2017 de İkiz Annesi Olucaklar

mrb arkadaşlar bn 5 haftalik ken gittim doktor dedi ki ya kesenin etrafında kanama var yada ikiz dedi 2 gün sonra sancim var di gittik kese oluşmustu 2 kese göründü geri kaybolması gibi bi şey olabilir mi çok stresliyim

mrb arkadaşlar bn 5 haftalik ken gittim doktor dedi ki ya kesenin etrafında kanama var yada ikiz dedi 2 gün sonra sancim var di gittik kese oluşmustu 2 kese göründü geri kaybolması gibi bi şey olabilir mi çok stresliyim
kaybolan ikiz sendromu varda inşallah olmaz canim

Cnm dr bana bir hafta sonra günlük iğneyi birakmamj söyledi haftada sadece proluton depot vurulacakmisim demek ki kişiye gore değişiyor kullanim
Evet cnm ben günlük igne kullanmıyorum 3 gunde bir depot kullanıyorum sadece. Kanama olduğu için tamamen bitene kdr belki de doguma kdr dedi. Napalım mecburen sağlıklı olsunlar da

Evet cnm ben günlük igne kullanmıyorum 3 gunde bir depot kullanıyorum sadece. Kanama olduğu için tamamen bitene kdr belki de doguma kdr dedi. Napalım mecburen sağlıklı olsunlar da
Sağlıklı dogsunlarda inşallah sende bidaha kanama yaşamazsin inşallah cnm

kızlaar sonunda net ögrendık cınsıyetlerımızı ıkı kızım olcak minnoşlarımın bugun tarama tesstleri vardı hersey normal cok sukur kılolarıda cok ıyı cınslerımızde kız 3 kız annesıyım artk cok sukur raabbıme hayrla dogsunlar ınsllh bu arada 6 yasında kızım var benım onunla 3 oldu ohhh kızıma bacılar geldı

Maşallah sağlıkla doğsun inş kızların bende 10 haftalik ikiz gebeyim. Bizde belki 12 haftada öğrenir cinsiyetlerini
ben 20 hafta içindeyim yeni ögrenddim valla net sekilde ınsllh cnm hyrlısı olsun kısmet allah ne verırse ınsllh ogrenırsın cnm mın cok tsklr

Maşallah cnm sağlıkla dogsunlar ay ne güzel 3 kız benimde bir oğlum var bakalım ne olacak

Cnm dr bana bir hafta sonra günlük iğneyi birakmamj söyledi haftada sadece proluton depot vurulacakmisim demek ki kişiye gore değişiyor kullanim

Bende haftada 1 proluton vurduruyorum canım o da progesteron zaten aynı işlev sadece daha ağır bir iğne
Yine kişiden kişiye değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…