- 23 Ekim 2016
- 156
- 83
- 18
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.181
Refluden olabilir canim.arada ben de de oluyor :sKızlar birkaç gündür midem bir tuhaftı ve bugün kustum nasıl neden yeniden başladı? Doğum habercisi olabilir mi? Var mı böyle bişey yaşayan?
Cnm bende simdi ciktim doktordan da rahim boyum kisa idi 10 gun.once gittigimde.yine ayni ölçtü sukur daha da kisalmamis.agri icin de sey dedi kasiklarda belinde siddetli adet sancisi.gibi agrin olursa belinde o zaman aramalisin dedi.belim filab oturunca cok agriyo dedim.onlar normal dedi 2 yük tasiyirsun bol dinlen dedi.hafif.agrilarin olacak artik dedi.ama.siddetli agrilar da ihmal etme sakın dediKizlar dunden beri bazen sertlesme oluyor. Aslinda dun daha fazlaydi ve yurumekte asiri zorlaniyordum. Sanki karnimin solunda toplanmia gibiydiler bugun biraz daha normal duruyor. Ama beni endiselendiren sol taraftan bacagima dogru ince bir sizi var .biraz bekleyeyim artarsa doktoru aradim diye dusundum. Var mi yasayan onemli midir? Hafiften regl sancisi gibi oluyor diyebilirim. :/
Merak etme canım onlar iyidir sadece acele etmişler o kadar. Benimkiler de hala küvezde. Herşeyi ile sürekli kontrol altındalar. İlk gün bende görememiştim sonra gördüm. Dua et bizlerde ederin. Allah bir an önce kavuştursun izleri inşallah. Sen iyi olmaya toparlanmaya çalış.Ne planlar yapmıştık...
Dogum fotografcisindan,tacima terligime kadar..
Ama olmadi..sabah yine agri sanciyla uyandim,ardindan yine kanama..hem de oluk oluk..
Hastaneye zor attik kendimizi..ozel hastane ve kendi doktorum olmadan asla demistim,o da olmadi,doktorum dogum hastanesinde nst ye gir,problem yoktur deyip kendince beni rahatlatmaya calisti..
Hastaneye geldigimde hala kanamam asiri vardi,dr 6cm acilman var acil ameliyat dediVelhasili kelam bebeklerim 45dk sonra alindi bnden,su an kuvezdeler biri 1200 biri 1100 gr. canim cok aciyor,onlara iyi bakamadim,iyi bir anne olamadim ki su an bu haldeyiz neler neler almistim ama su an bir camin arkasindalar,sadece babamiz gordu,bn sadece telefondan gorebildim..
ne olur dua edin tutunsunlar bize,onlara cok ihtiyacim var.
Canım Rabbim onları sana bağışlasın dayanma gücü versin sen iyi olmaya çalış ama çünkü seni hissediyor onlar Allahın izni ile de sana tutunacaklarNe planlar yapmıştık...
Dogum fotografcisindan,tacima terligime kadar..
Ama olmadi..sabah yine agri sanciyla uyandim,ardindan yine kanama..hem de oluk oluk..
Hastaneye zor attik kendimizi..ozel hastane ve kendi doktorum olmadan asla demistim,o da olmadi,doktorum dogum hastanesinde nst ye gir,problem yoktur deyip kendince beni rahatlatmaya calisti..
Hastaneye geldigimde hala kanamam asiri vardi,dr 6cm acilman var acil ameliyat dediVelhasili kelam bebeklerim 45dk sonra alindi bnden,su an kuvezdeler biri 1200 biri 1100 gr. canim cok aciyor,onlara iyi bakamadim,iyi bir anne olamadim ki su an bu haldeyiz neler neler almistim ama su an bir camin arkasindalar,sadece babamiz gordu,bn sadece telefondan gorebildim..
ne olur dua edin tutunsunlar bize,onlara cok ihtiyacim var.
Cnm bende simdi ciktim doktordan da rahim boyum kisa idi 10 gun.once gittigimde.yine ayni ölçtü sukur daha da kisalmamis.agri icin de sey dedi kasiklarda belinde siddetli adet sancisi.gibi agrin olursa belinde o zaman aramalisin dedi.belim filab oturunca cok agriyo dedim.onlar normal dedi 2 yük tasiyirsun bol dinlen dedi.hafif.agrilarin olacak artik dedi.ama.siddetli agrilar da ihmal etme sakın dedi
Kizlar dunden beri bazen sertlesme oluyor. Aslinda dun daha fazlaydi ve yurumekte asiri zorlaniyordum. Sanki karnimin solunda toplanmia gibiydiler bugun biraz daha normal duruyor. Ama beni endiselendiren sol taraftan bacagima dogru ince bir sizi var .biraz bekleyeyim artarsa doktoru aradim diye dusundum. Var mi yasayan onemli midir? Hafiften regl sancisi gibi oluyor diyebilirim. :/
Benim de oluyor bu anlattığın gibi sertleşme ve ağrı. Hatta dün gece de belimfe ve kasıklarimda da regl agrisi gibi agri vardı. Ama çok afedersin gaz çıkarınca (ki son zamanlarda o bile nasıl zor) rahatladım baya. Bazen ikisi birden karnımın önüne doğru gelip düğüm gibi oluyorlar derim çok geriliyor. Sonra rahatlıyor. Yarin ben de doktora gideceğim kontrolüm var soracağım. Cevabını yazarim.
Aynen dun toplaniyorlardi birden cok gerginlesiyordu bugun sukur pek yok .Tamam canim cok iyi olur benim randevum da haftaya paZartesi bir sıkıntı olursa giderim erken dedim. Boyle boyle son haftalar gececek herhalde
Bir de hareketleri var yine ama eskiue gore daha az sanki buyudukleri icin yerleri azaldi diyedir herhalde di mi
Evet evet belirli aralıklarla hareket ediyorlar. Hareketleri daha sert ama daha güçlü. Gerçi sanki benim biri daha iç tarafta herhalde onu daha derinden hissediyorum. Ayaklari asagida onun çıkışa doğru tepiniyor bazen. Diğeri sol taraftaki kilo olarak da önde onun hareketleri daha gözle görülür şekilde. Bir de hıçkırık tutuyor onu :)
doğum habercisi değilmiş neyseki. dediğin gibidir belki.Refluden olabilir canim.arada ben de de oluyor :s
ben ayırt edemiyorumYa ayni benimkiler gibiymis:) soldaki daha kilolu ve ayaklari asagida. Daha fazla yer kaplamis durumda. Ayaklariyla pitir pitir vuruyor. Sagdaki oglumun basi asagida ama şükür basi hareket ediyor doktorum hareket etmesi iyi etmeseydi dogum kanalina girmis olacakti dedi. Benim ikisini de sürekli hıçkırık tutuyor ya niye bu kadar cok oluyor anlamadim:)
Ya ayni benimkiler gibiymis:) soldaki daha kilolu ve ayaklari asagida. Daha fazla yer kaplamis durumda. Ayaklariyla pitir pitir vuruyor. Sagdaki oglumun basi asagida ama şükür basi hareket ediyor doktorum hareket etmesi iyi etmeseydi dogum kanalina girmis olacakti dedi. Benim ikisini de sürekli hıçkırık tutuyor ya niye bu kadar cok oluyor anlamadim:)
ben ayırt edemiyorumsanki ikisi de aşağıda tepiş tepiş oynuyorlar ama biri yukarıda olmalı çözemedim bir türlü
dinleniyorsun değil mi? kendini zorlama yat bol bol canım.Cnm bende simdi ciktim doktordan da rahim boyum kisa idi 10 gun.once gittigimde.yine ayni ölçtü sukur daha da kisalmamis.agri icin de sey dedi kasiklarda belinde siddetli adet sancisi.gibi agrin olursa belinde o zaman aramalisin dedi.belim filab oturunca cok agriyo dedim.onlar normal dedi 2 yük tasiyirsun bol dinlen dedi.hafif.agrilarin olacak artik dedi.ama.siddetli agrilar da ihmal etme sakın dedi
ay inşallah yani ayırt etmeyi çok istiyorum.4 hafta önce ben de bu kadar net ayirt edemiyordum ama haftalar geçtikçe biraz daha netlesiyor ne yaptiklari :)
canım ne durumdalar seninkiler? inşallah biran önce kavuşmanız dileğiyle.Merak etme canım onlar iyidir sadece acele etmişler o kadar. Benimkiler de hala küvezde. Herşeyi ile sürekli kontrol altındalar. İlk gün bende görememiştim sonra gördüm. Dua et bizlerde ederin. Allah bir an önce kavuştursun izleri inşallah. Sen iyi olmaya toparlanmaya çalış.
Evet cnm hastane disinda disari çıkamıyorum zaten..bakalim boyle goruruz insallah 37 38 leridinleniyorsun değil mi? kendini zorlama yat bol bol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?