2017 de İkiz Annesi Olucaklar

msallh rabbımin guzellıklerı olsun annesı bıde kız oluur zamnla ınsllh
benım cıf yumurta ıkızlerım ama cınsıyetlerı herefasında degıstı kafamız karıstı rabbım ne layık gorduyse o olsun ınsllh bende bu aydan snra balayım dıorum alıs verıse sankı bı anda almıyozkı yavas yavas gordukce aklımıza geldıkce alıp tamamlıcaz

Aynen cnm sen 5.ayini bitirdin sanirim yvas yavas baslayabilirsin bence. Ben oyle yapicam 5.ayimi bitirdigimde yani tam 1 ay sonra baslicam yavas yavas :)

Aynen cnm sen 5.ayini bitirdin sanirim yvas yavas baslayabilirsin bence. Ben oyle yapicam 5.ayimi bitirdigimde yani tam 1 ay sonra bslicam yavas yavas :)
keske yavas olabılsek ben kendımı bılıyom ılk cıkmaaa hemn hemn her ıhtıyacı alırım :) sonrda ay keske ezcık baksaydım derım kızımdada bole yapmıstım 6 aylıkken sbah bı cıktım aksam 8de eve taksıyle dondum ve manzara hersey alınmıs kredı kartı tavan yapmış :) dusn yanı ama gercekten yavas yavs baslayım kı ıkı tane bıde :) anca galba

Aynen cnm sen 5.ayini bitirdin sanirim yvas yavas baslayabilirsin bence. Ben oyle yapicam 5.ayimi bitirdigimde yani tam 1 ay sonra baslicam yavas yavas :)
bıde besık maceramız var 40 hafta olmama 2 gun kala joker reklamı gorduk hemn gıttık besıgı almaya besık begenırken sancı geldımı esıme al cıkalım dıom o daha sumu bumu dıomu bayılcaktım besıgı eve bırakıp cantamızı aldıgımızla hastaneye gıttık taksıyle bıraz yaklastık ındık yurudum acılma olsun dıe ama sonuc 6 cmtımle dogum 15 dıkıs :) dusun cok sanssızım besık alırken sancılandım yanı bunlardada oyle olur dıe tırsıyom

Canım Allah yardımcımız olsun
Bu arada 4 yıl Kayseri'de yaşadım
Rabbim Gücünü kuvvetini verir bize rahat ol inşallah

Canım Allah yardımcımız olsun
Bu arada 4 yıl Kayseri'de yaşadım
Rabbim Gücünü kuvvetini verir bize rahat ol inşallah
amin canım hepımızın ınsllh
kısmette ne varsa onnu yasıyoruz ınan ötesi yok kayseri guzel ama ınsanlrı bıraz yobaz galıba :)

Kızlar istanbulda da çok Pahalı doğumlar
Hala doktor arayışındayım tüp bebek tedavisini Acıbadem'de oldum
Var mı istanbullu fikir alışverişi yapabileceğim?
acıbadem resmen kazık valla canım yorum yapmıstım acıbademle ılgılı sok oldum valla arastr canım ara hastanelerı konus bence

Aaa cok degisik olms nye o kdr beklednnn ki :) ikizlerin erken gelme ihtimalide var biliyosun ki o yuzden o kdr geciktirme bence :)

Aaa cok degisik olms nye o kdr beklednnn ki :) ikizlerin erken gelme ihtimalide var biliyosun ki o yuzden o kdr geciktirme bence :)
bılmem herseyı alıpta besıgı almamıstık guya anam gelınce o gtrcek fıkrımızle baktımkı annem gelmıyo almaya gıttık dogum oldu evet ıkızlerde bellı olmuyo ben kasım ayından snra her an beklerım acıkcası ınsllh erken olmaz ama oluyo galıba cunku cok sıte baktım en erkenı 30 haftalık en gec dogum ise 37 pilanliymiş hyrlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…