- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
rabbım yuzunu guldursun canım nsllh kımsenın kucagını bos bırakmasın su mubarek gunlerde kurban oldgm allah sanada hayrlı olanı versın gönlünce olr insllh allahım korusun ve bebısler tutusun ınsllh rabbıme emanet olsunlar gölüne göre olsun ınsllh canım amınKızlar masallah bebişlerinize. Rabbim zamanlı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepinize, sag salim kucagınıza alırsınız inşallah.
Ben 2.5 yıldır bebeğimi bekliyorum tüp bebek tedavisi oluyorum.pazartesi günü transferim var.ismen(bahar) bana dua eder misiniz kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş. İkiz hastasıyım..bir tane iyi iki tane orta kalite 2. Gün embriyosu transferim olacak.
şimdiden Allah razı olsun.
kuzum banaa erkek dedı ama bellı degıl dedı snra ıkısıde kız gıbı dedı ama bılmıyom dedı 17 hftada 20 haftada detaylı ultrasyonda ıkısıde kız kesın dedı hatta esımle her gıttıgımızde esim bizim unixeslerin cinsiyeti gene degıstımı dıodu doktoru kafaya almıstı ne yapalım her defasında kız erkek erkek kız derken sonunda kız ıkısıde dedıde kurtulduk sukurkuzum ntada demisti 17den once dedikleri gecerli sayilmiyoki pek banada birine erkek demisti en son gttgmdede ikiside kiz gbi dedi 17den snra kesinlesir 17ye kdr cinsiyet degisir dedi
Inanmıyorummm, tanıdım tabikiSlm canım. Seni gördüğü më sevindim. Hayırlı olsun mutlu oldum adına maşallah. Tanidin mi beni. 2014 ten Adana . :)Rabbim sagsalim kucağına almayi nasip etsin
yerlesme kanaması dıolar canım benım olmustu bendede normal yanı korkma cnmSelam benim kahverengi akıntım oldu iki gün arayla sizlerdede böyle olan varmı 8 haftalığım...
gecmıs olsun cannım benım allah korusun bebısleı tabı senıde bene gece cok kotuydum ba donmesı ve bulantıyla ama ben sırt usu yatmaktan oldu dıe dusundum cunku uyandıımda sırt ustu yatıyodum ve cok fenaydım allah korsun bızı bebıslrımızı ınsllhKizlar gunydin bn dun gece bobrek agrsyls uyandm butun gece gecmedi acile gittim hic biri bakmadi arastrma hstnsne gdcktm ki son kez medikalparka ugrdm nobetci kdn dogum doktrlari oluyomus devmli ona muayne oldum bebekleri fln inceledi ultrasnla ikiside saglkli cok sukur. Enfeksyndan olblr dedi agri icin fitil magnezyum tek icmlk toz ve parol verdi ck sukur iyi geldi sayesinde uyuyabildim. Agri cekip hic bsey ypamamalari cok kotu. Sorunsz bi hamilelik gecirelim insllh
Ama adet sancısı gibide sancım var bacaklarım sızlıyor çok korkuyorum bugün dr olmaz nereye gitsem bilemedim eşimde çok rahat önemsemiyo napcam bilemedim...yerlesme kanaması dıolar canım benım olmustu bendede normal yanı korkma cnm
canım aynı belırtılerı bende yasadım ınan bekle bugun yrın guzelce gıt muane ol ınan korkma bende aynı bacaklarım sızlaadı kasıklarım agrıdı alel acele gıtım doktora bakmadı yerlesme kanaması kahvemı dedı evet dedım guldu gonderdı adet kanamsını gecmeen ve pedın ıyce ıslnmadan korkma dedıAma adet sancısı gibide sancım var bacaklarım sızlıyor çok korkuyorum bugün dr olmaz nereye gitsem bilemedim eşimde çok rahat önemsemiyo napcam bilemedim...
Sen kime gitmiştin doktora canım geceden beri uyku yok korkudan ölüyorum bişeymi oldu diyecanım aynı belırtılerı bende yasadım ınan bekle bugun yrın guzelce gıt muane ol ınan korkma bende aynı bacaklarım sızlaadı kasıklarım agrıdı alel acele gıtım doktora bakmadı yerlesme kanaması kahvemı dedı evet dedım guldu gonderdı adet kanamsını gecmeen ve pedın ıyce ıslnmadan korkma dedı
canım kadın dogumcuya gıttım boyle pazar aksamı vajınal yapmıyolar ustten bakıyolar cok sıdetlı kaanam varsa veya karnından bebıslerı gormezse vajınal bakıyolar ama bana hıc bakılmadı vajınal suana kadr ikizlerde daha cok karsılasılacak durum yerlesme kanaması dedı ben ılk gebelıkte yasamadım bole bısey dedım ıkızde olur korkma dedıler rahat ol canımSen kime gitmiştin doktora canım geceden beri uyku yok korkudan ölüyorum bişeymi oldu diyebide muayene vajinalmi yapıyo böyle durumlarda
Çok sağolasın rahatladım biraz doğumevine gitsemmi diye düşünmedim değil geceden beri birde sancı düşüğün belirtisi diye okudum nette uyku falan yok korkudan bi tuhaf oldumcanım kadın dogumcuya gıttım boyle pazar aksamı vajınal yapmıyolar ustten bakıyolar cok sıdetlı kaanam varsa veya karnından bebıslerı gormezse vajınal bakıyolar ama bana hıc bakılmadı vajınal suana kadr
huma hastanesıne gııtım ben acılıne ama normalde doktorum seyma fenerciogluSen kime gitmiştin doktora canım geceden beri uyku yok korkudan ölüyorum bişeymi oldu diyebide muayene vajinalmi yapıyo böyle durumlarda
bende nete okudugumda öle yazıyodu ama yok canım valla hatta doktorun dedıgıyla tatmın olmadım baktım hıc bısey yok grcekten korkma ıcını ferah tut dogum evıne sakın gıtme valla dırek vajınal tus atıp bakıyolar rıske gırme yarın normal kontrolumede gıtmıs olursunÇok sağolasın rahatladım biraz doğumevine gitsemmi diye düşünmedim değil geceden beri birde sancı düşüğün belirtisi diye okudum nette uyku falan yok korkudan bi tuhaf oldum
Tmm Can'ım çok teşekkür ederim Allah razı olsun...bende nete okudugumda öle yazıyodu ama yok canım valla hatta doktorun dedıgıyla tatmın olmadım baktım hıc bısey yok grcekten korkma ıcını ferah tut dogum evıne sakın gıtme valla dırek vajınal tus atıp bakıyolar rıske gırme yarın normal kontrolumede gıtmıs olursun
senden allah razı olsun canım ne demek bılgı sahıbı oluyoruz rahatlıyoruz en azınaTmm Can'ım çok teşekkür ederim Allah razı olsun...
gerçekten çok rahatladım şu ansenden allah razı olsun canım ne demek bılgı sahıbı oluyoruz rahatlıyoruz en azına
Bende de olmuştu bir hafta arayla önce kahverengi, sonra bildiğin kıpkırmızı. Ama korkulacak birşey olmadığını söylediler, proluton yapıp gönderdiler. Araştırma hastanelerinde kadın doğum uzmanı oluyor tercih edebilirsinAma adet sancısı gibide sancım var bacaklarım sızlıyor çok korkuyorum bugün dr olmaz nereye gitsem bilemedim eşimde çok rahat önemsemiyo napcam bilemedim...
Sağolasın canım bilemedim nereye gideceğimi ne yapacağımı ilk defa böyle bişey yaşadım yarın doktoruma giderim inşallah bi daha olmaz böyle birşey çok teşekkürler...Bende de olmuştu bir hafta arayla önce kahverengi, sonra bildiğin kıpkırmızı. Ama korkulacak birşey olmadığını söylediler, proluton yapıp gönderdiler. Araştırma hastanelerinde kadın doğum uzmanı oluyor tercih edebilirsin
Aminn inşallah sağolasin canım evet aynı haftada yüz ama ben suan 8+4 oldum.. Nerde tedavi oldun cnm sen. Ben bu defa başkent de yapturdik. 4 agustos ta transfer oldum . Ama benim sorunlu gidiyor canım. Geçen hafta Kanamam oldu hastanede yattım Seyhan başkentte iki gün sonra tekrar kanama tekrar yats . Bayram hastanede geçti. Çok zor bi süreç yaşıyorum sürekli yatıyorum hiç kalkmadan. Kanama içerde gözüküyor ve iki kese arasında olduğu içn riskli dedi doktor bekliycz dedi. Yarın kontrol um var ve bu geceyi de atlatip yarın doktordan güzel şeyler duymayi umud ediyorumInanmıyorummm, tanıdım tabikiçok sevindim canım, hayırlı olsun. Haftana baktım aynı gidiyoruz, inşallah hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız ve analı babalı büyütürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?