2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Doktorumuz hep oksijenden kesilecek emebilecek o zmn alırsınız diyor..biz henüz oksijen aşamasını geçemedik.. sanirim 2hafta sürer bunlar.

Doktorumuz hep oksijenden kesilecek emebilecek o zmn alırsınız diyor..biz henüz oksijen aşamasını geçemedik.. sanirim 2hafta sürer bunlar.
Hayırlısı olsun canım bu kadar geçti inşallah 2 hafta da geçer nasılsa sağlıkla alın kucağınıza da 2 hafta 3 hafta çok da önemli değil.

Oksijenden kesilseler alabiliriz de hala az da olsa küvezici oksijen alıyorlar.Zannimca 2haftamiz var daha..
İnşallah başarır kuzular..zaten cok güçlü bebis onlar maşallah küçücük geldiler ve suan iyiler cok şükür önemli olan bu moralini yüksek tut sen

Cok sevindim adina..Darisi başıma inşallah bnm de inşallah önümüzdeki ay atamam olur da kızlarım ve eşimle uzun süreden sonra rahata ereriz

kardelen2558 canım merak ettim nasıl oldu bebişlerin iyi misiniz
Sagolun cnm hala enfeksiyon var ama hafifledi biraz antibiytk aliyorlar hala.az az anne sutu de vermeye basladilar.kuvezdeler hala cnm oksijen alıyorlar..bakalim ne zamn çıkacakları belli degil.biraz daha kalirlarsaglikla çıksınlar da ben beklerim insallah

Hayırlısı canım tabii ne kadar beklediğin önemli değil önemli olan sağlıkla çıkmaları. İnşallah en kısa zamanda tamamen sağlıklı bir şekilde alırsın kuzularını kucağına. Sütün de yarar şimdi onlara daha iyi toparlarlar.

Insallah cok sagol canim

Kızlar ben çıktım hastaneden... Ama cok dıkkat etmem gerekiyor be yapıcam bılmıyorum
Canım ćok geçmiş olsun sana bakan biri olursa iyi olur artık kalkmadan yatman gerekicek az kaldı artık biraz daha dayansın bebişlerin tam kaç haftalıksın canım

Mrb kızlar bende ivf ile ikiz bebeklere hamileyim. 12.hf dayım doktorum 2li test ve harmony testi önerdi sizde yaptırdınız mi? İkiz gebeliklerde anlamlı sonuç verir mi ki? Bide bebek alışverişine nezaman başladınız yada başlayacaksınız

Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacaktı. Benim kandaki ALT degerim 60 cikti. Iki ay önce 32 çıkmıştı. Iki ay önce normal degerdeydi. Ama şimdi iki katina çıkmış. Doktor iki hafta sonraya bi kez daha tahlil istedi. Aranızda ALT si yüksek çıkan arkadaşlar var mi? Bu riskli bir durum mudur? Bazı forumları okudum biraz moralim bozuldu. 3 ay boyunca Progestan 200 luk kullandim sabah aksam, bunun yaninda Kan sulandirici igne ve aspirin kullanıyorum. Bunlar da bu değeri artırmış olabilir mi acaba? hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim yavrularimizin acısını gostermesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…