- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Minikkk001
-
magnezyum kas kasılmaları için die biliyorum canım rahım agzınıda 25 hafta içinde altan veya ustten bellı olmuyo o canım kontrol edıyolar ben suan folbıol vıtamın kullanıyorum kan hapı verdı doktor ıcmıyorum kusuyorum ıcınce yaklasık 3 hafta snra gıdınce sorcam tekrar baksa bısey varsa dıe kan ıcın kullanabılecegım 21 hafalık hamıleyım bende kan ılacınıda 17 haftada vermıstı bana doktorum evet dusuk rıskkını bende yasadım 13 haftayla 16 haftada ıgne vuruldum ama sureklı doktor vuruyodu neydı ısmı bılmıyorum kanamam artk cok artmıstı cok rısklıydı ve bı gunde 3tane vuruldugum oldu sukur atlattık dıkkt et yorulma ılıskı yasama belını ve kasıkarını zorlma fazla gun ıcınde sureklı uzan dınlen canım gecmıs olsun ınsllh rabbım korur heppımızın kuzusunu ıyı aksamlarHerkese hayrli bayamlar cvbnz icin saoln bisey daha sorcam siz magnezyum ilaci kullaniyoomusnz kasilmalari onluyomus sanirm ben suan yeni proluton depot ignesine basladim dusuge karsi haftada bir yapiyrm ama tam olarak ne ise yaradigni bilmiyorum sizler kullaniyomusnz ben suan kan ilaci filan kullanmiyrm sizn kulandgnz ilac isimleri nedir vitamin olarak ne kullniyousnz birde rahim agzini olcmek icin dooktr alttan mi yoksa ultrsmdanmi muayene ediyr terkradn ii bayrmlar
ben 16 haftadayiö magnezyum vermedi gebeligimin başinda 7 haftada kanamam olunca haftada 1 purolton kullaniyoruz her hafta vurunuyorum doguma kadar kullanicamHerkese hayrli bayamlar cvbnz icin saoln bisey daha sorcam siz magnezyum ilaci kullaniyoomusnz kasilmalari onluyomus sanirm ben suan yeni proluton depot ignesine basladim dusuge karsi haftada bir yapiyrm ama tam olarak ne ise yaradigni bilmiyorum sizler kullaniyomusnz ben suan kan ilaci filan kullanmiyrm sizn kulandgnz ilac isimleri nedir vitamin olarak ne kullniyousnz birde rahim agzini olcmek icin dooktr alttan mi yoksa ultrsmdanmi muayene ediyr terkradn ii bayrmlar
Cnm ben 29 haftaya gırıorım ama 15 haftadan berı magnorm kullanıyorum kasılmaları engellıo ve ghnde bır prosgstrın hapı ıcıoeum sen rahat ol hersey yolunda gıder ıns kafana takma bu kadar bende cok takmıstım ama sukur ıkızlerımle 29 haftayı doldurupz hala da erken dogum rıskm var dıo ama gununu rabbım belırler ınsCanm sen suan magnezyum kullaniyomusn sence benm simdiden kullanmam mantklimi bakiyrm ikiz gebelr hep kullaniyo bende haftada bir prulaton depot diye igne var ona basladm bide sen 3 haftada bir mi gidiyon kontrle seninde ikizmi doktr bakiyomu her kontrlde rahim agzini olcuyomu vajinl mi yoksa ulyrsndanmi olcuyo...benm kabusum oldu bu mesele eskiden 20.haftalri biran evvel gormek isterdm simdi gun gectikce korkularm artiyo bana biraz bilgi verirmisn neler yapiyosn beslenmen nasl disari cikp gezip dolasbilymsn benim psikoljm bozuldugu icin artk hic bise yapamiyrm bana ne onerirsin ikizler nede zormus halbuki ne cok istemistm onalri insallah Rabbim hayrlsyla kucagimza almayi nasip eder...
Geçmiş olsun cnm inşallah sorunsuz atlatirsinKizlarr nasilsiniz ben idrar yolu enfeksiyonu geciriyorumm cok kotu bisey ztn hamile kalmadan oncede sık oluyodum simdi dahada meyilli oldugumuz icin benden eksik olmuyo bebeklere birsey olur korkusu daha beter ediyo. Dun acil doktoru bebeklere bisey olmaz dedi ama bakalim insallah. Bir an once gecsin su vakitler artik
Sagol cnm insallahGeçmiş olsun cnm inşallah sorunsuz atlatirsin
canım benım suan tek kullandgım vıtamın ilacı benım bı kızım var ıkıncıde ıkız normal yolla oldu ıkız gbelık rısklı ama akma bu kdr ben ılk hamılelıgımde 25 haftada baslamıstı rahım agzı kontrolum baslamıstı ama karnımdan baktı hep hıc vajınamdan bakmadı vajınadan bakma sebeblerı erken dogum rıskı varsa bakıyolar cok zor ıkız hamıılelık ama ben normal hayatıma devam edıyom dısarı pek cıkaamıyom evdeyım cunku yuruyunce karnım agrıyo oyuzden cıkmıorum saglıklıysa bebekler ınan hıc akma bu kkdr dusmezler rabbım korur sene ılaclarını ıc sagan soldan duyduklarını uygulama doktor ne verdıyse onu yap canım beslenmene dıkkt et kansızlık yasama kırmızı et balık ve kuru baklıyata aagırlık ver gunluk meyve ye kesın ozellıkle doktorum muz ve kara uzum ye edı kavun karpuz yesıllık salata bol yesıllık ye lıf oranı yuksek ve bebeklere cok faydalı artı kızımda uyguladıgım bı yemek var benım msallh son bı kac ayımda ıkı gund bı kesın yedım ve kızım 4 kılo dogdu gercekten faydalı yesıl mercımek nohut ve kırmızı et ucunu yemeklık yahnı pişir ve ekmeksız ye lezzetlıde zaten ama ınanmazsın doktor cocuk cok zayıf dedıgınde 7 aylıktım ve bana bunu 2 gunde bı pişir ye kilo ypar bebege dedı aynen yaptım premature dogacak olan kızım 4 kılo 300 gram dogdu normal dogum oldu cok sukur 6 yasında sımdı ve ıkızler bol bol dınlen yorulma ourdugunda sırına yastık al ve belını bosta tutma sbahları mutlaka yumurta ye bı tane peynırı yogurdu bol tuket elınden geldıkce yemeklerı cok ekmekle yeme bebeklere faydası olsun sut ıc her gece yatmadan 1 saat once ballı sut cok guzel ıcene muzda ezebılırsın ben yapıyorum muzu ezıyorum sut ve balla karısırıp kasıklıyom mutıs yanı ve bebege cok faydalı tabı dogdduklarından snrada bellı bı zamn sonra bebıslerınede yap yedır cok severler yorulma nefes alıs verıslerını duzenle bazen cok fazla ayakta durma dınlen gunun buyuk bolumunde karnın buyudukce agrın olur belkı kasık ve bel cunku ıkı can var ve bılın kalınlasır agrı verır ondada yastıksız durma ayaklarında hep corap olsun ben 4 haftada bır gıdıyorum kontrole cok ultrasyon zarar yavulara hatta bu ay gıtmeyım dıorum ıyyım cunku gecen hafta anomalı tarama yapıldı cıgerlerınden tut her yerıne tek tek bakıldı ıyılr sukur kızlarım az hareket edıyolar cok hıssetmıyom ama daha kucukler 22 haftalık olcaz artk erken dogum rıskı olur dedı doktor bana buda anneden degıl ıkızlerden kaynaklanır dedı bı sorun olmazsa 37 haftada pılanlı sezeryan olur ama bas gelıs kanala gırerse normal dogumda olur ama bıraz rıske atmayıp bız sezeryan dıoruz dedı besslenmene cok dıkkt et kuru yemıs tuket kabızlık varsa kuru kaysı ye gunde 2 3 tane o ıyı gelır sıyah uzum ye kuru oda kan yapar ıncır tuket yas kuru fark etmez kan yapar bol bol karnını zorlama yastık al uzanırken ıkı bacak arana ııyı oluyo :) rahımde sıkısmıyo bak benım bebegın bbırı kasıgımda duruyo oynamalarını hareketlerını resmen vajınamın ıc kısmında bazen hıssedıyom kalp gıbı atıyo bu yuzden erken dogum dedı doktorum ama hıc korkmadım tedırgınde olmadım rabbım dunyaya gonderecegı zamanı blır kısmet etmezse yasamz ama allh koruyo ınan kızım cok nnormal dogdu ama nefes problemı oldu 5 gun kuvezde kaldı buda benden kaynaklandı cok stresslı hamılelık gecırdım cok agladım cok uzuldum ınan cokmustum artk ben zayıf ama masallh kızım 4.300 dogdu kılo bıle almadım o stresle ve kızım kuvezde kaldı benım yuzmden sımdı astım hastası kaldı yanı cok dıkkt et moralını yukselt bakıyım gul eglen ben bazen muzık acıp oynuyom valla sırf onlar ıyı olsunlar dıe ve kıpır kıpır oluyolar o an uyurkende esıne kıcını dön nıe dıycen bılıncsızce bacagı elan egmesın karnına benım degdı ve cok canım yandı valla sımdı kıcımı donnup uyuyom kızlrım daha kıymetlı valla canım ne sormak ıstıyosan tecrubellı yasında kız annesıyım ve bı cok seyde yardımcı olurumCanm sen suan magnezyum kullaniyomusn sence benm simdiden kullanmam mantklimi bakiyrm ikiz gebelr hep kullaniyo bende haftada bir prulaton depot diye igne var ona basladm bide sen 3 haftada bir mi gidiyon kontrle seninde ikizmi doktr bakiyomu her kontrlde rahim agzini olcuyomu vajinl mi yoksa ulyrsndanmi olcuyo...benm kabusum oldu bu mesele eskiden 20.haftalri biran evvel gormek isterdm simdi gun gectikce korkularm artiyo bana biraz bilgi verirmisn neler yapiyosn beslenmen nasl disari cikp gezip dolasbilymsn benim psikoljm bozuldugu icin artk hic bise yapamiyrm bana ne onerirsin ikizler nede zormus halbuki ne cok istemistm onalri insallah Rabbim hayrlsyla kucagimza almayi nasip eder...
canım benım olsun sor sorularını ama bebeklerı transfer eden doktorunla gorussen dahaa ııyı edersın kan hapını gıttıgın doktora hatrlat bence ve ben sdce folbıol vıtamın kullanıyom suan kan ılacı verdı ama onu ıcınce kustgum ıcın ıcmıyorum kan yapıcı besınler tuketıyorum valla korkmuyorum dans ederken ole cok degıl ama neselenıım dıe aılemden uzak oldgum ıcın moral oluo bazen neselenmek yatmıyorum cok fazla ama hep evdeyım haftada bı dısarı cıkıyoruz esımle 1 2 saat gezıp gelıyoruz pek yurumuyorum yuruyuste yapmıyorum valla ama gun ıcınde dedıgım gbı hep evde uzanmak oturmak ınternet tv bakıyom vıtamın kullanıyom suan sdce benım normal kendılıgınden oldu gebelıgım ıkız cıft yumurta kardeslerı yanı jel ılac felan kullanmıyorum pogestanı 7 haftadan 16 haftaya kadar kullandım bıraktım fıtıl felanda kullanmıyorum valla cunku doktorum hersey normal dedıgı ıcın tupte bılmem evet duyumlarım daha rısklı oluyomus tup bebekde ama allh var korkma cokta stres yapma takma kafana bu kdr gıdecegın doktorunla otur guzelce konus sagdan soldan duyduklarını bos ver herkese ayrı tedavı yapılır canım ya sen bence genede transfer yapan doktorunla bı gorus derım ve agrın sızın baska sıkayetın yoksa hıc bırsseyı kafana takma sıkayetlerınde olursa ara hemn doktorunu bılgı al sureklı ıcın rahat eder hem cnm kasılmalar ıcınde herhangı bır ılac kullanmıyorum valla sdce folbıol kullanıyorum neyı cagırırsan o gelır canım ıcını ferah tut bence cokta sunlar bunlar sunu kullanıyomus dıe takma kafana doktorunu ara sor bence yoksa gıt kontrole ve sole belkı sana jel ıyı gelıyo dıe onu vermıstır ama aklında kalmasın sor bence sımdı yanlıs bısey soleyıp aklını karıstrmayım dedıgım gbı benım normal kendılıgınden oldu ıkızlerım belkı o yuzden ılac vermıyolar tedavıyle olmadıgı içindir belkı ama bende gıttıgımde soruyum bakalım hem sanada solemıs olurum bıraz daha aydınlanmıs olursun sen sımdı su transferını yapan doktorunu ara bence bı sorularını sor bakalım ne dıycek banada yazarsın canı m merak ederım ben allah saglık versın cok korkma kuzumYa bi dans ettigini yazmissin yani simdi mi 21 haftalk ikilerldemi dans ediyon canm ya masallah ben yurumeye korkar oldm peki dans etmenin yurumenin acaba zarari olmazmi hani baski oluyms ya alt tarafa bazilari yatark gecriyo bazlarida yuruyus yapiyz diyo bende bunu anlamadim bide sen progestan olarak herhangi bise kullaniyomusn jel fitil igne ben suan crinine jel kullaniym bastan ber ama artk fitile gecmek istyrm herkes fitil kullaniyo benmi yanls yapiyrm sen ne kullaniysn hangisi daha ii sence aklmda deli sorular bide hangi vitamin ilaci kullaniysn ve magnezyum kulaniyomusn cok soru sordm yine hakkni helal ett...
bende hissetmiyorum canim genelikle 18 snr 19 20 gbi hissediliyor diyolarKizlar ya hareketlerini hissetmiyorum hala diye kendimi.kotu hissediyorum erken daha diyorum ama bi yandanda icimi korku kapliyo bide etraftan aaa hareket etmiyolarmi falan dediklerinde cok sinir oluyorum
canım benım ıkıncı olmasına ragmen yenı yenı hısedıyom ınan ole hıssetmede degıl sdce bı damar atısı ve tık dıe bı atıs yanı hıssedersın erken daha bnde nerden baksan 2 hafta felan oluyo bu kıpırdamaları hıssedeli takma kafana ıyı onlar su mıllet yokmu el alem allah dıom rabbım ısllah etsın hepsını ya sankı ıslerı yok gıbı bıde sorguya alıyolar cıldırıyo ınsan he dıycen zıplıyo içimde top oynuo dıyecen bozulacaklar ıslak odunla agızlarına vurcan soranların :)Kizlar ya hareketlerini hissetmiyorum hala diye kendimi.kotu hissediyorum erken daha diyorum ama bi yandanda icimi korku kapliyo bide etraftan aaa hareket etmiyolarmi falan dediklerinde cok sinir oluyorum
Haha tam duygularimi ifade ettin. Ultrasonda cok hareketliler sen gitmiyon mu doktora diyolar her hafta gidiyorum dedim hareketliler cok diye ama tbki onlr kendi bildikleri gbi yok yok sen git bi daha sor 5.aya girmissin artik hissetmen lazim falan diyolarya bogasim geliyo hepsinicanım benım ıkıncı olmasına ragmen yenı yenı hısedıyom ınan ole hıssetmede degıl sdce bı damar atısı ve tık dıe bı atıs yanı hıssedersın erken daha bnde nerden baksan 2 hafta felan oluyo bu kıpırdamaları hıssedeli takma kafana ıyı onlar su mıllet yokmu el alem allah dıom rabbım ısllah etsın hepsını ya sankı ıslerı yok gıbı bıde sorguya alıyolar cıldırıyo ınsan he dıycen zıplıyo içimde top oynuo dıyecen bozulacaklar ıslak odunla agızlarına vurcan soranların :)
bos ver canım hıssedersın kuzucuklrı takma bbu kr
bosss ver cnm agzı olan konusuyo işte :)Haha tam duygularimi ifade ettin. Ultrasonda cok hareketliler sen gitmiyon mu doktora diyolar her hafta gidiyorum dedim hareketliler cok diye ama tbki onlr kendi bildikleri gbi yok yok sen git bi daha sor 5.aya girmissin artik hissetmen lazim falan diyolarya bogasim geliyo hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?