2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bana bir doz yapildi 28de. Sanmiyorum tetikledigini cok fazla olan ve 36larda doguran gördüm

Bana bir doz yapildi 28de. Sanmiyorum tetikledigini cok fazla olan ve 36larda doguran gördüm
Canım sağ olasın bende 1ml iki tane aldım ikisini karıştırıp bikerede yaptır dedi içimi rahatlattın bazilarıda yaptırıp haftasına doğuranlar çok tetikliyor yazmış

Kizlar bugun kontrolde 2 bebegin kafasi da asagidaydi.Doktora sordum erken dogum riskmi mi diye,kocakari laflari onlar dedi.bebegin en agir bolgesi basi,agirlik merkezi tabi ki asagiya donecek dedi.bu ciger gelistirici riskli mi yaa :ss kafami bulandirmak istemiyordum :ss

Him masallah canim.insallah benim de kisalmamistr daha fazla.sana ustten mi bakiyo alttan mi muayene ediyo cnm rahim boyu olcumunde
rahim boyuna alttan baktı cnm en doğru sonucu bu şekilde veriyormus

sorma cnm bn de yaklasik iki aydir oksuruyorum,neler neler denedim gecmedi..Guzel dileklerin icin tesekkur ederim,Allah hiçbirimizin emegini boşa cikarmasin..
amin cnm amin geçmiş olsun cnm ben anca antibiyotikle atlatabildim

cnm 31 .Haftada bende yaptırdım çok şükür hiçbir yan etkide görmedim çoğu ikiz gebelerde yaptırdı zaten cnm

Kızlar benim 8 yaşında kızım var. 31 haftalık dogdu, 1640 gr ciğer gliştirici iğne sayesinde küvezde oksijen destegi almadan nefes aldı. Şimdi de cok şükür çok saglıklı, oksijensiz kalmanın arazları daha fazla gelişim geriliği, zeka geriliği. Bence tereddüt etmeyin. Yaptırın.

Kızlar dün nst'ye girdim sancım çıkmadı. Ama sabahtan beri karnımın sol tarafında karın boşluğumda bi ağrı var, dokununca ya da hareket edince korkunç ağrıyor. Doğum sancısı gibi bi şey olduğunu sanmıyorum ama insan yine de endişeleniyor. Üşütme sancısı gibi bi şey mi acaba bilemedim, doktoruma söylesem yine gel nst'de bakalım diyecek. Her ağrıda nst'ye bağlanmak istemiyorum, böyle her gün gitmem gerekir nerdeyse. Tarif ettiğime benzer ağrı çeken oldu mu hiç ya?

Canim bende de oluyo bazen.dokununca agriyo.o yuzden sanci degildir bence de.endiselenme.karnimiz buyudugu icin bağlar gerildigi icin oluyo bence.dinlenince gecer.merak etme

Canim bende de oluyo bazen.dokununca agriyo.o yuzden sanci degildir bence de.endiselenme.karnimiz buyudugu icin bağlar gerildigi icin oluyo bence.dinlenince gecer.merak etme
Evet dinlenmeye çalışıyorum canım. Geçer inşallah, bayağı bir ağrıyor çünkü :/ Çok teşekkür ederim :)

Canim tam senin dedigin gibi geçen haftalarda oldu tek tarafli bir agri ve ağladım yürüyemedim. Oglum kafasini oraya dayamış meğer ağrım ondanmış. nst de falan sancim çıkmamıştı. Ama doktorum bu tarz şiddetli agrilar dogumu tetikler desi ve progestan tableti arttırmıştı ve buscopanin hamilelijte kullanilan bir türü var onu verdi günde bir tane iç agrin.olunca dedi. Şükür benim.gecti ama arada oluyor pozisyonları değişince.

Allah Allah bebek yaslanınca da oluyormuş demek. Ben de doktorun verdiği magnezyum tableti düzenli almadım ama dün akşam yatmadan içtim suda eritip ona bağlamıştım. Bilemiyorum ki, çikolata kistim de var ama hamilelikle küçülmüştü iyice diyorum o mu yapıyor falan. Allah korusun tetiklemesin de doğumu bu sancılarımız. 37-38 leri görelim inşallah.

Amin canım inşallah. Allah kolaylik versin de hayirlisiyla tamamlayalım. Bende öyle bunaldimki şekerden dolayı. İnsuline ragmen 200 lerde sekerim. Allah bebeklerimizi korusun

Kızlar çok fena basur olmuşum 2 günde oldu yada Bn fark etmedim.Ama şu an acıdan ölüyorum ne yapabilirim.dra çarşamba gidince sorarım ama var mı bi öneriniz

Kizlar 10+4gunluk hamileyim bulantilarim gecti sizce normalmi ikizlerde boyle gecmesi normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…