- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Maşallah sağlıkla dogsunlarHayırlı olsun maşallah onlara, bizimkiler de 1 kiz 1 erkek
sagol canim seninkilerde hayirli olsunHayırlı olsun maşallah onlara, bizimkiler de 1 kiz 1 erkek
ben 15 haftadayim simdi 2 dusurdu haftya teke dusucem 17 hafta birakicam ama haftada bu purolton depot ignem var doguma yakin birakcam onuKızlar günaydın pregesteron kullanımını ne zaman biraktirdi Dr nuz
kaybolan ikiz sendromu varda inşallah olmaz canimmrb arkadaşlar bn 5 haftalik ken gittim doktor dedi ki ya kesenin etrafında kanama var yada ikiz dedi 2 gün sonra sancim var di gittik kese oluşmustu 2 kese göründü geri kaybolması gibi bi şey olabilir mi çok stresliyim
Evet cnm ben günlük igne kullanmıyorum 3 gunde bir depot kullanıyorum sadece. Kanama olduğu için tamamen bitene kdr belki de doguma kdr dedi. Napalım mecburen sağlıklı olsunlar daCnm dr bana bir hafta sonra günlük iğneyi birakmamj söyledi haftada sadece proluton depot vurulacakmisim demek ki kişiye gore değişiyor kullanim
Sağlıklı dogsunlarda inşallah sende bidaha kanama yaşamazsin inşallah cnmEvet cnm ben günlük igne kullanmıyorum 3 gunde bir depot kullanıyorum sadece. Kanama olduğu için tamamen bitene kdr belki de doguma kdr dedi. Napalım mecburen sağlıklı olsunlar da
ikinci 6 yasında bı kızım var canımAynen boşver onu bunu bu ilkmi bebeğin..
ben 20 hafta içindeyim yeni ögrenddim valla net sekilde ınsllh cnm hyrlısı olsun kısmet allah ne verırse ınsllh ogrenırsın cnm mın cok tsklrMaşallah sağlıkla doğsun inş kızların bende 10 haftalik ikiz gebeyim. Bizde belki 12 haftada öğrenir cinsiyetlerini
Maşallah cnm sağlıkla dogsunlar ay ne güzel 3 kız benimde bir oğlum var bakalım ne olacakkızlaar sonunda net ögrendık cınsıyetlerımızı ıkı kızım olcak minnoşlarımın bugun tarama tesstleri vardı hersey normal cok sukur kılolarıda cok ıyı cınslerımızde kız 3 kız annesıyım artk cok sukur raabbıme hayrla dogsunlar ınsllh bu arada 6 yasında kızım var benım onunla 3 oldu ohhh kızıma bacılar geldı
tsklr canım darısı herkese gonlunde ne gecıyosa herkesın allah ona gore vrsın rabbım evlat ayrımı yapanlanlardan etmesın saglıklı olsunlar kuzular yytr vaallaMaşallah cnm sağlıkla dogsunlar ay ne güzel 3 kız benimde bir oğlum var bakalım ne olacak
ınsllh canım gosterırler valla onuda duymak ayrı bı tat mutluluk ınan allah kalbıne gore versın canımEvet sadece tahmin edicek sanırım doktor 16-20 gibi netlesir heralde bebekler gösterirse oda :)
Kızlar günaydın pregesteron kullanımını ne zaman biraktirdi Dr nuz
Cnm dr bana bir hafta sonra günlük iğneyi birakmamj söyledi haftada sadece proluton depot vurulacakmisim demek ki kişiye gore değişiyor kullanim
gûnaydin kizlar bizim bebekler bi kiz bi erkek
Tok karnına git, gitmeden önce sarelle ye ve tuvalete sıkışık ol görürsünüz hemencecik :))Evet sadece tahmin edicek sanırım doktor 16-20 gibi netlesir heralde bebekler gösterirse oda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?