2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Anladım bende iş dolayısıyla burdasınız sanıyordum eşin Kayserili yani...
ewet kayserili esim ben dadas kısmet yanı keske iş dolayısıyla burda olsaydık ah keske :) ınan kac yıldır burdayım ve normal bı arkadas edınemedım cok bozuk ınsanlar var sozum meclısten dısarı ama cok farklı ınsanlar tanıdım ve uzaklastım

Valla bende buralıyımda onunla alakası yok insanlar bi tuhaf olmuş bende çok kimseyle görüşmüyorum çevremiz çok genişti herkes bi çıkar iki yüzlülük o yüzden şu an rahatım...

Valla bende buralıyımda onunla alakası yok insanlar bi tuhaf olmuş bende çok kimseyle görüşmüyorum çevremiz çok genişti herkes bi çıkar iki yüzlülük o yüzden şu an rahatım...
aynen en guzelı herkesten uzak durmak
cunku bı cıkar bı ıkı yuzluluk
bı yapmacıklık en guzelı yanlızlık
ben hep yanlızım evde esım ıse ben evde gezersekte bırlıkte cıkıyoruz onun dısında evde ınternet basında boyle :) aksamlarıda gezmeler bence böle guzel valla

Aynen boşver onu bunu bu ilkmi bebeğin..

Gözün aydın canım. Bizde iki erkek olduğunu öğrendik. Durumlar nasillll))
Çok güzel Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim herşey yolunda dedi dr. Karın da büyüyünce insanı sıkıştırıyor tabi özellikle gece yatarken

Aynenn Valla tam beni anlatmışsın ne yicem diye düşünmekten yoruluyorum yemek varsa evde hemen ısıtıp yiyorum yoksa zor oluyor.tabii canm önemli değil onlar iyi olsunlarda bu arada kızlar ben imom diye bi vitamini başladım sizler başka bseye başladınız mi.bide ikili test yaptıran varmı bebislerin mm leri kaç çıktı acaba

Ayyy harika bi haber ne mutlu Masallah canm saglikla büyütrsn insallah

Bize bebislerimiz eşlerimiz yeter Allahın izniyle herkes fesat o yüzden ben sklrm diye dusunsemde oturur evde çocuklarmla yeterim diyorm Rabbim nasip etti ya herşey olur inşallah. Bu arada ikizlere oda yapcak olan varmi ben yapmak istyrum

Harmony test sonucunu bekliyorum
Inşallah iyi çıkar
Canım bana hiç vitamin vermedi ya hala kan sulandırıcıya devam ediyorum başka da bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…