- 24 Nisan 2015
- 599
- 557
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.221
Canım benim böyle düşündüğün surece herşey hızla iyiye gidecek Allah yardım edecek herşey çok güzel olacak inşallah sut için hassasanne diye bi blog var onu oku istersen bol su ve bira mayası tableti öneriyorAmeliyatım aciyor onun dışında ben iyiyim canım. Bebeklerime dokundum bugun herşey iyi olacak inşallah.
Bence soylemelisin canimVajinamın üzerinde çok kötü batmalar ve baskılar başladı bu akşam benim deSöylemeli miyim doktoruma bilmiyorum. Ve bebekler inanılmaz hareket etmeye başladılar hiç durmuyorlar. Normal mi bilemedim
maşallah canım. benim doktorum da erken doğuma önlem amaçlı 28. haftada ve 31. haftada ciğer geliştirici vurduracak. küvezde kalma gün sayısı çok azalır böylelikle dedi. sen yaptırmış mıydın iğne?Benimkilerde küvezde 1 hafta oldu. Kiloları az biraz onları toparlamaya çalışıyoruz yoksa iyiler inşallah. 34 haftada alındı. Biri 2300 diğeri 1500 gr doğdu ama önce düştü kilo şimdi geri alıyorlar büyüğü emzirmeye çalışıyorum diğeri henüz hortumla beslenebiliyor. İnşallah herşey iyi olur da eve geliriz. Sizlerede hayırlısı nasip olsun. Bol bol yatın dinlenin ne kadar ileri haftaya gidebilirseniz gidin.
söyle canım mutlaka.Vajinamın üzerinde çok kötü batmalar ve baskılar başladı bu akşam benim deSöylemeli miyim doktoruma bilmiyorum. Ve bebekler inanılmaz hareket etmeye başladılar hiç durmuyorlar. Normal mi bilemedim
henüz bende bel ağrısına gelmedi sıra :)Kizlar belim cok agriyor,normal mi ki? Basina gelen var mi?
Ben cok ayakta kalınca belim agrıyor benim daha cok altkarında ve kasıklarımda agrı oluyorhenüz bende bel ağrısına gelmedi sıra :)
canım merak etme, inşallah en kısa sürede gelir sütün, dualarımız seninle, kendine stres yapma, en kısa sürede toparlanmaya çalış, en kısa sürede çıkacaklar küvezden ve kavuşacaksınSütüm yok,akması için çabalıyoruz sabahtan beri..öğlen gördüm bebeklerimi,çok ufaklar ama ben inanıyorum bizimle kalacaklar..Dualarınızı esirgemeyin..
Evet yapıldı 30 haftada hafif sancı görünce yapıldı en son 33 de yapıldı sonra doğum oldu şükür nefes almaları iyi şuanmaşallah canım. benim doktorum da erken doğuma önlem amaçlı 28. haftada ve 31. haftada ciğer geliştirici vurduracak. küvezde kalma gün sayısı çok azalır böylelikle dedi. sen yaptırmış mıydın iğne?
Ay maşşallahh onlaraa 27 haftalıksın sanırım sen şuan değil mi? Bende cumartesi gittim kontrole 1150/1310 grlar. Benimde 36 beklenecek gibi inşallah bir sıkıntı çıkmazsa. Bana doktorum ciğer geliştirici iğneden bahsetmedi hiç sadece erken doğum riski olursa yaparız demişti şuanda da öyle bir durum yok diye hiç birşey söylemedi bir dahabugün kontrole gittim, doktor 36. haftaya kadar yolu var dedi inanamadım inşallah tabi ne güzel. haftaya ciğer geliştirici yapalım dedi hala emin olamıyorum, daha önce ileri dönem kaybım olduğu için aşı maşı korkutuyor beni. bir de bebek hareketleri yavaşlıyormuş falan
bebişler 1150/1250 gr olmuşlar teyzeleri
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına alır evinize geçersiniz. Herşey iyi olacak sen gönlünü ferah tut.Benimkilerde küvezde 1 hafta oldu. Kiloları az biraz onları toparlamaya çalışıyoruz yoksa iyiler inşallah. 34 haftada alındı. Biri 2300 diğeri 1500 gr doğdu ama önce düştü kilo şimdi geri alıyorlar büyüğü emzirmeye çalışıyorum diğeri henüz hortumla beslenebiliyor. İnşallah herşey iyi olur da eve geliriz. Sizlerede hayırlısı nasip olsun. Bol bol yatın dinlenin ne kadar ileri haftaya gidebilirseniz gidin.
Merhaba arkadaslar, bu gün kontrolüm vardı. Bebekler iyi cok şükür ama kilolari haftalarina göre onde çıktı. Dr a ne zaman sezeryan olur diye sordugumda ben gidebildigin yere kadar gitmeni beklerim gönül ister zamanlarini tam doldursunlar ama genelfr 37. 38. haftalarda oluyor ikiz gebelerde dedi. Ama senin su an iki bebek de iri oldugundan 37 ye bile gelemeyebilirsin dedisuyun gelebilir belki akşam gelir belki 37. haftada dedi...son kontrolden beri 3 kilo almıştım şekeri karbonhidrati tamamen kesti. Kilo almayayim diye simdiyr kadar zaten az almıştım sadece son ay 3 olunca böyle dedi anlamadim. Kasılmaları sordum böyle önüme top gibi gelip kasiliyor karnim dedim. 7-8 e kadar normal fazlasi olursa gel hastaneye dedi. Rahim agzi dikişinin olmasi bizim icin büyük avantaj dedi. Bir de ciger gelistirici iğneyi sordum. Ben bebeklere dışarıdan bir hormonun verilmesi taraftari degilim. Buraya erken gelirsen dogum için ve gerekli görürsem o zaman vururuz dedi. Eşim su an 2 kilo olarak doğsalar kuveze yine de girerler mi diye sordu. Hic belli olmaz dedi dr. Daha önce 3900 40. haftada doğmuş bir bebeği bile bir ay küvezde tuttuk gelisimini tamamlamasina bağlı dedi. Benden böyle...biraz telâşlandım. Hep planli sezeryan olacak ben rahat rahat doguma gidecegim diye düşünürken.. Suyum gelip sancılanınca gidecegimi ve bunun da herhangi bir zamanda olabilecegini öğrenince biraz stres yaptim...hayırlısı olsun hakkımızda...
Cnm mşlh herşeyin yolunda gitmesine sevindim böyle şeyler insana moral oluyorMerhaba arkadaslar, bu gün kontrolüm vardı. Bebekler iyi cok şükür ama kilolari haftalarina göre onde çıktı. Dr a ne zaman sezeryan olur diye sordugumda ben gidebildigin yere kadar gitmeni beklerim gönül ister zamanlarini tam doldursunlar ama genelfr 37. 38. haftalarda oluyor ikiz gebelerde dedi. Ama senin su an iki bebek de iri oldugundan 37 ye bile gelemeyebilirsin dedisuyun gelebilir belki akşam gelir belki 37. haftada dedi...son kontrolden beri 3 kilo almıştım şekeri karbonhidrati tamamen kesti. Kilo almayayim diye simdiyr kadar zaten az almıştım sadece son ay 3 olunca böyle dedi anlamadim. Kasılmaları sordum böyle önüme top gibi gelip kasiliyor karnim dedim. 7-8 e kadar normal fazlasi olursa gel hastaneye dedi. Rahim agzi dikişinin olmasi bizim icin büyük avantaj dedi. Bir de ciger gelistirici iğneyi sordum. Ben bebeklere dışarıdan bir hormonun verilmesi taraftari degilim. Buraya erken gelirsen dogum için ve gerekli görürsem o zaman vururuz dedi. Eşim su an 2 kilo olarak doğsalar kuveze yine de girerler mi diye sordu. Hic belli olmaz dedi dr. Daha önce 3900 40. haftada doğmuş bir bebeği bile bir ay küvezde tuttuk gelisimini tamamlamasina bağlı dedi. Benden böyle...biraz telâşlandım. Hep planli sezeryan olacak ben rahat rahat doguma gidecegim diye düşünürken.. Suyum gelip sancılanınca gidecegimi ve bunun da herhangi bir zamanda olabilecegini öğrenince biraz stres yaptim...hayırlısı olsun hakkımızda...
Hayirlisi olsun canim, belirsizlik insani panige sokuyor biraz ama iyiyi düşünelim iyi olsun hem de genelde 37 38 i bekleyem ikizler az benim gördüğüm hem de Seninkiler ilerdeyse hic canini sıkma 36 da dogsalar gayet iyi. 35 i gecmeleri onemliymis bildigim kadariyla gelisimleri icin. Su an kac haftadasiniz kac kilolar canim? Ben de pazartesi gidecegim 32. Hafta olacak merak ediyorum ne kadar olduklarını. Bir de benim kilo almam cok yavasladi onu soracagim doktoruma istahim eskisi gibi degil zorla da olsa yiyorum her seyden beslenmeye calisiyorum ama sanirim son bir ayda bir kilo almisim sadece.
Cnm mşlh herşeyin yolunda gitmesine sevindim böyle şeyler insana moral oluyor
Rahim ağzına dikiş atılacak 2 gün sonra acayip heycanlıyım dikişten sonra agrı çok oluyormu ve o dikişi hissediyormusun sonrada ara ara agrı oluyormu orada .. hemen gelip geçse keşke çok stres yaptım bu durumu
Ben 31+4. haftadayim. 2şer kilo olmuşlar. Bu aralar abartmıştım ben muz ve kaşar peynirini çok tüketmiştim. Bunlar gerçekten de bebeklere kilo aldırıyormuş gördüm. Kendileri gelişsin insallah sag salim hepimiz kucağımıza alalim yavrularımızı. Hiç kolay bir süreç degil. Bir de bana oturma pozisyonunu önermiyorum dedi dr. Tamam hareketsizligi de önermiyorum biraz yürü ama genelde yan yatma pozisyonunda dinlen dedi.
Canım masallah bebislerine insallah bende bu haftaları görürüm muz ve kasar peyniri demişsin canım muzu ne kadar sıklıkla yedin ve kabız olmadın mi ben yesem kabız oluyorum ve simdiden bende onlardan yesem benimkilerde kilo alırmı acabaBen 31+4. haftadayim. 2şer kilo olmuşlar. Bu aralar abartmıştım ben muz ve kaşar peynirini çok tüketmiştim. Bunlar gerçekten de bebeklere kilo aldırıyormuş gördüm. Kendileri gelişsin insallah sag salim hepimiz kucağımıza alalim yavrularımızı. Hiç kolay bir süreç degil. Bir de bana oturma pozisyonunu önermiyorum dedi dr. Tamam hareketsizligi de önermiyorum biraz yürü ama genelde yan yatma pozisyonunda dinlen dedi.
herkeslerde yaptırmış. işe yarıyor demek ki ben de yaptırayım korkularımı yenerek o zaman.Evet yapıldı 30 haftada hafif sancı görünce yapıldı en son 33 de yapıldı sonra doğum oldu şükür nefes almaları iyi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?