- 23 Aralık 2014
- 782
- 716
- 103
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Maşallah 3üne deben 20 hafta içindeyim yeni ögrenddim valla net sekilde ınsllh cnm hyrlısı olsun kısmet allah ne verırse ınsllh ogrenırsın cnm mın cok tsklr
Maşallah 3üne deama biraZ geç kalmışsınız öğrenmek için randevunuz mu öyleydi. Ben 14 te gördüm 16 ta kesinletsklr cnm cumlemızınkıne
yok 12.haftaan beri erkek kız erkek kız emın olamadı doktorun tecrubesı canım ıste senınde gozun aydın allah hayrla buyutmeyı nasıp etsın bızlere
gunaydın hyrlı ugurlu cumalar olsun cnımGünaydın hayırlı cumalar
7 haftalıkken hem keseler hmde kalp atıslarını duyduk cnm bızKızlar bebişlerinizin ikiz olduğunu ilk kaçıncı haftada ogrendiniz
5+4 6 haftanın içinde keseleri gorduk cnmKızlar bebişlerinizin ikiz olduğunu ilk kaçıncı haftada ogrendiniz
İnşallah cnmgunaydın hyrlı ugurlu cumalar olsun cnım
7.haftada hem kalp hem ikiz olarak gordukKızlar bebişlerinizin ikiz olduğunu ilk kaçıncı haftada ogrendiniz
Yok canm benm aşılamaMinikkk001 seninki tüp bebekmi Can'ım sanki hatırlıyormuyum seni...
Cnm alttan bakti bnm doktorumda otekinin kalp atisini duyamayinca. Sonucta onlar hamileler biz kadinlar icin yapilmis cihazlar ve bir zarari olsa doktorlarimiz zaten teklif etmezler. Ben ilk baslarda hamileligimin cok girdim kalp atisi gnude biri duyulmadi alttan duydukBen dün doktora gittim de bir kese de 2 tane gördü ama tekinde kalp atışı vardı daha sonra emin olamadı alttan bakmak istedi ben istemedim benim gibi bir durum olabilir mi acaba diye merak ettim 6+2 idi dün erken mi acaba. Bayram sonrası için tekrar randevu aldım ama merak ettim siznkileri. Sağlıklı olsun da :)
Haklısın canım bende öyle baktıracam sanirimCnm alttan bakti bnm doktorumda otekinin kalp atisini duyamayinca. Sonucta onlar hamileler biz kadinlar icin yapilmis cihazlar ve bir zarari olsa doktorlarimiz zaten teklif etmezler. Ben ilk baslarda hamileligimin cok girdim kalp atisi gnude biri duyulmadi alttan duyduk
Benimki söylüyor 2 haftadan beri önceden söylemiyordu, bebekler yeni yeni kilo alıyorlar ya belki ondandırKizlar doktorunuz size bebeklerin agirliklarini soyluyomu yada ne zaman soylemeye baslicak biliyomusunuz
Canım benim de tedavinin başından kalp atımını duyana kadar hep alttan baktı sonrasında karından baktı. Dr.lar yanlış birşey yapmaz sen kendini kasma rahat ol sadeceBen dün doktora gittim de bir kese de 2 tane gördü ama tekinde kalp atışı vardı daha sonra emin olamadı alttan bakmak istedi ben istemedim benim gibi bir durum olabilir mi acaba diye merak ettim 6+2 idi dün erken mi acaba. Bayram sonrası için tekrar randevu aldım ama merak ettim siznkileri. Sağlıklı olsun da :)
Ne kdr olmuslarBenimki söylüyor 2 haftadan beri önceden söylemiyordu, bebekler yeni yeni kilo alıyorlar ya belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?