- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.141
proluton depot vuruluyor musun haftada bir? ben onun sayesinde biraz rahatladım yoksa kasık ağrısından yürüyemiyordum bile. tam dediğin gibi gerilme kramp oluyordu.
Gecer inşallah dikkatli ol canimdenedim cnm.Simdi eskiye gore daha iyiyim ama hala tamamen gecmedi..
ben de progestan ve adalat kullanmıyorum. her doktor farklı bişey veriyor.Yok canim progestan ve adalat kullaniyorum onu vermedi doktorum. Bir soracagim ben de belki verir. Aslinda bazen cok hafif oluyorum, arada bir boyle oluyorum
31'de yaptırdım 2 gün sonra da dogum oldu.Kaçıncı haftanda yaptırmıştın hatırlıyor musun?
Maşallah içebiliyormuşsun en azından. Benim de yakıyor midemi su, bir bardakla bile yanıyor ilginç bir şekilde. Allah şifanı versin inşallah canım :*Sgl cnm.inan su içmekten bazen midem bulanıyor.3litreye yakın içiyorum hergün.
Bana da oluyor o ya, önceden de oluyordu. Doktorum ağrılarımı tanımam gerektiğini söylemişti. İlkinde panik olup acile gitmiştim bi şey çıkmayınca bu ağrıda demek ki panik olmana gerek yok demişti. Ağrı şekli değişirse mutlaka haber vermemi istemişti. Artık büyüyor bebeklerimiz normaldir diye düşünüyorum.Kizlar, birkac keredir tam kasiklarimda gerilme,kramp gibi bir sey oluyor. Rahatsiz edici. Yasayan var mi onemli midir degil midir bilemiyorum surekli olan bir sey degil ama bu gece de catim o kadar rahatsizdi ki bacaklarimi dondurmektr yataktan kalkmakta asiri zorluk yasadim :/
anladığım kadarıyla planlı olmuş. 31 de aniden mi oldu doğum yoksa sezeryan mı?benim doktorum 28 de yapalım iğneyi diyor ben biraz daha bekleme taraftarıyım.31'de yaptırdım 2 gün sonra da dogum oldu.
doktorun çok mantıklı birşey demiş, aslında ağrı kesiciler hiç tasvip etmiyorum ben de. sonuçta bedenimiz sinyal veriyor biz sus diyoruz dinleyip anlamak yerine.Bana da oluyor o ya, önceden de oluyordu. Doktorum ağrılarımı tanımam gerektiğini söylemişti. İlkinde panik olup acile gitmiştim bi şey çıkmayınca bu ağrıda demek ki panik olmana gerek yok demişti. Ağrı şekli değişirse mutlaka haber vermemi istemişti. Artık büyüyor bebeklerimiz normaldir diye düşünüyorum.
Maşallah içebiliyormuşsun en azından. Benim de yakıyor midemi su, bir bardakla bile yanıyor ilginç bir şekilde. Allah şifanı versin inşallah canım :*
Bana da oluyor o ya, önceden de oluyordu. Doktorum ağrılarımı tanımam gerektiğini söylemişti. İlkinde panik olup acile gitmiştim bi şey çıkmayınca bu ağrıda demek ki panik olmana gerek yok demişti. Ağrı şekli değişirse mutlaka haber vermemi istemişti. Artık büyüyor bebeklerimiz normaldir diye düşünüyorum.
Yok canım kesem delinmiş, suyum gelmeye başlamıştı Allah bir daha yaşatmasın, iğne yapılıp ciğerler için beklendi. Sezeryan olmuştu.anladığım kadarıyla planlı olmuş. 31 de aniden mi oldu doğum yoksa sezeryan mı?benim doktorum 28 de yapalım iğneyi diyor ben biraz daha bekleme taraftarıyım.
Kesinlikle canım. Bana minoset alabilirsin dedi çok dayanamazsan ama almadım, her ağrımız bir sinyal dediğin gibi.doktorun çok mantıklı birşey demiş, aslında ağrı kesiciler hiç tasvip etmiyorum ben de. sonuçta bedenimiz sinyal veriyor biz sus diyoruz dinleyip anlamak yerine.
Hadi ya, valla başka bi şey olsa kısarsın dokunuyor diye ama su yani bu, nasıl kısayım mahvediyor. Tarçın olayını kesinlikle deneyeceğim. Sen de yaz mutlaka işine yararsa :)Suya biraz tarçın ekleyince mide yanmasına iyi geliyormuş. Kan şekerini de düzenler diye düşünüyorum. O yüzden dün çubuk tarçın aldım. Midem filan yine yanarsa suya çubuk tarçın koyup içeceğim. Aklında bulunsun. İşe yararsa yine yazarım burada.
Benim eşim de öyle canım, en küçük bi ağrım var desem hemen doktoru ara, hastaneye gidelim :) İnsanın panik olası yoksa da panik yaptırıyorlar, bizden daha heyecanlılarEvet ben de normal diye düşünüyorum her seyi. Esim biraz panik her agrida aramami istiyor. Hastanede de kalinca bir korku olustu. Dedigin gibi büyüdüler baya ikisi birden kasiklara vuruyor bir de benim cok ondandir muhtemelen
Benim eşim de öyle canım, en küçük bi ağrım var desem hemen doktoru ara, hastaneye gidelim :) İnsanın panik olası yoksa da panik yaptırıyorlar, bizden daha heyecanlılar
Bir arkadasla konustum ikiz dogum yapan.mutlaka karnini sarin dedi korse veya pamuklu carsaf gibi seylerle. Rahim cok büyüdüğü icim hemen toparlayamiyormus ve karin icinde agri cok oluyormus iyilesene kadar. Dikis agrisini zaten hissetmemistim dedi. Size de yazayım dedim belki duyanlariniz olmustur. Ya bir de ben de dogumla ilgili degil ama dogumdan sonra cocuklara yetememe korkusu olustu biraz,sizde de oluyor muinsallah hemen iyilesiriz enerjimiz yerine gelir de yeteriz bebislere
Bana da ara ara panik durumu geliyor. Nasıl olacak, yetebilecek miyim diye. Ama Allah verir gücümüzü diye rahatlatıyorum kendimi. Aslında gün yaklaştıkça heyecanlanmamak da elde değil. Allahım sağ salım kavuştursun hepimizi yavrularımıza ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?