2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ya masallah onlara canim benim ne guzel 36 lari göstersin Allah hepimize. Kilolari da cok guzel kocaman oldular cok şükür

Sütüm yok,akması için çabalıyoruz sabahtan beri..öğlen gördüm bebeklerimi,çok ufaklar ama ben inanıyorum bizimle kalacaklar..Dualarınızı esirgemeyin..
Büyük bir şok yaşadın normaldir.sezeryan sonrası zaman alabilir sütün gelmesi.süt arttırıcı çaylar ve pompa ile halledersin.allah yavrularını size bağışlasın.hep güzel haberler alın dilerim.allah güç kuvvet versin bebeklerine

Ya masallah onlara canim benim ne guzel 36 lari göstersin Allah hepimize. Kilolari da cok guzel kocaman oldular cok şükür
hangi haftada ciğer geliştirici yaptınız?

Biz hastaneye yatinca yapıldı 28. Haftaydi canim

Sütüm yok,akması için çabalıyoruz sabahtan beri..öğlen gördüm bebeklerimi,çok ufaklar ama ben inanıyorum bizimle kalacaklar..Dualarınızı esirgemeyin..
Cok gecmis olsun gozunuz aydin moralinizi yuksek tutun iyi olacak ve saglikla cikacaksiniz sadece kisa bir sure ayrisiniz gececek guzel gunler yakin dualarimiz sizinle cok daha ufak bebekler buyuyor saglikla sizinkilerde buyuyecek bu gunleri unutacaksiniz ins

Biz hastaneye yatinca yapıldı 28. Haftaydi canim
bebeklerde yavaşlama oldu mu nasıl hissettin? bana da haftaya yapılacak sanırım.

Gelir canım sen sağ su ic bol bol içebiliyorsan benim 3 gün sonra gelmişti. Birini emzirmeye başladım bende. Seninde iyi olurlar merak etme

Benimde çok sertleşme oluyor ve yurumekte çok zorlanıyorum ve tam sezeryan çizgisinin olduğu yerde acayip bir hareketlenme

canım ne durumdalar seninkiler? inşallah biran önce kavuşmanız dileğiyle.
Benimkilerde küvezde 1 hafta oldu. Kiloları az biraz onları toparlamaya çalışıyoruz yoksa iyiler inşallah. 34 haftada alındı. Biri 2300 diğeri 1500 gr doğdu ama önce düştü kilo şimdi geri alıyorlar büyüğü emzirmeye çalışıyorum diğeri henüz hortumla beslenebiliyor. İnşallah herşey iyi olur da eve geliriz. Sizlerede hayırlısı nasip olsun. Bol bol yatın dinlenin ne kadar ileri haftaya gidebilirseniz gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…