- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #7.241
aaa hiç mi oturmayacağız? biri gelince oturuyorum bir kaç saat mecburenBiz de 31+2 deyiz su an. Aynen muz kasar peynir pekmez tuketiyorum ben de. Insallah canim gercekten hic kolay degilmis tek gebelikle kiyaslanamaz bile. Ben de cok sıkılıp oturuyorum arada ama bana da oturma dedi doktorum..
aaa hiç mi oturmayacağız? biri gelince oturuyorum bir kaç saat mecburen
Kizlar alakasiz olcak ama bir sey sorcam.hukuki islerden anlayan var mi.biz kiraciyiz.ev sahibi evi satmis.haberimiz yokbankadan geldiler 15 gun icinde evi bosaltmamiz lazimmis..kira sozlesmemizin bitmesine 2 ay var.ama ev satilmis.ben bu halde nasil tasincam bi hakkimiz var mi budurumda bilginiz var mi
Amin cnm sagol ya.ev sahibinin yaptigi.pislik lik iste.haber vermesi.lazimdi tabi.ama vermesi.sabah.kapiya.bankadan.geldiler.oyle ogrendikCiddi misin ya. Oyle bir seye hakki yok size daha onceden haber vermesi gerekiyor diye biliyorum mutlaka size hak verilecektir canim tanıdığım biri olsa sorardim. Insallah cok ugrasmazsiniz Allah yardımcınız olsun
Ay inş öyle olur benimde canım benim niye bukdr stres yaptım bilmiyorum sanırım nette okuduğum olumsuz şeyler böyle yapıyor hemen cuma gelsede bitse istiyorum bide son bi sorum olcak yatmam gerekecekmi burdaki doktorum cuma cumartesi pazar yatsan yeter pazartesi işe başlarsın dedi ama nette 1 hafta yat diyorSagol canim. Allah herkesin gebeliğinin yolunda gitmesini nasip etsin. Dikiş icin hiç stress yapma. 5 dk sürüyor işlem zaten uyuyorsun. Uyaninca da gaz sancisina benzer bir agri oluyor hafif o da yarim saate geçiyor. Dikişi hiiiic ama hic hissetmiyorsun. Sonrasinda ayni hayatina devam ediyorsun. Sakin ol hic stress yapilacak bir islem degil inan rahim filmi cektirmek ondan daha beter. Bunda hic bir sey hissedilmiyor. Allah yardimcin olsun canim.
Benim 12 haftadan sonra düzelmeye başladı,artık kusmasamda bazı kokulara hassasiyetim hiç geçmedi malesef.ama 14 haftadan sonra yemem içmem tamamen düzeldi bende 4 kilo verdim 2 ayda çok iyi anlıyorum seni biran önce toparlayın inşallah.kızlar bir şey sormak istiyorum, bulantılarınız ne zaman geçti tam olarak? ben artık günlerimden zevk almıyorum, 4 kilo verdim. İlaç kullanmama rağmen gün boyu yesem çıkarıyorum. Nefret ettim her şeyden
Maşallah size 1 hafta olmuş bile hayırlısıyla sağlıkla evinize gideceğiniz günleri görmeyide nasip etsin rabbimBenimkilerde küvezde 1 hafta oldu. Kiloları az biraz onları toparlamaya çalışıyoruz yoksa iyiler inşallah. 34 haftada alındı. Biri 2300 diğeri 1500 gr doğdu ama önce düştü kilo şimdi geri alıyorlar büyüğü emzirmeye çalışıyorum diğeri henüz hortumla beslenebiliyor. İnşallah herşey iyi olur da eve geliriz. Sizlerede hayırlısı nasip olsun. Bol bol yatın dinlenin ne kadar ileri haftaya gidebilirseniz gidin.
ya ben çalışıyorum ve hep oturuyorum, masa başı benim işim, yandım desene, sadece bel ağrılarım çok arttı,Yok hic degil tabi ama genel anlamda yan yatarak dinlen dedi. Ben de birileri gelince cok olmamak sartiyla oturuyorum :/
canım bende muz ve süt kabız yapıyor , magnesyum kabızlığa iyi geliyor, önceleri ağrım olduğunda içiyordum şimdi hergün bir tane alıyorum, bundan dolayı sıkıntı yaşamıyorum,Canım masallah bebislerine insallah bende bu haftaları görürüm muz ve kasar peyniri demişsin canım muzu ne kadar sıklıkla yedin ve kabız olmadın mi ben yesem kabız oluyorum ve simdiden bende onlardan yesem benimkilerde kilo alırmı acaba
Kira sözlenmen geçerli cnm 2 ay süren var yani bankadan geldiklerinde kira sözleşmeni göster ..Kizlar alakasiz olcak ama bir sey sorcam.hukuki islerden anlayan var mi.biz kiraciyiz.ev sahibi evi satmis.haberimiz yokbankadan geldiler 15 gun icinde evi bosaltmamiz lazimmis..kira sozlesmemizin bitmesine 2 ay var.ama ev satilmis.ben bu halde nasil tasincam bi hakkimiz var mi budurumda bilginiz var mi
Canim.ev icralik.oldugu icin sozlesme.gecersizmis.15 gun suresi varmis.mecburen ev bulup tasincaz.zaten 2 ay sonra.tam.dogum a.denk.geliyo nasipse erken olmazsa.en mantiklisi bir an once cikmak.sanirimKira sözlenmen geçerli cnm 2 ay süren var yani bankadan geldiklerinde kira sözleşmeni göster ..
Canım masallah bebislerine insallah bende bu haftaları görürüm muz ve kasar peyniri demişsin canım muzu ne kadar sıklıkla yedin ve kabız olmadın mi ben yesem kabız oluyorum ve simdiden bende onlardan yesem benimkilerde kilo alırmı acaba
Ay inş öyle olur benimde canım benim niye bukdr stres yaptım bilmiyorum sanırım nette okuduğum olumsuz şeyler böyle yapıyor hemen cuma gelsede bitse istiyorum bide son bi sorum olcak yatmam gerekecekmi burdaki doktorum cuma cumartesi pazar yatsan yeter pazartesi işe başlarsın dedi ama nette 1 hafta yat diyor
Hadi ya şansCanim.ev icralik.oldugu icin sozlesme.gecersizmis.15 gun suresi varmis.mecburen ev bulup tasincaz.zaten 2 ay sonra.tam.dogum a.denk.geliyo nasipse erken olmazsa.en mantiklisi bir an once cikmak.sanirim
Ay ya negüzel anlatıyorsun inş banada öyle der hafta sonu dinlensem işe başlasam keşke :) evdeki tüm işlerimi hallettim 10 gün bi işte yapmam :)Yok yok ben yatmadim öyle bir hafta filan. Bir gün mü ne dinlendim sonra çarşılarda dolaştım. Ama tabi biraz yorucu oluyor, yeni bir işlem gördüğü için baskı hissediyorsun yorulunca. O nedenle 2 3 gün dinlensen yeter bence :)
Bebeklerin için sevindim canım iyilermiş çok şükür. Ya ben de aynı durumdayım kiloları haftalarına göre ilerde maşallah benimkilerin de, ve doktorum bana da 37-38 de suyun gelip sancın olur büyük ihtimalle gece, öyle alabiliriz doğuma dedi. Ben de senin gibi bayağı tedirgin oldum. Plansız olunca insan biraz korkuyor, hem sezaryen olacak olmak hem de sancı çekmekMerhaba arkadaslar, bu gün kontrolüm vardı. Bebekler iyi cok şükür ama kilolari haftalarina göre onde çıktı. Dr a ne zaman sezeryan olur diye sordugumda ben gidebildigin yere kadar gitmeni beklerim gönül ister zamanlarini tam doldursunlar ama genelfr 37. 38. haftalarda oluyor ikiz gebelerde dedi. Ama senin su an iki bebek de iri oldugundan 37 ye bile gelemeyebilirsin dedisuyun gelebilir belki akşam gelir belki 37. haftada dedi...son kontrolden beri 3 kilo almıştım şekeri karbonhidrati tamamen kesti. Kilo almayayim diye simdiyr kadar zaten az almıştım sadece son ay 3 olunca böyle dedi anlamadim. Kasılmaları sordum böyle önüme top gibi gelip kasiliyor karnim dedim. 7-8 e kadar normal fazlasi olursa gel hastaneye dedi. Rahim agzi dikişinin olmasi bizim icin büyük avantaj dedi. Bir de ciger gelistirici iğneyi sordum. Ben bebeklere dışarıdan bir hormonun verilmesi taraftari degilim. Buraya erken gelirsen dogum için ve gerekli görürsem o zaman vururuz dedi. Eşim su an 2 kilo olarak doğsalar kuveze yine de girerler mi diye sordu. Hic belli olmaz dedi dr. Daha önce 3900 40. haftada doğmuş bir bebeği bile bir ay küvezde tuttuk gelisimini tamamlamasina bağlı dedi. Benden böyle...biraz telâşlandım. Hep planli sezeryan olacak ben rahat rahat doguma gidecegim diye düşünürken.. Suyum gelip sancılanınca gidecegimi ve bunun da herhangi bir zamanda olabilecegini öğrenince biraz stres yaptim...hayırlısı olsun hakkımızda...
Bebeklerin için sevindim canım iyilermiş çok şükür. Ya ben de aynı durumdayım kiloları haftalarına göre ilerde maşallah benimkilerin de, ve doktorum bana da 37-38 de suyun gelip sancın olur büyük ihtimalle gece, öyle alabiliriz doğuma dedi. Ben de senin gibi bayağı tedirgin oldum. Plansız olunca insan biraz korkuyor, hem sezaryen olacak olmak hem de sancı çekmekUmarım hayırlısı olur hakkımızda , bebeklerimiz sağlıkla gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?