2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Biz de 31+2 deyiz su an. Aynen muz kasar peynir pekmez tuketiyorum ben de. Insallah canim gercekten hic kolay degilmis tek gebelikle kiyaslanamaz bile. Ben de cok sıkılıp oturuyorum arada ama bana da oturma dedi doktorum..
aaa hiç mi oturmayacağız? biri gelince oturuyorum bir kaç saat mecburen

Kizlar alakasiz olcak ama bir sey sorcam.hukuki islerden anlayan var mi.biz kiraciyiz.ev sahibi evi satmis.haberimiz yokbankadan geldiler 15 gun icinde evi bosaltmamiz lazimmis..kira sozlesmemizin bitmesine 2 ay var.ama ev satilmis.ben bu halde nasil tasincambi hakkimiz var mi budurumda bilginiz var mi

Ciddi misin ya. Oyle bir seye hakki yok size daha onceden haber vermesi gerekiyor diye biliyorum mutlaka size hak verilecektir canim tanıdığım biri olsa sorardim. Insallah cok ugrasmazsiniz Allah yardımcınız olsun

Ciddi misin ya. Oyle bir seye hakki yok size daha onceden haber vermesi gerekiyor diye biliyorum mutlaka size hak verilecektir canim tanıdığım biri olsa sorardim. Insallah cok ugrasmazsiniz Allah yardımcınız olsun
Amin cnm sagol ya.ev sahibinin yaptigi.pislik lik iste.haber vermesi.lazimdi tabi.ama vermesi.sabah.kapiya.bankadan.geldiler.oyle ogrendik

Ay inş öyle olur benimde canım benim niye bukdr stres yaptım bilmiyorum sanırım nette okuduğum olumsuz şeyler böyle yapıyor hemen cuma gelsede bitse istiyorum bide son bi sorum olcak yatmam gerekecekmi burdaki doktorum cuma cumartesi pazar yatsan yeter pazartesi işe başlarsın dedi ama nette 1 hafta yat diyor

kızlar bir şey sormak istiyorum, bulantılarınız ne zaman geçti tam olarak? ben artık günlerimden zevk almıyorum, 4 kilo verdim. İlaç kullanmama rağmen gün boyu yesem çıkarıyorum. Nefret ettim her şeyden

Benim 12 haftadan sonra düzelmeye başladı,artık kusmasamda bazı kokulara hassasiyetim hiç geçmedi malesef.ama 14 haftadan sonra yemem içmem tamamen düzeldi bende 4 kilo verdim 2 ayda çok iyi anlıyorum seni biran önce toparlayın inşallah.

Maşallah size 1 hafta olmuş bile hayırlısıyla sağlıkla evinize gideceğiniz günleri görmeyide nasip etsin rabbim

canım bende muz ve süt kabız yapıyor , magnesyum kabızlığa iyi geliyor, önceleri ağrım olduğunda içiyordum şimdi hergün bir tane alıyorum, bundan dolayı sıkıntı yaşamıyorum,

Kira sözlenmen geçerli cnm 2 ay süren var yani bankadan geldiklerinde kira sözleşmeni göster ..

Kira sözlenmen geçerli cnm 2 ay süren var yani bankadan geldiklerinde kira sözleşmeni göster ..
Canim.ev icralik.oldugu icin sozlesme.gecersizmis.15 gun suresi varmis.mecburen ev bulup tasincaz.zaten 2 ay sonra.tam.dogum a.denk.geliyo nasipse erken olmazsa.en mantiklisi bir an once cikmak.sanirim

Kabız oluyorum olmasına ama şunu da fark ettim kan demir ilaci var ya onu içince çıkamıyorum icmedigim günler rahatim ama tabi düzenli içmek gerek her şey birbirine öyle bağlı ki gerçekten artik ne yapacağımi şaşırıyorum. Muz ve kasar bir de pekmez bebisler icin iyi, bence tüket :)

Yok yok ben yatmadim öyle bir hafta filan. Bir gün mü ne dinlendim sonra çarşılarda dolaştım. Ama tabi biraz yorucu oluyor, yeni bir işlem gördüğü için baskı hissediyorsun yorulunca. O nedenle 2 3 gün dinlensen yeter bence :)

Canim.ev icralik.oldugu icin sozlesme.gecersizmis.15 gun suresi varmis.mecburen ev bulup tasincaz.zaten 2 ay sonra.tam.dogum a.denk.geliyo nasipse erken olmazsa.en mantiklisi bir an once cikmak.sanirim
Hadi ya şans zaten dursanda sinir olacaksın o evden inş gönlüne göre bi ev bulursun nedemiş eskiler Yen'i ev Yen'i bebek
Ay ya negüzel anlatıyorsun inş banada öyle der hafta sonu dinlensem işe başlasam keşke :) evdeki tüm işlerimi hallettim 10 gün bi işte yapmam :)

Bebeklerin için sevindim canım iyilermiş çok şükür. Ya ben de aynı durumdayım kiloları haftalarına göre ilerde maşallah benimkilerin de, ve doktorum bana da 37-38 de suyun gelip sancın olur büyük ihtimalle gece, öyle alabiliriz doğuma dedi. Ben de senin gibi bayağı tedirgin oldum. Plansız olunca insan biraz korkuyor, hem sezaryen olacak olmak hem de sancı çekmek Umarım hayırlısı olur hakkımızda , bebeklerimiz sağlıkla gelirler.

Kızlar bi şey sorcam. Ben her gün ya bugün sancım olur da doğum olursa diye bi endişe yaşıyorum. Geceleri de ateş basması ve sırılsıklam terlediğim için, doğum olursa temiz gitmeliyim psikolojisiyle her gün banyo yapıyorum. Acaba her gün banyo yapmanın bi zararı ya da erken doğuma etkisi olur mu ki sizce?

Cok sagol canim. Bebeklerin önde olmasi kötü mü iyi mi bilemiyorum. Bir de dediğin gibi hem sancı çekeceğiz hem de sezeryan.... Geceleri bana da ateş basıyor. Ben de her gün duş alıyorum. Bir sıkıntı yaratir mi diye simdi anneme sordum. Sıcak olmadiktan sonra bir sorun olmaz dedi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…