2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Arkadaşlar herkese yeniden merhaba, bebişlerin kalbi atmadan çok umutlanmak istemediğim için girmiyordum buraya. Hepimiz sağlıklı, sıhhatli, hayırlı hayırlı bebeklerimiz kucağımıza alırız inşallah.
Fiziksel olarak henüz kilo almadım, tedaviyle olduğu için o zamandan kalan şişlikler var bence. Midem rahatsız edici bir şekilde bulanıyor ama kusma refleksim yok bunada çok şükür
Ruhsal olarakta dengesizim ve ilk başlarda kanamam olduğu için sık sık doktora gittiğimizden canım hep dr a gitmek istiyo 
Aranıza kesin hamile olarak dönmek güzel 

hos geldinnnn canım gozun aydın olsun

Cnm karnin baya ciktimi
evet canım artk baya var karnım hamıle pantolonlarına basladım ne zmndır bır orta kırlent yastık gıbı artk karnım rahatsızda edıyo ne zmndır uzanıp kalktıgımda valla destek alıyom bı yerden yoksa esım kalkmama destek oluyo :) yakında yuvarlancam :)

Son düzenleme:
kızlar karnımda aleerji gbi sivilceler cıktı cok kasınıyolar ve agrı yapıyo kasıyıncada neden acaba boyle olan varmı acaba

Yaaa cok tatlii :) 133 gunun kalmis yaridan dusmussun.

Yaaa cok tatlii :) 133 gunun kalmis yaridan dusmussun.
yarın 22 olcaz ınsallh canım evet cok guzel cok tatlı ama oturamıyosun kalkamıyosun valla esım cok guluyo halıme tam yattıgım yeren kalkacam dur dur ters dömüs kaplumbagamı kaldırıyım dıo sinirleniyom kızımda aynı dio annem göbişten beni göremiyo die aralarında kaldım aynısını yapıyom onlara bıde bugun az once karnımda sivilcelenme kızarıklık gordum kasıyom acıyo ama cok kasınıyo bebegımın bırıde hareketlerını cok rahımde hıssdıyom rndevumu beklıom sormak ıcın doktora cunku cok baskı yapıyo rahmıme cıkacak gbı valla

Kizlar ya hareketlerini hissetmiyorum hala diye kendimi.kotu hissediyorum erken daha diyorum ama bi yandanda icimi korku kapliyo bide etraftan aaa hareket etmiyolarmi falan dediklerinde cok sinir oluyorum
canım ben 13 14. Haftalarda pıt pıt hissettim ama simdı yok hic bisey. Bende çok tedirginim. Kontrolüme de daha var. Psikolojim bozuldu

Son düzenleme:
Kizlar ya hareketlerini hissetmiyorum hala diye kendimi.kotu hissediyorum erken daha diyorum ama bi yandanda icimi korku kapliyo bide etraftan aaa hareket etmiyolarmi falan dediklerinde cok sinir oluyorum
canım ben 13 14. Haftalarda pıt pıt hissettim ama andı yok hic bisey. Bede çok tedirginim. Kontrolüme de daha var. Psikolojim bozuldu

canım ben 13 14. Haftalarda pıt pıt hissettim ama andı yok hic bisey. Bede çok tedirginim. Kontrolüme de daha var. Psikolojim bozuldu
Cnm bnde o haftalarda hissettm hatta dedim 1 2 hafta icinde baya hissederm heralde diye ama hic bir sey hissetmyrm. Ben doktora sordum 20den sonra hissedersin dedi soramiyorumda o yuzden erken daha diuo

Cnm bnde o haftalarda hissettm hatta dedim 1 2 hafta icinde baya hissederm heralde diye ama hic bir sey hissetmyrm. Ben doktora sordum 20den sonra hissedersin dedi soramiyorumda o yuzden erken daha diuo
Bende bu kontrolumde sorcam. Seninde yirminci haftan da ayrıntılı ultrason var dedimi doktorun canim

Kızlar bana ilk birisi erkek dedi dr daha sonra detaylı usg yaptirdim kız dedi ikiside böyle olan varmı aranızda

B
Bende hissetmek istiyorum artık
Bu aylarda kasık Baskısı ağrısı olan var mıydı
Rahim genişlemesi yazıyor kontrolüme 5 gün var çok korkuyorum

Kızlar bana ilk birisi erkek dedi dr daha sonra detaylı usg yaptirdim kız dedi ikiside böyle olan varmı aranızda
Kacinci haftada demisti 17den once dedikleri gecerli sayilmiyoki pek banada birine erkek demisti en son gttgmdede ikiside kiz gbi dedi 17den snra kesinlesir 17ye kdr cinsiyet degisir dedi

Slm canım. Seni gördüğü më sevindim. Hayırlı olsun mutlu oldum adına maşallah. Tanidin mi beni. 2014 ten Adana . :)Rabbim sagsalim kucağına almayi nasip etsin

Kızlar masallah bebişlerinize. Rabbim zamanlı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepinize, sag salim kucagınıza alırsınız inşallah.
Ben 2.5 yıldır bebeğimi bekliyorum tüp bebek tedavisi oluyorum.pazartesi günü transferim var.ismen(bahar) bana dua eder misiniz kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş. İkiz hastasıyım..bir tane iyi iki tane orta kalite 2. Gün embriyosu transferim olacak.
şimdiden Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…