2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim doktorunu degistor tabi memnun değilsen. Ama seker icin kesinlikle endokrine gitmen lazim. Kadin doğum hicbisey yapamıyor yetkisi yok. Sen zaman kaybetmeden endokrinden randevu al. Çok zor sıra alınıyor hep yoğunlar
Bakacağım önce eski doktorumla konuşup onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim

Canim doktorunu degistor tabi memnun değilsen. Ama seker icin kesinlikle endokrine gitmen lazim. Kadin doğum hicbisey yapamıyor yetkisi yok. Sen zaman kaybetmeden endokrinden randevu al. Çok zor sıra alınıyor hep yoğunlar
Merhaba Cnm bişey sorcm sn bebeklerini nerde hissediyorsun bayağı ilerlemişsn maşallah..bnmkiler asagida,dun gorumcem geldi gecmis olsuna,bnm cocuklarim son4 ay hep asagidaydi ona takilma dedi ama korkuyorum.Tekmeleri kasikta hissediyorum.uzuluyorum.

Kizlar 5 haftadir bobrek kumuyla ugrasiyorum.surekli kum dokuyorum.2 defa hastane de kaldim.urolog stent takalim dedi.kadin dogumcum cok yanasmiyor.
Stent takmakta dogumu tetikliyormus,kum dokmekte.kum dokerken kasiklarim cok agriyor,bicak saplaniyor.rahimi uyarmasindan cok korkuyorum.kasilma onleyici kullaniyorum ama bazen dayanamiyorum.ne yapacagim ben ((

Ben de uzun süredir kasiklarda hissediyorum.birinin ayaklarini birinin basini..bir sey olmaz Allahin izniyle ayakta kalmamak lazim sadece ben disari falan cok ciktim merdiven ciktim indim rahat takildim 27. Haftada tehlike atlattik.. Dikkat edilirse bir sey olacagini sanmıyorum asagida olsalar bile rahim boyu iyiyse sorun yok

Insallah cnm ya hastanede yattigim o 3gun aklimdan cikmiyor.korku icindeyim surekli.

Canım sana adalat ve ciğer geliştirici vermişmiydi doktor

Canım bende çok asagida hissediyorum ama kotrolde doktorum öyle olmadığını söylüyor rahim boyu 4.6 cikti masallah. Yani hissettigine takılma herzaman dogru çıkmıyor

Çok geçmiş olsun canım eğer kadın doğumcun yanaşmıyorsa vardır bir bildiği.en kısa sürede iyileşirsin umarım

Çok geçmiş olsun canım eğer kadın doğumcun yanaşmıyorsa vardır bir bildiği.en kısa sürede iyileşirsin umarım
Kadin dogumcum ikisinden de korkuyor.haftaya 25 haftalik olucam nasipse.erken dogum icin ciger gelistirici vurmayi dusunuyor :s cok tesekkur ederim

Ben de birini kasikta digerini gobek deligimin oralarda hissediyorum :s yarin doktora gidince soracagim..

Off offf çok geçmiş olsun daha öncede var mıydı gebelikte mi ortaya çıktı?

Bana hic öyle bir igne önerilmedi almanyada farklimi acaba okuyorumda coguna gelistirici igne yapilmis türkiyede bana hic birsey demedi doktorum almanyada sistem farkli demekki
Burda da perinataloglar yanaşmıyor iğneye. İki perinatalogda karşı ama doktorum kesin yapacağız diyor. Almanyada her hastanede perinatalog var burda bir elin parmakları kadar. Orda da belki onlar önermiyordur diyeceğim ama şimdi iyice kıllandım. Ya ben bu iğneyi yaptırmasam mı? Olmadı oldukça geciktireyim bari.

Evt cnm.hastanede iki defa adalat verildi.bide ilk gittigim gece ciger gelistirici..
Cnm geçmiş olsun benimde bebeklerin ikisinin başı assagida 5 hafta dir rahim boyumda kısalmış ama ben çok hasta oldum ondan oldu benim devamlı aralıksız oksurdum bir hafta sonra ilaç verdiren azaldı zamanla geçti o kadar yani Dr bana devamlı yatacaksin dedi ve çok şükür bu haftalara geldim sende bolbol dinlen stres yapma cnm en iyi ilaç yatmak cnm geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsınız bende bu arada 31. hafta içinde ciğer geliştirici yaptırdım

Cnm rahim boyun kacti.benim en son 2 hafta once gittigimde 2.5 cm idikisa dedi doktorum.yatmami soyledi.2 haftadir.yatiyorum.p.tesi kontrolum var insallah iyice kisalmamistir

Cnm rahim boyun kacti.benim en son 2 hafta once gittigimde 2.5 cm idikisa dedi doktorum.yatmami soyledi.2 haftadir.yatiyorum.p.tesi kontrolum var insallah iyice kisalmamistir
Cnm benim ki daha da kisalmisti 2cm di olmuştu sonra bidahiki kontrolde 2.3 cm olmuştu en iyi ilaç dinlenmek bide proluton iğne haftada vuruluyorum dün gittim kontrole Dr herşey yolunda dedi maşallah

Cnm benim ki daha da kisalmisti 2cm di olmuştu sonra bidahiki kontrolde 2.3 cm olmuştu en iyi ilaç dinlenmek bide proluton iğne haftada vuruluyorum dün gittim kontrole Dr herşey yolunda dedi maşallah
Him masallah canim.insallah benim de kisalmamistr daha fazla.sana ustten mi bakiyo alttan mi muayene ediyo cnm rahim boyu olcumunde

sorma cnm bn de yaklasik iki aydir oksuruyorum,neler neler denedim gecmedi..Guzel dileklerin icin tesekkur ederim,Allah hiçbirimizin emegini boşa cikarmasin..

Evt cnm.hastanede iki defa adalat verildi.bide ilk gittigim gece ciger gelistirici..
Benim de umda 15 gün adalat kullanmamı ve bu hafta 2doz aynı anda ciğer geliştirici yaptırmamı söyledi bu ciğer geliştiricinin bi zararı var mı acaba ya bazıları erken doğumu tetikliyor yazmış öyle bişey olsa dr verirmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…