2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Sıkışık ilk başta oluyor benim bildiğim hatta şuanda gözükmesini bile engeller bence ama evet tok gitmekte fayda var inş sağlıklıdırlar da gerisi önemli değil :)

Ben ilk gitigimde hiç birşey göremedik ikinci gittiğimde bir kese üçüncü gittiğimde iki kese dördüncü gittiğimde de kalp atışlarıni ancak gördük :)

Ben dün doktora gittim de bir kese de 2 tane gördü ama tekinde kalp atışı vardı daha sonra emin olamadı alttan bakmak istedi ben istemedim benim gibi bir durum olabilir mi acaba diye merak ettim 6+2 idi dün erken mi acaba. Bayram sonrası için tekrar randevu aldım ama merak ettim siznkileri. Sağlıklı olsun da :)

Cnm alttan bakti bnm doktorumda otekinin kalp atisini duyamayinca. Sonucta onlar hamileler biz kadinlar icin yapilmis cihazlar ve bir zarari olsa doktorlarimiz zaten teklif etmezler. Ben ilk baslarda hamileligimin cok girdim kalp atisi gnude biri duyulmadi alttan duyduk

Haklısın canım bende öyle baktıracam sanirim

Canım benim de tedavinin başından kalp atımını duyana kadar hep alttan baktı sonrasında karından baktı. Dr.lar yanlış birşey yapmaz sen kendini kasma rahat ol sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…