- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.321
Oksijenden kesilseler alabiliriz de hala az da olsa küvezici oksijen alıyorlar.Zannimca 2haftamiz var daha..Ne zaman cikcaklar bişey dedi mi doktor
Doktorumuz hep oksijenden kesilecek emebilecek o zmn alırsınız diyor..biz henüz oksijen aşamasını geçemedik.. sanirim 2hafta sürer bunlar.Uyanık oluyordur annesi sana denk gelmemiştir ilk aylar 18 saati uyuyarak geçiriyorlarmış zaten. İnşallah en kısa zamanda eve geçersiniz se biraz uyusalar da dinlensem dersin annesii. Ne zaman çıkarlar doktorlar bir şey diyor mu?
Hayırlısı olsun canım bu kadar geçti inşallah 2 hafta da geçer nasılsa sağlıkla alın kucağınıza da 2 hafta 3 hafta çok da önemli değil.Doktorumuz hep oksijenden kesilecek emebilecek o zmn alırsınız diyor..biz henüz oksijen aşamasını geçemedik.. sanirim 2hafta sürer bunlar.
İnşallah başarır kuzular..zaten cok güçlü bebis onlar maşallah küçücük geldiler ve suan iyiler cok şükür önemli olan buOksijenden kesilseler alabiliriz de hala az da olsa küvezici oksijen alıyorlar.Zannimca 2haftamiz var daha..
Kardelen nasıl kuzularınAmin kizlar hepiniz de cok sagolun..aglamamak icin esim de annem de üzülmesin diye.kendimi sıkıyorum hep ama cok zorlaniyoruminsallah atlatiriz bu zor.gunleri de hayirlisi.ile..
Sende canim benim...yarin küçük prensesleri öp benim için :*
Az kalmış kavuşmanıza bugunler gececek kavuşacaksın kuzularına az kaldı sabırOksijenden kesilseler alabiliriz de hala az da olsa küvezici oksijen alıyorlar.Zannimca 2haftamiz var daha..
Cok sevindim adina..Darisi başıma inşallahGünaydın tatlış anneler , çok mutluyum , yavrularım bana şans getirdi, 2 yıldır hazırlandığım sınavım vardı, doktor izni ile geçen hafta girdim sınava karnımburnumda, kapıda eşim ve ambulans bekledi ne olur ne olmaz diye , çok şükür kazandım sınavı , yavrularıma sınava girmeden annenize doğru şıkkı işaretletin demiştim, bana hep doğruyu işaretlemişler, bu yıl benim yılım
Sagolun cnm hala enfeksiyon var ama hafifledi biraz antibiytk aliyorlar hala.az az anne sutu de vermeye basladilar.kuvezdeler hala cnm oksijen alıyorlar..bakalim ne zamn çıkacakları belli degil.biraz daha kalirlar
Sagol cnm biraz biraz toparlanmaya basladilar ama hala hastanedeler.bakalim ne zamn çıkacakları belli degil..ilk basta kilo verdiler.simdi az az almaya basliyirlarKardelen nasıl kuzuların
Hayırlısı canım tabii ne kadar beklediğin önemli değil önemli olan sağlıkla çıkmaları. İnşallah en kısa zamanda tamamen sağlıklı bir şekilde alırsın kuzularını kucağına. Sütün de yarar şimdi onlara daha iyi toparlarlar.Sagolun cnm hala enfeksiyon var ama hafifledi biraz antibiytk aliyorlar hala.az az anne sutu de vermeye basladilar.kuvezdeler hala cnm oksijen alıyorlar..bakalim ne zamn çıkacakları belli degil.biraz daha kalirlarsaglikla çıksınlar da ben beklerim insallah
Insallah cok sagol canimHayırlısı canım tabii ne kadar beklediğin önemli değil önemli olan sağlıkla çıkmaları. İnşallah en kısa zamanda tamamen sağlıklı bir şekilde alırsın kuzularını kucağına. Sütün de yarar şimdi onlara daha iyi toparlarlar.
inşallah canım inşallah, bebişlerin nasılCok sevindim adina..Darisi başıma inşallahbnm de inşallah önümüzdeki ay atamam olur da kızlarım ve eşimle uzun süreden sonra rahata ereriz
Kızlar ben çıktım hastaneden... Ama cok dıkkat etmem gerekiyor be yapıcam bılmıyorum[/QUO
Allah yardım etsin, Mayıs sonuna kadar dayanabilsen süper olur. Uslu dursun bebişlerin inşallah.
Canım ćok geçmiş olsun sana bakan biri olursa iyi olur artık kalkmadan yatman gerekicek az kaldı artık biraz daha dayansın bebişlerin tam kaç haftalıksın canımKızlar ben çıktım hastaneden... Ama cok dıkkat etmem gerekiyor be yapıcam bılmıyorum
sgl cnm cok sukur daha iyiler..yarin ilk emzirme deneyimini yasicz insallah :)inşallah canım inşallah, bebişlerin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?