- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.101
Benim de umda 15 gün adalat kullanmamı ve bu hafta 2doz aynı anda ciğer geliştirici yaptırmamı söyledi bu ciğer geliştiricinin bi zararı var mı acaba ya bazıları erken doğumu tetikliyor yazmış öyle bişey olsa dr verirmiki
Canım sağ olasın bende 1ml iki tane aldım ikisini karıştırıp bikerede yaptır dedi içimi rahatlattın bazilarıda yaptırıp haftasına doğuranlar çok tetikliyor yazmışBana bir doz yapildi 28de. Sanmiyorum tetikledigini cok fazla olan ve 36larda doguran gördüm
Saol canim,daha onceden de senede 1 defa olurdu.benimkini gebelik tetiklemis..Off offf çok geçmiş olsundaha öncede var mıydı gebelikte mi ortaya çıktı?
rahim boyuna alttan baktı cnm en doğru sonucu bu şekilde veriyormusHim masallah canim.insallah benim de kisalmamistr daha fazla.sana ustten mi bakiyo alttan mi muayene ediyo cnm rahim boyu olcumunde
amin cnm amin geçmiş olsun cnm ben anca antibiyotikle atlatabildimsorma cnm bn de yaklasik iki aydir oksuruyorum,neler neler denedim gecmedi..Guzel dileklerin icin tesekkur ederim,Allah hiçbirimizin emegini boşa cikarmasin..
cnm 31 .Haftada bende yaptırdım çok şükür hiçbir yan etkide görmedim çoğu ikiz gebelerde yaptırdı zaten cnmBenim de umda 15 gün adalat kullanmamı ve bu hafta 2doz aynı anda ciğer geliştirici yaptırmamı söyledi bu ciğer geliştiricinin bi zararı var mı acaba ya bazıları erken doğumu tetikliyor yazmış öyle bişey olsa dr verirmiki
Canım pekmez tereyag ve karabiberi hic denedin misorma cnm bn de yaklasik iki aydir oksuruyorum,neler neler denedim gecmedi..Guzel dileklerin icin tesekkur ederim,Allah hiçbirimizin emegini boşa cikarmasin..
denedim cnm.Simdi eskiye gore daha iyiyim ama hala tamamen gecmedi..Canım pekmez tereyag ve karabiberi hic denedin mi
Canim bende de oluyo bazen.dokununca agriyo.o yuzden sanci degildir bence de.endiselenme.karnimiz buyudugu icin bağlar gerildigi icin oluyo bence.dinlenince gecer.merak etmeKızlar dün nst'ye girdim sancım çıkmadı. Ama sabahtan beri karnımın sol tarafında karın boşluğumda bi ağrı var, dokununca ya da hareket edince korkunç ağrıyor. Doğum sancısı gibi bi şey olduğunu sanmıyorum ama insan yine de endişeleniyor. Üşütme sancısı gibi bi şey mi acaba bilemedim, doktoruma söylesem yine gel nst'de bakalım diyecek. Her ağrıda nst'ye bağlanmak istemiyorum, böyle her gün gitmem gerekir nerdeyse. Tarif ettiğime benzer ağrı çeken oldu mu hiç ya?
Evet dinlenmeye çalışıyorum canım. Geçer inşallah, bayağı bir ağrıyor çünkü :/ Çok teşekkür ederim :)Canim bende de oluyo bazen.dokununca agriyo.o yuzden sanci degildir bence de.endiselenme.karnimiz buyudugu icin bağlar gerildigi icin oluyo bence.dinlenince gecer.merak etme
Canim tam senin dedigin gibi geçen haftalarda oldu tek tarafli bir agri ve ağladım yürüyemedim. Oglum kafasini oraya dayamış meğer ağrım ondanmış. nst de falan sancim çıkmamıştı. Ama doktorum bu tarz şiddetli agrilar dogumu tetikler desi ve progestan tableti arttırmıştı ve buscopanin hamilelijte kullanilan bir türü var onu verdi günde bir tane iç agrin.olunca dedi. Şükür benim.gecti ama arada oluyor pozisyonları değişince.Kızlar dün nst'ye girdim sancım çıkmadı. Ama sabahtan beri karnımın sol tarafında karın boşluğumda bi ağrı var, dokununca ya da hareket edince korkunç ağrıyor. Doğum sancısı gibi bi şey olduğunu sanmıyorum ama insan yine de endişeleniyor. Üşütme sancısı gibi bi şey mi acaba bilemedim, doktoruma söylesem yine gel nst'de bakalım diyecek. Her ağrıda nst'ye bağlanmak istemiyorum, böyle her gün gitmem gerekir nerdeyse. Tarif ettiğime benzer ağrı çeken oldu mu hiç ya?
Allah Allah bebek yaslanınca da oluyormuş demek. Ben de doktorun verdiği magnezyum tableti düzenli almadım ama dün akşam yatmadan içtim suda eritip ona bağlamıştım. Bilemiyorum ki, çikolata kistim de var ama hamilelikle küçülmüştü iyice diyorum o mu yapıyor falan. Allah korusun tetiklemesin de doğumu bu sancılarımız. 37-38 leri görelim inşallah.Canim tam senin dedigin gibi geçen haftalarda oldu tek tarafli bir agri ve ağladım yürüyemedim. Oglum kafasini oraya dayamış meğer ağrım ondanmış. nst de falan sancim çıkmamıştı. Ama doktorum bu tarz şiddetli agrilar dogumu tetikler desi ve progestan tableti arttırmıştı ve buscopanin hamilelijte kullanilan bir türü var onu verdi günde bir tane iç agrin.olunca dedi. Şükür benim.gecti ama arada oluyor pozisyonları değişince.
Amin canım inşallah. Allah kolaylik versin de hayirlisiyla tamamlayalım. Bende öyle bunaldimki şekerden dolayı. İnsuline ragmen 200 lerde sekerim. Allah bebeklerimizi korusunAllah Allah bebek yaslanınca da oluyormuş demek. Ben de doktorun verdiği magnezyum tableti düzenli almadım ama dün akşam yatmadan içtim suda eritip ona bağlamıştım. Bilemiyorum ki, çikolata kistim de var ama hamilelikle küçülmüştü iyice diyorum o mu yapıyor falan. Allah korusun tetiklemesin de doğumu bu sancılarımız. 37-38 leri görelim inşallah.
Hiç yasamadim ya ne yapılır bilmem. Geçmiş olsunKızlar çok fena basur olmuşum2 günde oldu yada Bn fark etmedim.Ama şu an acıdan ölüyorum ne yapabilirim.dra çarşamba gidince sorarım ama var mı bi öneriniz
Kızlar çok fena basur olmuşum2 günde oldu yada Bn fark etmedim.Ama şu an acıdan ölüyorum ne yapabilirim.dra çarşamba gidince sorarım ama var mı bi öneriniz
Sağol cnm.yarın eşime aldıraym.Kakao yağının iyi geldigini biliyorum canim annem ve eşim kullanmıştı rahatlatti dediler
Çok çok su içmen gerektiğini biliyorum ben de. Bir de eczanelerde kremi var geçiriyor etkili baya, gebelikte kullanımını eczacıya sorup alabilirsin.Sağol cnm.yarın eşime aldıraym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?