2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Günaydın minnak anneleri herkes iyidir inşallah. Size bir sorum var haftası ilerleyenler çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsun z kaçıncı haftada basladinz . Şuan erken mi bilmiyorum bazı yorumlarda erken başlanması gerektiğini yazıyor derinin esnekliği için. Bebe yağı ve badem yağı duydum genelde ama faydası olan bişey var mı ki acaba

Doktr bana bio oil hamilelik vatlak yagi verdi. Ara ara kullnyrm duzenli kullndgm soylenemez

Ay ne güzel hayırlı olsun kız annesi
Rabbim sağlıkla kavuştursun
Iyi yapmışsın ama her doktor neden başka bişi söylüyor anlamıyorum biri öyle biri böyle her konuda

Canım doktoruma 3. Ay olunca sordum tatlı badem Yağı ile 5.aya kadar idare et dedi
Sonra krem yağ ismi verecek her gördüğün kozmetiği kullanma dedi
Şimdilik badem Yağı sürüyorum 1 kez günde Bayağı nemli kalıyor

Ay ne güzel hayırlı olsun kız annesi
Rabbim sağlıkla kavuştursun
Iyi yapmışsın ama her doktor neden başka bişi söylüyor anlamıyorum biri öyle biri böyle her konuda
Saol canm benm Valla herkes bişey söylüyor ikili test burda yapılmıyor dedi özelde de aynı normal ölçtuler ense kalınlıklarıni bı kan için mi yolladilar inan anlamadım.gidince sorarım artk bana farklı bişey yapılmadı diye

canım benım ıkıncı hamılelıgım ve ılkınde zaten catladım nasılmı 5 aylıkken basladı 3 aylıkken badem yagı ve bebe yagı kullanmama ragmen basla ıstersen sımdıden lırac dıe bı krem duydum arkdasım kullanmıs ve kakao yagı bunlar faydalıymıs ama catlıycaksa engel olmıyosun benım gbı sımdıde umrumda degıl valla catlamaz artk bırıncı harıtaydı zaten :)

Tüylenme yapıyor diyorlar badem yağı için. Sen öyle bişeyler karşılaştım mi canm

Sonra
Sonradan kaybolmuyor değil mi o çatlaklar. Gerçekten biraz cilde bağlı sanırım benim cildim çok kuru belki ondan dolayı catlarim diye korkuyorum . :) ama olacaksa da yapacak bişey yok çanları sağolsun kuzularun

kaybolmuyo canım malesef gobek olmazsa pek gorunmuolar ama bıde gobek kalırsa catlaklarla cirkin oluyo sarkıyo yanı ama bence guzel kuzularımın canı sagolsun ılk acılısım kızımla oldu bunlarda tuzu bıberı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…