- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
ewet kayserili esim ben dadas kısmet yanı keske iş dolayısıyla burda olsaydık ah keske :) ınan kac yıldır burdayım ve normal bı arkadas edınemedım cok bozuk ınsanlar var sozum meclısten dısarı ama cok farklı ınsanlar tanıdım ve uzaklastımAnladım bende iş dolayısıyla burdasınız sanıyordum eşin Kayserili yani...
Valla bende buralıyımda onunla alakası yok insanlar bi tuhaf olmuş bende çok kimseyle görüşmüyorum çevremiz çok genişti herkes bi çıkar iki yüzlülük o yüzden şu an rahatım...ewet kayserili esim ben dadas kısmet yanı keske iş dolayısıyla burda olsaydık ah keske :) ınan kac yıldır burdayım ve normal bı arkadas edınemedım cok bozuk ınsanlar var sozum meclısten dısarı ama cok farklı ınsanlar tanıdım ve uzaklastım
aynen en guzelı herkesten uzak durmakValla bende buralıyımda onunla alakası yok insanlar bi tuhaf olmuş bende çok kimseyle görüşmüyorum çevremiz çok genişti herkes bi çıkar iki yüzlülük o yüzden şu an rahatım...
Aynen boşver onu bunu bu ilkmi bebeğin..aynen en guzelı herkesten uzak durmak
cunku bı cıkar bı ıkı yuzluluk
bı yapmacıklık en guzelı yanlızlık
ben hep yanlızım evde esım ıse ben evde gezersekte bırlıkte cıkıyoruz onun dısında evde ınternet basında boyle :) aksamlarıda gezmeler bence böle guzel valla
Amin inşallah canım tebrikler... Kaç haftalık bebişlerBugün çok şükür miniklerimin kalp atışını ve kendisine de gorduk maşallah çok güzel bir duygu Allah tamamına erdirsin inşallah
Sağol cnm inşallah 8 haftaliklar cnmAmin inşallah canım tebrikler... Kaç haftalık bebişler
Çok güzel Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim herşey yolunda dedi dr. Karın da büyüyünce insanı sıkıştırıyor tabi özellikle gece yatarkenGözün aydın canım. Bizde iki erkek olduğunu öğrendik. Durumlar nasillll))
Aynenn Valla tam beni anlatmışsın ne yicem diye düşünmekten yoruluyorum yemek varsa evde hemen ısıtıp yiyorum yoksa zor oluyor.tabii canm önemli değil onlar iyi olsunlarda bu arada kızlar ben imom diye bi vitamini başladım sizler başka bseye başladınız mi.bide ikili test yaptıran varmı bebislerin mm leri kaç çıktı acabaCanım valla yemek yerken diğer öğünde ne yiyeceğim diye düşünmekten yoruldum 2 saatte midem ötüyor
Çok kilo almadım ama inşallah bebişler büyüsün biz az alalım:)
Aman alsak da veririz Rabbim aratmasın kilo ne ki peşlerinde koşacağımız sağlıklı günlerin hayali yetiyor değil mi?
Bende hep açım :)
Ayyy harika bi haber ne mutlu Masallah canm saglikla büyütrsn insallahTekrar merhaba kızlarBiz büyüdük baya göbekte büyüdü şimdiden. Cinsiyetlerimiz de belli oldu, 1 kız 1 erkek. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Şimdi de isim telaşına düştük. Sizler isim düşündünüz mü?
Amin Insallah cnm hepimizin bebeği sağlıkla gelsin insallahAyyy harika bi haber ne mutlu Masallah canm saglikla büyütrsn insallah
Aynenn Valla tam beni anlatmışsın ne yicem diye düşünmekten yoruluyorum yemek varsa evde hemen ısıtıp yiyorum yoksa zor oluyor.tabii canm önemli değil onlar iyi olsunlarda bu arada kızlar ben imom diye bi vitamini başladım sizler başka bseye başladınız mi.bide ikili test yaptıran varmı bebislerin mm leri kaç çıktı acaba
Ben 17 haftadayim hala kullanıyorum sanırım doguma kadar da kullanıcamKızlar günaydın pregesteron kullanımını ne zaman biraktirdi Dr nuz
Hayırlı olsun maşallah onlara, bizimkiler de 1 kiz 1 erkekgûnaydin kizlar bizim bebekler bi kiz bi erkek
Maşallah cnm sağlıkla dogsunlargûnaydin kizlar bizim bebekler bi kiz bi erkek
Cnm dr bana bir hafta sonra günlük iğneyi birakmamj söyledi haftada sadece proluton depot vurulacakmisim demek ki kişiye gore değişiyor kullanimBen 17 haftadayim hala kullanıyorum sanırım doguma kadar da kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?