2017 de İkiz Annesi Olucaklar

proluton depot vuruluyor musun haftada bir? ben onun sayesinde biraz rahatladım yoksa kasık ağrısından yürüyemiyordum bile. tam dediğin gibi gerilme kramp oluyordu.

Yok canim progestan ve adalat kullaniyorum onu vermedi doktorum. Bir soracagim ben de belki verir. Aslinda bazen cok hafif oluyorum, arada bir boyle oluyorum

Sgl cnm.inan su içmekten bazen midem bulanıyor.3litreye yakın içiyorum hergün.
Maşallah içebiliyormuşsun en azından. Benim de yakıyor midemi su, bir bardakla bile yanıyor ilginç bir şekilde. Allah şifanı versin inşallah canım :*

Bana da oluyor o ya, önceden de oluyordu. Doktorum ağrılarımı tanımam gerektiğini söylemişti. İlkinde panik olup acile gitmiştim bi şey çıkmayınca bu ağrıda demek ki panik olmana gerek yok demişti. Ağrı şekli değişirse mutlaka haber vermemi istemişti. Artık büyüyor bebeklerimiz normaldir diye düşünüyorum.

doktorun çok mantıklı birşey demiş, aslında ağrı kesiciler hiç tasvip etmiyorum ben de. sonuçta bedenimiz sinyal veriyor biz sus diyoruz dinleyip anlamak yerine.

Maşallah içebiliyormuşsun en azından. Benim de yakıyor midemi su, bir bardakla bile yanıyor ilginç bir şekilde. Allah şifanı versin inşallah canım :*

Suya biraz tarçın ekleyince mide yanmasına iyi geliyormuş. Kan şekerini de düzenler diye düşünüyorum. O yüzden dün çubuk tarçın aldım. Midem filan yine yanarsa suya çubuk tarçın koyup içeceğim. Aklında bulunsun. İşe yararsa yine yazarım burada.

Evet ben de normal diye düşünüyorum her seyi. Esim biraz panik her agrida aramami istiyor. Hastanede de kalinca bir korku olustu. Dedigin gibi büyüdüler baya ikisi birden kasiklara vuruyor bir de benim cok ondandir muhtemelen

Arkadaşlar benim dr şeker yüklemesi yapmadı tokluk sekerine bak arada dedi cuma olcturdum 143 çıktı normal dediler ??? Sizce bu yöntem doğru mu bilemedim...

anladığım kadarıyla planlı olmuş. 31 de aniden mi oldu doğum yoksa sezeryan mı?benim doktorum 28 de yapalım iğneyi diyor ben biraz daha bekleme taraftarıyım.
Yok canım kesem delinmiş, suyum gelmeye başlamıştı Allah bir daha yaşatmasın, iğne yapılıp ciğerler için beklendi. Sezeryan olmuştu.

doktorun çok mantıklı birşey demiş, aslında ağrı kesiciler hiç tasvip etmiyorum ben de. sonuçta bedenimiz sinyal veriyor biz sus diyoruz dinleyip anlamak yerine.
Kesinlikle canım. Bana minoset alabilirsin dedi çok dayanamazsan ama almadım, her ağrımız bir sinyal dediğin gibi.

Hadi ya, valla başka bi şey olsa kısarsın dokunuyor diye ama su yani bu, nasıl kısayım mahvediyor. Tarçın olayını kesinlikle deneyeceğim. Sen de yaz mutlaka işine yararsa :)

Evet ben de normal diye düşünüyorum her seyi. Esim biraz panik her agrida aramami istiyor. Hastanede de kalinca bir korku olustu. Dedigin gibi büyüdüler baya ikisi birden kasiklara vuruyor bir de benim cok ondandir muhtemelen
Benim eşim de öyle canım, en küçük bi ağrım var desem hemen doktoru ara, hastaneye gidelim :) İnsanın panik olası yoksa da panik yaptırıyorlar, bizden daha heyecanlılar

Benim eşim de öyle canım, en küçük bi ağrım var desem hemen doktoru ara, hastaneye gidelim :) İnsanın panik olası yoksa da panik yaptırıyorlar, bizden daha heyecanlılar

Valla hem de nasil genelde yansitmamaya calisiyor ama cok evhamli:) ben de rahatimdir yani hastanede yattiktan sonra erken dogurursam diye biraz korktum sadece onun dışında iyiyim şükür. hepimiz 36 37 yi gorelim insallah canim ani panikli seyler yasamayalim

Bir arkadasla konustum ikiz dogum yapan.mutlaka karnini sarin dedi korse veya pamuklu carsaf gibi seylerle. Rahim cok büyüdüğü icim hemen toparlayamiyormus ve karin icinde agri cok oluyormus iyilesene kadar. Dikis agrisini zaten hissetmemistim dedi. Size de yazayım dedim belki duyanlariniz olmustur. Ya bir de ben de dogumla ilgili degil ama dogumdan sonra cocuklara yetememe korkusu olustu biraz,sizde de oluyor mu insallah hemen iyilesiriz enerjimiz yerine gelir de yeteriz bebislere

Bana da ara ara panik durumu geliyor. Nasıl olacak, yetebilecek miyim diye. Ama Allah verir gücümüzü diye rahatlatıyorum kendimi. Aslında gün yaklaştıkça heyecanlanmamak da elde değil. Allahım sağ salım kavuştursun hepimizi yavrularımıza ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Evet canim Allah kaldiramayacgimiz yükü vermez diye düşünüyorum insallah rahat olur saglikla gelsinler de

Kızlar birkaç gündür midem bir tuhaftı ve bugün kustum nasıl neden yeniden başladı? Doğum habercisi olabilir mi? Var mı böyle bişey yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…