahim ağzını kapatıyor ki bebişlere bişi olmasın diye biliyorum ben. bugün uçağa bineceğim seyahati dinlenerek yap ağır iş yapma dedi sadece
korktum şimdi siz neden perinatologa gidiyorsunuz ?

Her doktr farkli zmanlrda bakiyodr cnm. Zaten nettede 20.haftaya kdr hareket hssetmemek normal diyo. Ama bizim bebeklerde cok hareketli doktor bile ultrsnda hayretle izliyo hc durmuyolar ondn belki ben arada kucuk kucuk hissediyorumdur

allah razı olsun canım inşallah hayırlısı olsun
ikili neden yaptırıyorsun ikizlerde yanıltıyormuş
harmony için kan verdim bende dün.inşallah iyi çıkar 10 gün sonra
Canim Vallahı gittim bgun devlet hastanesine ense kalınlıklarına baktı 1.7 ve 1.3 iyi normal dedi.özelde gidip ikili testi yaptırabilirsiniz dedi bende gittim ense kalınlıkları aynı kanda pazartesi cikcak gelişmeleri çok iyi dedi bitane si için cinsiyet tahmininde bulundu bacaklarını açmış kız gibi duruyo dedi bende bi sevinç mutluluk anlatamam.ben direk 4 boyutlu yaptırayım diyorum iki üç hafta sonra kesin olsun

Her doktr farkli zmanlrda bakiyodr cnm. Zaten nettede 20.haftaya kdr hareket hssetmemek normal diyo. Ama bizim bebeklerde cok hareketli doktor bile ultrsnda hayretle izliyo hc durmuyolar ondn belki ben arada kucuk kucuk hissediyorumdur
dogrudur canım bakalım cuma gunu anomalı taramamız var ne dıycek cınsıetıde ogrenmıs olurz herhalde ozmn tam olarak

gunaydın kızlar blım cok agrıyo ve ara ara rahmımde baskı oluyo cok fazla wc gıder oldum 19+1gunluk olduk normalmı yavas yavas hıssedıyorum sankı bebeıslerı ama bırı kasıklarımda duruyo ssankı baskı oldugunda sızdede oyle olan varmı acaba sureklı evde dınlendıgım halde cok yorgun oluyorum

Biz öğrendik kızlar bugun cinsiyetlerini ikiside erkek olacakmis
ay masallhhhhhhhhh allah hayrlı dogumlar versın oyyy yesek dogsalarda amn amn masallhhhh kuzularamı desem tosunlaramı darısı bıze bıde bız ogensek her defsında degısıyolar 19+1 olduk

Cnm sen bizden once oldugun icin biz yorum yapamicaz sanirim yorgunluk ve wc bendede var. Cinsiyetleri ogrenemediniz demek daha yaa benimde 18.haftada randevum o zaman soylicem kesin dedi ama bakalim

Cnm sen bizden once oldugun icin biz yorum yapamicaz sanirim yorgunluk ve wc bendede var. Cinsiyetleri ogrenemediniz demek daha yaa benimde 18.haftada randevum o zaman soylicem kesin dedi ama bakalim
ınsllh canım benım buyuk ama cınsıyetlerı daha bellı degıl her defasına baska soylenıyo ınsllh cumaya ogrencez kısmetse

ınsllh canım benım buyuk ama cınsıyetlerı daha bellı degıl her defasına baska soylenıyo ınsllh cumaya ogrencez kısmetse
Biraz doktorla alakali sanirim baksana 15.haftadym banada soylemedi daha normalde soyluyolar cogu kisi ogrendi. Doktorun tecrubesizligi bence

Biraz doktorla alakali sanirim baksana 15.haftadym banada soylemedi daha normalde soyluyolar cogu kisi ogrendi. Doktorun tecrubesizligi bence
bencedee canım degısemmı acaaba doktorumu anomalı tarama testım vr cumaya baskasınamı gıtsem hem cınsıyetıde ogrenırım ben kızımı 13 haftaalıkken ogenmıstım kız demıstı her defasındada soyluyodu kız bebek soyledım mı dıe :) sımdı kuzum 5 yasında

Inanrmsn bndemi degissem diyorum :) gittgmde soyledi soyledi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…