2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Selam arkadaşlar bende 7 haftalık ikiz annesi olarak aranızdayım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah hepinizi tebrik ediyorum...

Ooo hayirli olsun. Valla oglum olursa barlas istiyoduk ama sanirim ikiside kiz cikcak biri kizda otekini blmyrz daha. Kizida simay istiyorum ben ama sevgili kocam istemiyo

Gözün aydın canım. Bizde iki erkek olduğunu öğrendik. Durumlar nasillll))

Allah bizim bakalbilcegimizi yapabilecegimizi bildigi icin bize bu mucizeleri verdi cnm. Ferah tut gonlunu. Bak gor nasil zaman geciyo anlamicaksin bile. Bu arada ilk annemizde sen olcksn sanirim :)
ınsllh cnım ama genede ınsan buruk oluyo ılk dogumumda annem 20gun snra gelmıstı bunda hıc gelırım demıyo aksıne bıseyler cıkarıyo evet ılk dogum benım olcak sanrm aramızda haftalar var ardı ardına uycaz ınsllh hepımız canım benım rabbım yardım etsın

kayserıde yasıyorum canım esım aılesıyle küs oldugu için ondan kimse yok annemllerde uzaklar zaten annem kızımn dogumunda bıle20 gun snra gelmıstı dusun artk bunlardada habıre bahane cıkarıyo kar kıs zor gelırım napcan dıo aynen esım yanına bı yardımcı bulurum dıo son care napalım en cok zoruma gıdende o dogum anında kımsenın olmaayısı esımden baska o an cok zor anlatamam gozun herkesı arıyo kalbın buruk kalıyo yanı bı uhde oluyo canım kolay unutamıyosun yasadım bıdefa cunku oyuzden senınde allah yardımcın olsun kuzum allah yanımızda eslerımız var o yeter dıelım

kızlarrrrrrr ben kayserıde yasıyorum dun rutin bi hastane fiyatları dogumları sartları ögreniyim dedim bi cok yer gayt guzel fıyat verdi ama acıbadem dıe bı hastaneyi aradım sok oldum 4.500 lıra sezeryan dogum dedıler nıe sız benım yerıme doguruyomusunuz dedım :) her yer 800 900 arası fıyatken oranın ozellıgı ne dedım neymıs bılıyonuzmu kuafor yemek 2gun yatıs poh pohlama 2 gun sonra eve anneye bebebge bakıma gelmek ılk kontrollerını evde yapmak bunlr ıcındeymıs oyuzen ayyyy dusuk yapcam dedım sımdı gulme krızı yasadılar ay ole ısmı olur yazık degılmı bı cok kısıde orda yapcam dogum demıs sasırdım bence mantıksız sızce

Uwwwe çok pahalıymış canım. Bende özelde yapcam ama bu çok pahalı

Doğrudur canım benim. Benim zaten doktorum orda olduğu için 2000 desede yapacam.
haayrlısıyla canım arı ardı olcak dogumlarımız galıba sureklı takıp ben cok merak ederım bıde canım alıs verıse baslasam mı erkenmı hıc bıseymız yok suan bıde su cınsıyetlr netlesseydı

Evet Can'ım bende acıbademe gidiyorum mecbur doğumum orda olcak ne yazıkki durum bu...

Evet canım hepimiz arka arkaya doğum yapacaz. Ben daha hic bisey almadım . Ama 6. Ayim da alayim diyorum. Ne olur ne olmaz. Erken doğum falan olursa diye. Cinsiyetleri ikiside erkek dedi. Ama kız olmasını de çok isterdim) Tek yumurta ikizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…