- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
cnm hyrlıısı olsun mecbur olunca tabı yapcak bısey kalmıyo ama ben bunlrı duyunca hunharca guldum valla allah yardımcımız olsun canmEvet Can'ım bende acıbademe gidiyorum mecbur doğumum orda olcak ne yazıkki durum bu...
msallh rabbımin guzellıklerı olsun annesı bıde kız oluur zamnla ınsllhEvet canım hepimiz arka arkaya doğum yapacaz. Ben daha hic bisey almadım . Ama 6. Ayim da alayim diyorum. Ne olur ne olmaz. Erken doğum falan olursa diye. Cinsiyetleri ikiside erkek dedi. Ama kız olmasını de çok isterdim) Tek yumurta ikizi.
Amin canimcnm hyrlıısı olsun mecbur olunca tabı yapcak bısey kalmıyo ama ben bunlrı duyunca hunharca guldum valla allah yardımcımız olsun canm
Aynen cnm sen 5.ayini bitirdin sanirim yvas yavas baslayabilirsin bence. Ben oyle yapicam 5.ayimi bitirdigimde yani tam 1 ay sonra baslicam yavas yavas :)msallh rabbımin guzellıklerı olsun annesı bıde kız oluur zamnla ınsllh
benım cıf yumurta ıkızlerım ama cınsıyetlerı herefasında degıstı kafamız karıstı rabbım ne layık gorduyse o olsun ınsllh bende bu aydan snra balayım dıorum alıs verıse sankı bı anda almıyozkı yavas yavas gordukce aklımıza geldıkce alıp tamamlıcaz
keske yavas olabılsek ben kendımı bılıyom ılk cıkmaaa hemn hemn her ıhtıyacı alırım :) sonrda ay keske ezcık baksaydım derım kızımdada bole yapmıstım 6 aylıkken sbah bı cıktım aksam 8de eve taksıyle dondum ve manzara hersey alınmıs kredı kartı tavan yapmış :) dusn yanı ama gercekten yavas yavs baslayım kı ıkı tane bıde :) anca galbaAynen cnm sen 5.ayini bitirdin sanirim yvas yavas baslayabilirsin bence. Ben oyle yapicam 5.ayimi bitirdigimde yani tam 1 ay sonra bslicam yavas yavas :)
bıde besık maceramız var 40 hafta olmama 2 gun kala joker reklamı gorduk hemn gıttık besıgı almaya besık begenırken sancı geldımı esıme al cıkalım dıom o daha sumu bumu dıomu bayılcaktım besıgı eve bırakıp cantamızı aldıgımızla hastaneye gıttık taksıyle bıraz yaklastık ındık yurudum acılma olsun dıe ama sonuc 6 cmtımle dogum 15 dıkıs :) dusun cok sanssızım besık alırken sancılandım yanı bunlardada oyle olur dıe tırsıyomAynen cnm sen 5.ayini bitirdin sanirim yvas yavas baslayabilirsin bence. Ben oyle yapicam 5.ayimi bitirdigimde yani tam 1 ay sonra baslicam yavas yavas :)
Amin hepimizin inşallah...cnm hyrlıısı olsun mecbur olunca tabı yapcak bısey kalmıyo ama ben bunlrı duyunca hunharca guldum valla allah yardımcımız olsun canm
kayserıde yasıyorum canım esım aılesıyle küs oldugu için ondan kimse yok annemllerde uzaklar zaten annem kızımn dogumunda bıle20 gun snra gelmıstı dusun artk bunlardada habıre bahane cıkarıyo kar kıs zor gelırım napcan dıo aynen esım yanına bı yardımcı bulurum dıo son care napalım en cok zoruma gıdende o dogum anında kımsenın olmaayısı esımden baskao an cok zor anlatamam gozun herkesı arıyo kalbın buruk kalıyo yanı bı uhde oluyo canım kolay unutamıyosun yasadım bıdefa cunku oyuzden senınde allah yardımcın olsun kuzum allah yanımızda eslerımız var o yeter dıelım
amin canım hepımızın ınsllhCanım Allah yardımcımız olsun
Bu arada 4 yıl Kayseri'de yaşadım
Rabbim Gücünü kuvvetini verir bize rahat ol inşallah
acıbadem resmen kazık valla canım yorum yapmıstım acıbademle ılgılı sok oldum valla arastr canım ara hastanelerı konus benceKızlar istanbulda da çok Pahalı doğumlar
Hala doktor arayışındayım tüp bebek tedavisini Acıbadem'de oldum
Var mı istanbullu fikir alışverişi yapabileceğim?
Bir Kayserili olarak katılıyorum :))amin canım hepımızın ınsllh
kısmette ne varsa onnu yasıyoruz ınan ötesi yok kayseri guzel ama ınsanlrı bıraz yobaz galıba :)
Aaa cok degisik olms nye o kdr beklednnn ki :) ikizlerin erken gelme ihtimalide var biliyosun ki o yuzden o kdr geciktirme bence :)bıde besık maceramız var 40 hafta olmama 2 gun kala joker reklamı gorduk hemn gıttık besıgı almaya besık begenırken sancı geldımı esıme al cıkalım dıom o daha sumu bumu dıomu bayılcaktım besıgı eve bırakıp cantamızı aldıgımızla hastaneye gıttık taksıyle bıraz yaklastık ındık yurudum acılma olsun dıe ama sonuc 6 cmtımle dogum 15 dıkıs :) dusun cok sanssızım besık alırken sancılandım yanı bunlardada oyle olur dıe tırsıyom
bılmem herseyı alıpta besıgı almamıstık guya anam gelınce o gtrcek fıkrımızle baktımkı annem gelmıyo almaya gıttık dogum oldu evet ıkızlerde bellı olmuyo ben kasım ayından snra her an beklerım acıkcası ınsllh erken olmaz ama oluyo galıba cunku cok sıte baktım en erkenı 30 haftalık en gec dogum ise 37 pilanliymiş hyrlısı bakalım :)Aaa cok degisik olms nye o kdr beklednnn ki :) ikizlerin erken gelme ihtimalide var biliyosun ki o yuzden o kdr geciktirme bence :)
ayyyy utandım vallaBir Kayserili olarak katılıyorum :))
Yok Can'ım üstüme alınmadım zaten geneli öyle ama haklısın... Ben yıldırım Beyazıt'ta oturuyorum sen ne taraftasın...ayyyy utandım valla
bıan neresındesın canım kayserının
bakya valla utandım ama gercekten cok öle olanlar :))))
ugur evler canım bendeYok Can'ım üstüme alınmadım zaten geneli öyle ama haklısın... Ben yıldırım Beyazıt'ta oturuyorum sen ne taraftasın...
Aslen nerelisin yakın sayılırız...ugur evler canım bende
kayseri özvatanlı esım ben erzurum canım yanlıs oldu ozvatanlıyım deyınce esımden alstım artk :)Aslen nerelisin yakın sayılırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?