- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
canım masallh allah kucakta gormeyı nasıp etsın hepımıze benım hıc bakılmadı 4 boyutlu 19 haftalık olcaz yarın 20 haftada bakılıyomus ama bende tam hareket hıssetmıyorum ıkıncı hamılelıgım olmasına ragmen bu ıkızcıklerım cok agırlar merak ettım sımdı bana neden 4 boyutlu bakılmıyoBen geldim kizlar 4 boyutlu renkli foto verdi kocaman olmuslar ikiside hersey normal cinsiyet tahmini yapmadi henuz bdahaki kontrolde dedi. Tekmeleri sordum hissettklerim sanmiyorum ama bagrsak hareketlerini blyrm onlardan farkli ve cok arada dedigmde olabilir onlardan farkli diyosan olabilir ama genelde ilk gebeliklerde 20.haftadan sonra hissedilir dedi.
Ayy canm maşallah Allah bağışlasn çok sevindim insllah diğerine kızdır.bende yarın ikili tarama ya gidicem bi aydır gitmiyodum özledim bebislerimi ya
Herkese merhabalar arkadaslar. Ben de 1 temmuzda yapilan 2 embriyo transferiyle 2017 de ikiz annesi olacagim insallah. Simdilik hersey yolunda sukurler olsun. 7.haftada progestani vurunmayi birak demisti dr um ve o aksam kanamam olmustu sonra 5 gun oncesine kadar vurunmaya devam ettim. Baska da birsey yasamadim sukur. Simdi tabi her gun korku var icimde igneyi biraktim tekrar yasar miyim diye? son kontrolumde bebegimin birisinin plasentasi asagida cikti ama dr um yukari cikacaktir dedi. Agir kaldirma, ikinma vs gibi genel seyler soylesi. cuma gunu detayli ultrason icin perinotolog randevum var. daha net anlasilacak. belki cinsiyet tahmini de yapabilir dr? Herkese saglikli bol guzel haberli gunler diliyorum
Her doktr farkli zmanlrda bakiyodr cnm. Zaten nettede 20.haftaya kdr hareket hssetmemek normal diyo. Ama bizim bebeklerde cok hareketli doktor bile ultrsnda hayretle izliyo hc durmuyolar ondn belki ben arada kucuk kucuk hissediyorumdurcanım masallh allah kucakta gormeyı nasıp etsın hepımıze benım hıc bakılmadı 4 boyutlu 19 haftalık olcaz yarın 20 haftada bakılıyomus ama bende tam hareket hıssetmıyorum ıkıncı hamılelıgım olmasına ragmen bu ıkızcıklerım cok agırlar merak ettım sımdı bana neden 4 boyutlu bakılmıyo
Canim Vallahı gittim bgun devlet hastanesine ense kalınlıklarına baktı 1.7 ve 1.3 iyi normal dedi.özelde gidip ikili testi yaptırabilirsiniz dedi bende gittim ense kalınlıkları aynı kanda pazartesi cikcak gelişmeleri çok iyi dedi bitane si için cinsiyet tahmininde bulundu bacaklarını açmış kız gibi duruyo dedi bende bi sevinç mutluluk anlatamam.ben direk 4 boyutlu yaptırayım diyorum iki üç hafta sonra kesin olsunallah razı olsun canım inşallah hayırlısı olsun
ikili neden yaptırıyorsun ikizlerde yanıltıyormuş
harmony için kan verdim bende dün.inşallah iyi çıkar 10 gün sonra
Mideyi boş bırakmamak en önemlisi canm rca edrmAynen çok iyi geliyor bende yiyorum hergün meyvesiz olmuyor zaten rahatlatıyor midemi teşekkür ederim
dogrudur canım bakalım cuma gunu anomalı taramamız var ne dıycek cınsıetıde ogrenmıs olurz herhalde ozmn tam olarakHer doktr farkli zmanlrda bakiyodr cnm. Zaten nettede 20.haftaya kdr hareket hssetmemek normal diyo. Ama bizim bebeklerde cok hareketli doktor bile ultrsnda hayretle izliyo hc durmuyolar ondn belki ben arada kucuk kucuk hissediyorumdur
ay masallhhhhhhhhhBiz öğrendik kızlar bugun cinsiyetlerini ikiside erkek olacakmis
Saol canım. Bayağı büyük seninkiler niye öğrenemedinizay masallhhhhhhhhhallah hayrlı dogumlar versın oyyy yesek dogsalarda amn amn masallhhhh kuzularamı desem tosunlaramı darısı bıze bıde bız ogensek her defsında degısıyolar 19+1 olduk
Yaaa hayirlisi olsun 2 prenss geliyooo cok sevindim saglicakla al kucagina cnmBiz öğrendik kızlar bugun cinsiyetlerini ikiside erkek olacakmis
Saol canım.Yaaa hayirlisi olsun 2 prenss geliyooo cok sevindim saglicakla al kucagina cnm
Cnm sen bizden once oldugun icin biz yorum yapamicaz sanirimgunaydın kızlar blım cok agrıyo ve ara ara rahmımde baskı oluyo cok fazla wc gıder oldum 19+1gunluk olduk normalmı yavas yavas hıssedıyorum sankı bebeıslerı ama bırı kasıklarımda duruyo ssankı baskı oldugunda sızdede oyle olan varmı acaba sureklı evde dınlendıgım halde cok yorgun oluyorum
16 haftalıkken kız gıbı sankı dendı emın olmadı snra bellı degıl dendı artk 20de ogrenırız galıba ınsllhSaol canım. Bayağı büyük seninkiler niye öğrenemediniz
ınsllh canım benım buyuk ama cınsıyetlerı daha bellı degıl her defasına baska soylenıyo ınsllh cumaya ogrencez kısmetseCnm sen bizden once oldugun icin biz yorum yapamicaz sanirimyorgunluk ve wc bendede var. Cinsiyetleri ogrenemediniz demek daha yaa benimde 18.haftada randevum o zaman soylicem kesin dedi ama bakalim
Biraz doktorla alakali sanirim baksana 15.haftadym banada soylemedi daha normalde soyluyolar cogu kisi ogrendi. Doktorun tecrubesizligi benceınsllh canım benım buyuk ama cınsıyetlerı daha bellı degıl her defasına baska soylenıyo ınsllh cumaya ogrencez kısmetse
bencedee canım degısemmı acaaba doktorumu anomalı tarama testım vr cumaya baskasınamı gıtsem hem cınsıyetıde ogrenırım ben kızımı 13 haftaalıkken ogenmıstım kız demıstı her defasındada soyluyodu kız bebek soyledım mı dıe :) sımdı kuzum 5 yasındaBiraz doktorla alakali sanirim baksana 15.haftadym banada soylemedi daha normalde soyluyolar cogu kisi ogrendi. Doktorun tecrubesizligi bence
İnşallah canim16 haftalıkken kız gıbı sankı dendı emın olmadı snra bellı degıl dendı artk 20de ogrenırız galıba ınsllh
Inanrmsn bndemi degissem diyorum :) gittgmde soyledi soyledi artikbencedee canım degısemmı acaaba doktorumu anomalı tarama testım vr cumaya baskasınamı gıtsem hem cınsıyetıde ogrenırım ben kızımı 13 haftaalıkken ogenmıstım kız demıstı her defasındada soyluyodu kız bebek soyledım mı dıe :) sımdı kuzum 5 yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?