- Konu Sahibi Minikkk001
-
11 Haftada şok olduk tek bebis çift olduKızlar bebişlerinizin ikiz olduğunu ilk kaçıncı haftada ogrendiniz
Evet 16 haftamda gittiğimde birisi 146 gr birisi 160 gr idi şimdi tabi baya bi buyumuslerdir insallahKizlar doktorunuz size bebeklerin agirliklarini soyluyomu yada ne zaman soylemeye baslicak biliyomusunuz
Erkek 163 gr, kız 152 gr cnmNe kdr olmuslar
Masallahh onlaraErkek 163 gr, kız 152 gr cnm
8 haftadan sonra soylemeye basladı benımkı sımdı 20 hafta bırı 263 dıgerı 235 bunu hr gıtıgınde soyler cnm sor bnce ıyı aksamlarKizlar doktorunuz size bebeklerin agirliklarini soyluyomu yada ne zaman soylemeye baslicak biliyomusunuz
ben tam hıssetmıyom bıde ıkıncı olmaına ragmen yok anam cok nadıren hanımların keyfı gelırse damar egırmesı gıbı gunde 1 defa anca :) tık yok yanıHareketlerini hissedeniniz varmi peki kizlar. Ben hala hissetmyrm
Yaaa :) cok yakndr ama hissetmenben tam hıssetmıyom bıde ıkıncı olmaına ragmen yok anam cok nadıren hanımların keyfı gelırse damar egırmesı gıbı gunde 1 defa anca :) tık yok yanı
valla kızıma hamıleyken daha harketlıydı uyutmuyodu hele bıde sagtarafıma topugunu dıremesı halen aklımda ama bunlar bıraz hantal kabul etmelıyım :) hahhayyy saglıklı olsunlaraYaaa :) cok yakndr ama hissetmen
Bnmde tup bebek ikiz 16 haftalik benimde. Crione jel ve folbiolu 12.haftada biraktm veb. Demir ve kan hapi verdi bana 12.haftadan snra kan degerleri dusuyo diye. Her seferindede rahim agzini kontrol ediyo acilma varmi diye simdilik bisey yok. Ileriki haftalarda erken dogum riskinden dolayi ciger gelistirici igne olucam. Sakinan goze cop batar derler. Kendini cok kurma neyi cagirirsan o gelirmis. Yasicak omurleri varsa zaten dogcaklar. Kendini iyi hissetmiyosanda doktorunu degistir. Surekli kotu seyleride okuma her hamilelik kendine ozeldir. Zor elde edilmis bebekler o yuzden daha kiymetli bizler icin fakat Allah ne yazdiysa o olucak kendini rahatlatmaya calis. 9 ay boyle gecmezSlm arkadaslr ben de nasip olursa ikizlerm olcak suan 16+4 ama 4 yil sonra tuple oldu ben psikoljk olark hic ii degilm ikizlerde genelde erken dogum oluymus rahim acilmasi oluymus ve Allah korusun bebklr dusebliyms uykular haram oldu bana rahim agzi yetmezlignden cok korkuyrm siz ikiz anne adaylrindan bu konuda yardm istiyrm nasl geciriyosunz gunlerinizi boyle korkularnz varmi artk evin icinde bile ayakta durmaya korkuyrm ve hic bir yere gitmek istemiyrm birde dogru durust bi doktr bulamadm kullandiginz ilaclar nedir ben suan folbiol coraspin ve crinine jel kullaniyrm demir kan hicbise yok doktr vermedi ozele gidiyrm ama yinede memnun deglm siz neler kullaniysunz ve bana tavsiyelrinz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?