- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Ooo hayirli olsun. Valla oglum olursa barlas istiyoduk ama sanirim ikiside kiz cikcak biri kizda otekini blmyrz daha. Kizida simay istiyorum ben ama sevgili kocam istemiyoTekrar merhaba kızlarBiz büyüdük baya göbekte büyüdü şimdiden. Cinsiyetlerimiz de belli oldu, 1 kız 1 erkek. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Şimdi de isim telaşına düştük. Sizler isim düşündünüz mü?
Yararlı olur aslında ben de katılmak isterim :). Buraya herzaman giremiyorumGünaydın kızlar whatsap grubumuz var katilmak isteyenler özelden mesaj atabilir
Özelden numara atın kayıt edeyim :)Yararlı olur aslında ben de katılmak isterim :). Buraya herzaman giremiyorum
Guzel isim :) çift yumurtaysa farkli iki cinsiyet oluyor genelde Allahım sağlıklısını versinOoo hayirli olsun. Valla oglum olursa barlas istiyoduk ama sanirim ikiside kiz cikcak biri kizda otekini blmyrz daha. Kizida simay istiyorum ben ama sevgili kocam istemiyo
Gözün aydın canım. Bizde iki erkek olduğunu öğrendik. Durumlar nasillllTekrar merhaba kızlarBiz büyüdük baya göbekte büyüdü şimdiden. Cinsiyetlerimiz de belli oldu, 1 kız 1 erkek. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Şimdi de isim telaşına düştük. Sizler isim düşündünüz mü?
Amin hepimize cnmGuzel isim :) çift yumurtaysa farkli iki cinsiyet oluyor genelde Allahım sağlıklısını versin
ınsllh cnım ama genede ınsan buruk oluyo ılk dogumumda annem 20gun snra gelmıstı bunda hıc gelırım demıyo aksıne bıseyler cıkarıyo evet ılk dogum benım olcak sanrm aramızda haftalar var ardı ardına uycaz ınsllh hepımız canım benım rabbım yardım etsınAllah bizim bakalbilcegimizi yapabilecegimizi bildigi icin bize bu mucizeleri verdi cnm. Ferah tut gonlunu. Bak gor nasil zaman geciyo anlamicaksin bile. Bu arada ilk annemizde sen olcksn sanirim :)
kayserıde yasıyorum canım esım aılesıyle küs oldugu için ondan kimse yok annemllerde uzaklar zaten annem kızımn dogumunda bıle20 gun snra gelmıstı dusun artk bunlardada habıre bahane cıkarıyo kar kıs zor gelırım napcan dıo aynen esım yanına bı yardımcı bulurum dıo son care napalım en cok zoruma gıdende o dogum anında kımsenın olmaayısı esımden baskaCanım benim nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama aynı durumdayız Sıkma Can'ını
2 aileden de uzak gurbette bende Rabbim ve eşimle. Onun dışında yalnızım
En çok da doğumda kalabalık kimse olmayacak ama annem olsun yeter diyorum Allah sağlık sıhhat versin.. Hamile kaldığımda havalara uçtum ama yalnızım nasıl yeteceğim korkusu hep var hala.. Eşim sağolsun bakarız yardım ederim diyor.
Uwwwe çok pahalıymış canım. Bende özelde yapcam ama bu çok pahalıkızlarrrrrrr ben kayserıde yasıyorum dun rutin bi hastane fiyatları dogumları sartları ögreniyim dedim bi cok yer gayt guzel fıyat verdi ama acıbadem dıe bı hastaneyi aradım sok oldum 4.500 lıra sezeryan dogum dedıler nıe sız benım yerıme doguruyomusunuz dedım :) her yer 800 900 arası fıyatken oranın ozellıgı ne dedım neymıs bılıyonuzmu kuafor yemek 2gun yatıs poh pohlama 2 gun sonra eve anneye bebebge bakıma gelmek ılk kontrollerını evde yapmak bunlr ıcındeymıs oyuzen ayyyy dusuk yapcam dedım sımdı gulme krızı yasadılar ay ole ısmı olur yazık degılmı bı cok kısıde orda yapcam dogum demıs sasırdım bence mantıksız sızce
canım normal ozel fıyatlrı en fazla 1.200 dıo normalller ama bu normal dısı bence :)Uwwwe çok pahalıymış canım. Bende özelde yapcam ama bu çok pahalı
Evet çok pahalı. Bende medical park hastanesinde yapacam 1750canım normal ozel fıyatlrı en fazla 1.200 dıo normalller ama bu normal dısı bence :)
kayserıde medıcal palace 900 dedı bna sezeryan normal fark yokk dedı hayrlısı olsun canım yanı bı pahalı acıbadem gerısı 800 850 900 gayt ıyı vallaEvet çok pahalı. Bende medical park hastanesinde yapacam 1750
Doğrudur canım benim. Benim zaten doktorum orda olduğu için 2000 desede yapacam.kayserıde medıcal palace 900 dedı bna sezeryan normal fark yokk dedı hayrlısı olsun canım yanı bı pahalı acıbadem gerısı 800 850 900 gayt ıyı valla
haayrlısıyla canım arı ardı olcak dogumlarımız galıba sureklı takıp ben cok merak ederım bıde canım alıs verıse baslasam mı erkenmı hıc bıseymız yok suan bıde su cınsıyetlr netlesseydıDoğrudur canım benim. Benim zaten doktorum orda olduğu için 2000 desede yapacam.
Evet Can'ım bende acıbademe gidiyorum mecbur doğumum orda olcak ne yazıkki durum bu...kızlarrrrrrr ben kayserıde yasıyorum dun rutin bi hastane fiyatları dogumları sartları ögreniyim dedim bi cok yer gayt guzel fıyat verdi ama acıbadem dıe bı hastaneyi aradım sok oldum 4.500 lıra sezeryan dogum dedıler nıe sız benım yerıme doguruyomusunuz dedım :) her yer 800 900 arası fıyatken oranın ozellıgı ne dedım neymıs bılıyonuzmu kuafor yemek 2gun yatıs poh pohlama 2 gun sonra eve anneye bebebge bakıma gelmek ılk kontrollerını evde yapmak bunlr ıcındeymıs oyuzen ayyyy dusuk yapcam dedım sımdı gulme krızı yasadılar ay ole ısmı olur yazık degılmı bı cok kısıde orda yapcam dogum demıs sasırdım bence mantıksız sızce
Evet canım hepimiz arka arkaya doğum yapacaz. Ben daha hic bisey almadım . Ama 6. Ayim da alayim diyorum. Ne olur ne olmaz. Erken doğum falan olursa diye. Cinsiyetleri ikiside erkek dedi. Ama kız olmasını de çok isterdimhaayrlısıyla canım arı ardı olcak dogumlarımız galıba sureklı takıp ben cok merak ederım bıde canım alıs verıse baslasam mı erkenmı hıc bıseymız yok suan bıde su cınsıyetlr netlesseydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?