2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kaçıncı haftanda yaptırmıştın hatırlıyor musun?

Amin canım inşallah. Allah kolaylik versin de hayirlisiyla tamamlayalım. Bende öyle bunaldimki şekerden dolayı. İnsuline ragmen 200 lerde sekerim. Allah bebeklerimizi korusun
Canım tokluk mu 200 açlık mı?benim yüklemede 165 çıktı.ikiz gebe olup gebelik şekeri çıkmayan var mı acaba merak ediyorum ekstra yük taşıyoruz çünkü?

Canım tokluk mu 200 açlık mı?benim yüklemede 165 çıktı.ikiz gebe olup gebelik şekeri çıkmayan var mı acaba merak ediyorum ekstra yük taşıyoruz çünkü?
Canım açlık 130 un üstü tokluk 200 üstü. Daha etkili bir insulin basladik dun öğlen, sanki iyi geldi gibi bakalim. Kızımda da vardı ama insulin yeterli gelmisti bunlarda hergecen gün artti. Valla ikiz gebelik muhtesem oldugu kadar zor da. Tabi bu haftaya gelince biraz rahatladim ben kafa olarak. Hep korkuyla gecti ya erken dogurursam diye. Simdi en az 36 olur gibi geliyor. İnsallah hepimiz o haftaları görürürüz

Canım maşallah aşmışsın sıkıntılı zamanları strestende etkilenir şeker dediler bana bende yüksek çıkınca ağladım zırladım dr endokrine git deyince iyice korktum.kızımda çıkmamıştı ama 10 yaş gençtim bir de 14kg verdim vermesem yanmıştım galiba.ama bu değerler normal genç olsam ilk hamileliğim olsa farklı olurdu belki.sende sıkma canını bitmiş artık sağlıkla al bebişlerini kucağına inşallah

Ben de kendimden korkuyordum ama şükür çıkmadı. Allah yardimciniz olsun canim sorunsuz atlatin insallah
canım nasılsın? yatıyor musun? ben paso yatıyorum. geceleri kalça kemiklerim çok ağrıyor artık günde iki kere magnezyum tüketiyorum üstelik. yarın doktora gideceğim bakalım benimkiler büyümüş mü?

ben de şekerden korkuyordum aslında hem yaşım 39 hem de kilolu başladım sayılır boy 1.73 kilo 73 olarak. ama hamilelik süresince sağlıklı yedim tatlı çok az tükettim inşallah bundan sonra da çıkmaz. gerçi bununla alakası yokmuş çok zayıf bir arkadaşım insulin iğnesi kullandı hamileliğin sonuna kadar, gebelik başka bir dünya

Benim ki bir enteresan insülin direncini kırdık 3 aylık ortalama şahane ama yükleme 165 çıktı bu sabah açlık ölçtüm 87 1.saat tokluk 113 acaba testte bir sorun mu oldu kafamda hep bu var.ama dr önemli olan son 2 ayda ne olacağı dedi.şeker tuz hiç biri yok zaten beslenme uzmanı ile devam ediyorum ona rağmen olunca çok üzüldüm ben

Kizlar, birkac keredir tam kasiklarimda gerilme,kramp gibi bir sey oluyor. Rahatsiz edici. Yasayan var mi onemli midir degil midir bilemiyorum surekli olan bir sey degil ama bu gece de catim o kadar rahatsizdi ki bacaklarimi dondurmektr yataktan kalkmakta asiri zorluk yasadim :/

yok üzme tatlı canını, tüm tedbirleri almışsın dikkat ediyorsun, iki ayımız kaldı be güzelim bi bakacaksın bebişler kucağımızda ay hayırlısıyla inşallah.

Cok sukur canim. Evet yatiyorum ama arada oturuyorum da sıkılıp. Benim de kemiklerim birbirine giriyor sanki artık sirtimdan cok zorlaniyorum. Ben de kullaniyorum kalsiyum ve magnezyum ama artik cok normal bebekler büyüdüğü icin sanirim. Insallah buyumuslerdir bebisler canim yarin yaz bize mutlaka

proluton depot vuruluyor musun haftada bir? ben onun sayesinde biraz rahatladım yoksa kasık ağrısından yürüyemiyordum bile. tam dediğin gibi gerilme kramp oluyordu.

yazarım tabi inşallah güzel haberlerle dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…