- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.201
inşallah canım.Evet cnm hastane disinda disari çıkamıyorum zaten..bakalim boyle goruruz insallah 37 38 leri
bugün kontrole gittim, doktor 36. haftaya kadar yolu var dedi inanamadım inşallah tabi ne güzel. haftaya ciğer geliştirici yapalım dedi hala emin olamıyorum, daha önce ileri dönem kaybım olduğu için aşı maşı korkutuyor beni. bir de bebek hareketleri yavaşlıyormuş falan
bebişler 1150/1250 gr olmuşlar teyzeleri
evet çok şükür teyzesi. seninkiler önden benimkiler arkadan onları takip ediyorlar maşallahYa masallah onlara canim benim ne guzel 36 lari göstersin Allah hepimize. Kilolari da cok guzel kocaman oldular cok şükür
hangi haftada ciğer geliştirici yaptınız?Ya masallah onlara canim benim ne guzel 36 lari göstersin Allah hepimize. Kilolari da cok guzel kocaman oldular cok şükür
Cnm ben.gecen.hafta yaptim.igneyi.hareket azalmasi filan.mi.yapiyormus.ben farkermedim henuz onu.bence tedirgin olma bende cok arastrdim.tavsiye eden cokhangi haftada ciğer geliştirici yaptınız?
Haftaya pazartesi vuracak doktor öyle dedihangi haftada ciğer geliştirici yaptınız?
Sütüm yok,akması için çabalıyoruz sabahtan beri..öğlen gördüm bebeklerimi,çok ufaklar ama ben inanıyorum bizimle kalacaklar..Dualarınızı esirgemeyin..Canim ya varmı bir haber . Nasılsın bebekler nasıl. Dualarım sizinle. Bizede bir haber ver müsait anında.
Büyük bir şok yaşadın normaldir.sezeryan sonrası zaman alabilir sütün gelmesi.süt arttırıcı çaylar ve pompa ile halledersin.allah yavrularını size bağışlasın.hep güzel haberler alın dilerim.allah güç kuvvet versin bebeklerineSütüm yok,akması için çabalıyoruz sabahtan beri..öğlen gördüm bebeklerimi,çok ufaklar ama ben inanıyorum bizimle kalacaklar..Dualarınızı esirgemeyin..
Ameliyatım aciyor onun dışında ben iyiyim canım. Bebeklerime dokundum bugun herşey iyi olacak inşallah.Mrs-cicek canım nasılsın moralin düzelmiştir biraz umarım.
bugün kontrole gittim, doktor 36. haftaya kadar yolu var dedi inanamadım inşallah tabi ne güzel. haftaya ciğer geliştirici yapalım dedi hala emin olamıyorum, daha önce ileri dönem kaybım olduğu için aşı maşı korkutuyor beni. bir de bebek hareketleri yavaşlıyormuş falan
bebişler 1150/1250 gr olmuşlar teyzeleri
hangi haftada ciğer geliştirici yaptınız?
Ne planlar yapmıştık...
Dogum fotografcisindan,tacima terligime kadar..
Ama olmadi..sabah yine agri sanciyla uyandim,ardindan yine kanama..hem de oluk oluk..
Hastaneye zor attik kendimizi..ozel hastane ve kendi doktorum olmadan asla demistim,o da olmadi,doktorum dogum hastanesinde nst ye gir,problem yoktur deyip kendince beni rahatlatmaya calisti..
Hastaneye geldigimde hala kanamam asiri vardi,dr 6cm acilman var acil ameliyat dediVelhasili kelam bebeklerim 45dk sonra alindi bnden,su an kuvezdeler biri 1200 biri 1100 gr. canim cok aciyor,onlara iyi bakamadim,iyi bir anne olamadim ki su an bu haldeyiz neler neler almistim ama su an bir camin arkasindalar,sadece babamiz gordu,bn sadece telefondan gorebildim..
ne olur dua edin tutunsunlar bize,onlara cok ihtiyacim var.[/QUOT
Cok gecmis olsun gozunuz aydin moralinizi yuksek tutun iyi olacak ve saglikla cikacaksiniz sadece kisa bir sure ayrisiniz gececek guzel gunler yakin dualarimiz sizinle cok daha ufak bebekler buyuyor saglikla sizinkilerde buyuyecek bu gunleri unutacaksiniz insSütüm yok,akması için çabalıyoruz sabahtan beri..öğlen gördüm bebeklerimi,çok ufaklar ama ben inanıyorum bizimle kalacaklar..Dualarınızı esirgemeyin..
iyi olacak tabi içini ferah tut canım bak bebişlerine de dokunmuşsun ne güzel maşallah.Ameliyatım aciyor onun dışında ben iyiyim canım. Bebeklerime dokundum bugun herşey iyi olacak inşallah.
bebeklerde yavaşlama oldu mu nasıl hissettin? bana da haftaya yapılacak sanırım.Ya masallah onlara canim benim ne guzel 36 lari göstersin Allah hepimize. Kilolari da cok guzel kocaman oldular cok şükür
Biz hastaneye yatinca yapıldı 28. Haftaydi canim
bebeklerde yavaşlama oldu mu nasıl hissettin? bana da haftaya yapılacak sanırım.
çok tatlışlar yahu :))Yok canim hicbir yavaslama hissetmedim aksine asiri hareketlilerdi o günlerde nst de sürekli o alete tekme atip kaciyorlardi hemsireler bezmisti:)
Gelir canım sen sağ su ic bol bol içebiliyorsan benim 3 gün sonra gelmişti. Birini emzirmeye başladım bende. Seninde iyi olurlar merak etmeSütüm yok,akması için çabalıyoruz sabahtan beri..öğlen gördüm bebeklerimi,çok ufaklar ama ben inanıyorum bizimle kalacaklar..Dualarınızı esirgemeyin..
Benimde çok sertleşme oluyor ve yurumekte çok zorlanıyorum ve tam sezeryan çizgisinin olduğu yerde acayip bir hareketlenmeKizlar dunden beri bazen sertlesme oluyor. Aslinda dun daha fazlaydi ve yurumekte asiri zorlaniyordum. Sanki karnimin solunda toplanmia gibiydiler bugun biraz daha normal duruyor. Ama beni endiselendiren sol taraftan bacagima dogru ince bir sizi var .biraz bekleyeyim artarsa doktoru aradim diye dusundum. Var mi yasayan onemli midir? Hafiften regl sancisi gibi oluyor diyebilirim. :/
Benimkilerde küvezde 1 hafta oldu. Kiloları az biraz onları toparlamaya çalışıyoruz yoksa iyiler inşallah. 34 haftada alındı. Biri 2300 diğeri 1500 gr doğdu ama önce düştü kilo şimdi geri alıyorlar büyüğü emzirmeye çalışıyorum diğeri henüz hortumla beslenebiliyor. İnşallah herşey iyi olur da eve geliriz. Sizlerede hayırlısı nasip olsun. Bol bol yatın dinlenin ne kadar ileri haftaya gidebilirseniz gidin.canım ne durumdalar seninkiler? inşallah biran önce kavuşmanız dileğiyle.
Ben bugün yaptırdımhangi haftada ciğer geliştirici yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?