- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Hayırlı olsun canmmmBiz öğrendik kızlar bugun cinsiyetlerini ikiside erkek olacakmis
Saol canimHayırlı olsun canmmm
bence degısmekte fayda var :)Inanrmsn bndemi degissem diyorum :) gittgmde soyledi soyledi artik
Doktr bana bio oil hamilelik vatlak yagi verdi. Ara ara kullnyrm duzenli kullndgm soylenemezGünaydın minnak anneleri herkes iyidir inşallah. Size bir sorum var haftası ilerleyenler çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsun z kaçıncı haftada basladinz . Şuan erken mi bilmiyorum bazı yorumlarda erken başlanması gerektiğini yazıyor derinin esnekliği için. Bebe yağı ve badem yağı duydum genelde ama faydası olan bişey var mı ki acaba
Canim Vallahı gittim bgun devlet hastanesine ense kalınlıklarına baktı 1.7 ve 1.3 iyi normal dedi.özelde gidip ikili testi yaptırabilirsiniz dedi bende gittim ense kalınlıkları aynı kanda pazartesi cikcak gelişmeleri çok iyi dedi bitane si için cinsiyet tahmininde bulundu bacaklarını açmış kız gibi duruyo dedi bende bi sevinç mutluluk anlatamam.ben direk 4 boyutlu yaptırayım diyorum iki üç hafta sonra kesin olsun
Günaydın minnak anneleri herkes iyidir inşallah. Size bir sorum var haftası ilerleyenler çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsun z kaçıncı haftada basladinz . Şuan erken mi bilmiyorum bazı yorumlarda erken başlanması gerektiğini yazıyor derinin esnekliği için. Bebe yağı ve badem yağı duydum genelde ama faydası olan bişey var mı ki acaba
Kaç haftalık oldu sizin
Saol canm benm Valla herkes bişey söylüyor ikili test burda yapılmıyor dedi özelde de aynı normal ölçtuler ense kalınlıklarıni bı kan için mi yolladilar inan anlamadım.gidince sorarım artk bana farklı bişey yapılmadı diyeAy ne güzel hayırlı olsun kız annesi
Rabbim sağlıkla kavuştursun
Iyi yapmışsın ama her doktor neden başka bişi söylüyor anlamıyorum biri öyle biri böyle her konuda
Benim Normalde de göbeğim var alt kısım biraz kalinlastı normal bizim ikiz bide çıkması.Günaydın kızlar
Karnı belirginleşen var mı?
Benim için erken mi anlamadım yavaştan belli oluyor yarım top gibi
canım benım ıkıncı hamılelıgım ve ılkınde zaten catladım nasılmı 5 aylıkken basladı 3 aylıkken badem yagı ve bebe yagı kullanmama ragmen basla ıstersen sımdıden lırac dıe bı krem duydum arkdasım kullanmıs ve kakao yagı bunlar faydalıymıs ama catlıycaksa engel olmıyosun benım gbı sımdıde umrumda degıl valla catlamaz artk bırıncı harıtaydı zaten :)Günaydın minnak anneleri herkes iyidir inşallah. Size bir sorum var haftası ilerleyenler çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsun z kaçıncı haftada basladinz . Şuan erken mi bilmiyorum bazı yorumlarda erken başlanması gerektiğini yazıyor derinin esnekliği için. Bebe yağı ve badem yağı duydum genelde ama faydası olan bişey var mı ki acaba
gaz bendede cok oluyodu gecer 16 haftadan snra pek kalmaz sımdıde kasık agrısı oluyo oda anı hareketten canımKizlar benim cok karin agrm var nedendr ki
Tüylenme yapıyor diyorlar badem yağı için. Sen öyle bişeyler karşılaştım mi canmCanım doktoruma 3. Ay olunca sordum tatlı badem Yağı ile 5.aya kadar idare et dedi
Sonra krem yağ ismi verecek her gördüğün kozmetiği kullanma dedi
Şimdilik badem Yağı sürüyorum 1 kez günde Bayağı nemli kalıyor
Sonradan kaybolmuyor değil mi o çatlaklar. Gerçekten biraz cilde bağlı sanırım benim cildim çok kuru belki ondan dolayı catlarim diye korkuyorum . :) ama olacaksa da yapacak bişey yok çanları sağolsun kuzularuncanım benım ıkıncı hamılelıgım ve ılkınde zaten catladım nasılmı 5 aylıkken basladı 3 aylıkken badem yagı ve bebe yagı kullanmama ragmen basla ıstersen sımdıden lırac dıe bı krem duydum arkdasım kullanmıs ve kakao yagı bunlar faydalıymıs ama catlıycaksa engel olmıyosun benım gbı sımdıde umrumda degıl valla catlamaz artk bırıncı harıtaydı zaten :)
kaybolmuyo canım malesef gobek olmazsa pek gorunmuolar ama bıde gobek kalırsa catlaklarla cirkin oluyo sarkıyo yanı ama bence guzel kuzularımın canı sagolsun ılk acılısım kızımla oldu bunlarda tuzu bıberı olsun :)Sonra
Sonradan kaybolmuyor değil mi o çatlaklar. Gerçekten biraz cilde bağlı sanırım benim cildim çok kuru belki ondan dolayı catlarim diye korkuyorum . :) ama olacaksa da yapacak bişey yok çanları sağolsun kuzularun
Tüylenme yapıyor diyorlar badem yağı için. Sen öyle bişeyler karşılaştım mi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?