2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Meraba hanimlar benim kafam cok karisik ben hastalanmayaa 1 hafta kala hamile kaldigimi ogrendkal 3 gun sonra kan testi yaptim hcg 854 cikti doktora 3 gunum gectikten sonra doktora gittik bebek yok dedi 1 hafta sonra gel dedi bugun gittim bebek 5 haftalikmis hesaplamam gore ben gebeligin 21 gunu kan testi yapmisim yani 3 haftalikken bu hcg degeri 3 hadtaya gore fazla degilmi cok uzun oldu kusura bakmayin ikiz gebelik olabilirmi acaba

kızlar gunayddınlar ee bayram geldı hazırlıklar varmı bakalım ben bugun baslıycam sarmalara ve boreklere :) karnımı yite yite :)

Slm arkadaslr ben de nasip olursa ikizlerm olcak suan 16+4 ama 4 yil sonra tuple oldu ben psikoljk olark hic ii degilm ikizlerde genelde erken dogum oluymus rahim acilmasi oluymus ve Allah korusun bebklr dusebliyms uykular haram oldu bana rahim agzi yetmezlignden cok korkuyrm siz ikiz anne adaylrindan bu konuda yardm istiyrm nasl geciriyosunz gunlerinizi boyle korkularnz varmi artk evin icinde bile ayakta durmaya korkuyrm ve hic bir yere gitmek istemiyrm birde dogru durust bi doktr bulamadm kullandiginz ilaclar nedir ben suan folbiol coraspin ve crinine jel kullaniyrm demir kan hicbise yok doktr vermedi ozele gidiyrm ama yinede memnun deglm siz neler kullaniysunz ve bana tavsiyelrinz varmi

Bnmde tup bebek ikiz 16 haftalik benimde. Crione jel ve folbiolu 12.haftada biraktm veb. Demir ve kan hapi verdi bana 12.haftadan snra kan degerleri dusuyo diye. Her seferindede rahim agzini kontrol ediyo acilma varmi diye simdilik bisey yok. Ileriki haftalarda erken dogum riskinden dolayi ciger gelistirici igne olucam. Sakinan goze cop batar derler. Kendini cok kurma neyi cagirirsan o gelirmis. Yasicak omurleri varsa zaten dogcaklar. Kendini iyi hissetmiyosanda doktorunu degistir. Surekli kotu seyleride okuma her hamilelik kendine ozeldir. Zor elde edilmis bebekler o yuzden daha kiymetli bizler icin fakat Allah ne yazdiysa o olucak kendini rahatlatmaya calis. 9 ay boyle gecmez

Hayırlı bayramlar arkadaslar bende ıkız bebeklerımı beklıyorum 28. Haftanın ıcındeyız sukur ara sıra agrı ve kasılma oluyor ama sukur guzel gecıor rabbım hepımızın bebeklerını saglıkla kucagımıxa almayı nasıp etsın ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…