- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Benim Normalde de göbeğim var alt kısım biraz kalinlastı normal bizim ikiz bide çıkması.
Bebisler büyüyor oyyy minik ellerine kurbannnn Allahım tüm isteyenlere versin inşallahCanım bende kilolu başladım ayva bir Göbek vardı :). Şimdi ciddi ciddi bir Göbek var çok şükür
Bende geç yedigim de oluyor iki saatte bi habire yemek yemek yemek Valla bu ne ay burnum şişti iki gündür fark ettim zaten minik burnum topak gibi oldu ayy kızlar iki aya ne hale gelcezBenim bas agrilrm cok sık oluyo kizlar ya. Benimde bir gobegm var :)
tuylenme oluyo canım valla ben soktayım ılk 3 ayımda orman gıbıydım sımdı dokulduler gec cıkıyolar gobegımdekılerde dokuldu sukur kuruldum ılk aylarda felakettı kac defa agda yaptırdım bu ay yoklar yasasın dıom kenı kendıme :) 5 ay ıcındeyız sukur az kaldı saglıkla dogsun bebısler ınsllhhhhTüylenme sürmeye başlamadan oluştu bende
Yağdan olur mu diye sordum gebelikte tüylenme olacak zaten dedi cnm
Bebisler büyüyor oyyy minik ellerine kurbannnn Allahım tüm isteyenlere versin inşallah[/QUOTE
İnşallah canım amin
Bende geç yedigim de oluyor iki saatte bi habire yemek yemek yemek Valla bu ne ay burnum şişti iki gündür fark ettim zaten minik burnum topak gibi oldu ayy kızlar iki aya ne hale gelcez
tuylenme oluyo canım valla ben soktayım ılk 3 ayımda orman gıbıydım sımdı dokulduler gec cıkıyolar gobegımdekılerde dokuldu sukur kuruldum ılk aylarda felakettı kac defa agda yaptırdım bu ay yoklar yasasın dıom kenı kendıme :) 5 ay ıcındeyız sukur az kaldı saglıkla dogsun bebısler ınsllhhhh
ayyyy cnım benım gecmıs olsun okurken bile korktum bian sen yasadın gozun aydın bu arada cnım bnım allh gonlune gore versın dıkkt et cok optum bebıslere dıkkt tekrar gecmiş olsun bu arada hmılelıkte agrı kesıcı yask degılmıMrb kizlar. Benim bas agrimi yazmstm buraya biliyosunz dun cok kotu oldum ve parol serumla mide bulantisi icin serum taktlr fakat birine alerjim varms ve nefesim falan kesildi ayy hatirlamak bile iatemiyorum ölüyorum sandım cok kotuydu. Igne yaptilar ve hava verdiler biraz kendime geldigimde icimden bisey akti ve yakıcı biseydi doktr o senin alerjin bebeklerin degil bisey olmaz desede bugun doktoruma gittim cok sukur ikiside saglikli ve cok hareketlilerdi kalp atislarida cok guzeldi. Birinin cinsiyetine kız dedi oteki gostermedi :) Allah kimseye yasatmasin onlari kaybetme korkusunu ilk defa bu kdr cok yasadim.
amın canım cumlemızın insllhDoğumdan sonra geçiyormuş o tüylenme
Inşallah canım yolun yarısına gelmişsin
Zamanında sağlıkla doğsunlar amiiiiinnnn
Cok sagol canim. Allah kimseye yasatmasın. Minoset ve parol serbest bi tek canim onun disindakiler yasak. Tup bebekte vermisti bana gunde 3 defa minoset icebilme hakkim var gerci 4 ayda 1 kere ictm oda dundu fakat cikarttim onuda 2 dk icinde.ayyyy cnım benım gecmıs olsun okurken bile korktum bian sen yasadın gozun aydın bu arada cnım bnım allh gonlune gore versın dıkkt et cok optum bebıslere dıkkt tekrar gecmiş olsun bu arada hmılelıkte agrı kesıcı yask degılmı
amin canım benim dıkkt et genede cnmCok sagol canim. Allah kimseye yasatmasın. Minoset ve parol serbest bi tek canim onun disindakiler yasak. Tup bebekte vermisti bana gunde 3 defa minoset icebilme hakkim var gerci 4 ayda 1 kere ictm oda dundu fakat cikarttim onuda 2 dk icinde.
Ruyalarin tersi cikarmis canim. Neye yorarsan ona cikarmis. Cok saglikli bebislerin olcak insallah kendine stres yapma neyi cagirirsan o olur derlerkızlar bugun bır ruya gordum tam htrlamasamda etkısınde kaldım ruyamda ıkı bebişde karnımda ölüyolr doktora kontrole gıttıgımde ogrenıyomusum ama neydi neciydi bilemedim tek htrladım bu içim bi tuaf bgn
ınsllh canım cok yanızım kafaya taktıgımdanmı acaba bu abuk sabuk ruyalarım aılem uzakta esım ve ben kımsem yok arkdsım dahı dogumdada muhtemelen yanlız olcam nasıl olcak bılmıyorumRuyalarin tersi cikarmis canim. Neye yorarsan ona cikarmis. Cok saglikli bebislerin olcak insallah kendine stres yapma neyi cagirirsan o olur derler
Allah bizim bakalbilcegimizi yapabilecegimizi bildigi icin bize bu mucizeleri verdi cnm. Ferah tut gonlunu. Bak gor nasil zaman geciyo anlamicaksin bile. Bu arada ilk annemizde sen olcksn sanirim :)ınsllh canım cok yanızım kafaya taktıgımdanmı acaba bu abuk sabuk ruyalarım aılem uzakta esım ve ben kımsem yok arkdsım dahı dogumdada muhtemelen yanlız olcam nasıl olcak bılmıyorum
ınsllh canım cok yanızım kafaya taktıgımdanmı acaba bu abuk sabuk ruyalarım aılem uzakta esım ve ben kımsem yok arkdsım dahı dogumdada muhtemelen yanlız olcam nasıl olcak bılmıyorum
Cok sagol canim. Allah kimseye yasatmasın. Minoset ve parol serbest bi tek canim onun disindakiler yasak. Tup bebekte vermisti bana gunde 3 defa minoset icebilme hakkim var gerci 4 ayda 1 kere ictm oda dundu fakat cikarttim onuda 2 dk icinde.
Cok sagol cnm. Omrumden omur gitti ya iyi olduklarini gorunce rahatladim. Amin evlatlarimizi bize bagislasn insallah.Canım geçen hafta bende yaşadım o durumu
Beslenmiyorum diye serum vermişti doktor vitamin..
Başka hastanede yaptırayım dedim hızlı açmışlar
Tansiyon düştü çarpıntı başladı terleme kızarma
Müdahele ettiler hemen sanırım kalp kriZi sandılar
Ufacık bir kanama olsa aklımız gidiyor bir Ağrı olsa endişeleniyorum
Seni Anlıyorum
Rabbim bize sağsalim evlatlarımızı versin
Bizi de sağlıklı kılsın bakmak nasip olsun
Zor ulaştık inşallah Herşey güZel olacak diye Düşünelim hep
Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?