- 27 Ocak 2015
- 1.143
- 822
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Inşallah güzel şeyler duyacaksın canım, sonuçta kesenin içinde değil iyi tarafından bak. Bizde kanamalardan dolayı sık sık başkent acil in yolunu ezberledik artık Inşallah 12-16. hafta ları atlatırsak rahatlarız diye düşünüyorum.Aminn inşallah sağolasin canım evet aynı haftada yüz ama ben suan 8+4 oldum.. Nerde tedavi oldun cnm sen. Ben bu defa başkent de yapturdik. 4 agustos ta transfer oldum . Ama benim sorunlu gidiyor canım. Geçen hafta Kanamam oldu hastanede yattım Seyhan başkentte iki gün sonra tekrar kanama tekrar yats . Bayram hastanede geçti. Çok zor bi süreç yaşıyorum sürekli yatıyorum hiç kalkmadan. Kanama içerde gözüküyor ve iki kese arasında olduğu içn riskli dedi doktor bekliycz dedi. Yarın kontrol um var ve bu geceyi de atlatip yarın doktordan güzel şeyler duymayi umud ediyorum
Selam benim kahverengi akıntım oldu iki gün arayla sizlerdede böyle olan varmı 8 haftalığım...
Gittim Can'ım bugün doktora iğne verdi yaptırcam bakalım kanamam yok ama sancım çok fazla neyse anlamadım...Canım hem de birkaç kez oldu
Bazen kıpkırmızı oluyordu
Acile gidiyordum hemen kadın doğum olan çocuklara baktırırdım
Geçmiş olsun kanaman olursa ihmal etme en yakın merkeze git
Ben bi kac gundur hissediyorum cok sukur. Elimi.koyuyorum karnima ordan vuruyo elime. Gece daha cok oluyo genelde sagimdaki bebek daha hareketlibenim ilk gebeliğim heycanla bekliyorum :) sabırsızlanıyorum ... 20. haftaya girdim iki haftam var demekki cok heycanlı
Ben bi kac gundur hissediyorum cok sukur. Elimi.koyuyorum karnima ordan vuruyo elime. Gece daha cok oluyo genelde sagimdaki bebek daha hareketli
Cnm ben yapmadim kayinvalidem yapti. Bende cok begendim ustlerini acmazlar hem sapkasi flnda var cok hosuma gtti :)çok bekletmemiş seninkiler maşallah onlara :)
battaniye şahane olmuş bende yapmayı düşünüyorum zor mu bu model ?
Cnm ben yapmadim kayinvalidem yapti. Bende cok begendim ustlerini acmazlar hem sapkasi flnda var cok hosuma gtti :)
Cnm ikiz besik bende baktm bunlara fakat turkiyede cok fazla yok ikiz besikler yurt disinda genelde.güzel günlerde kullanırsınız inşallah :)
bu aradabu beşikten gören duyan bilen varmı ya üretimden mi kalktı acaba hiç bir yerde bulamıyorum :/
Selambu arada arkadaşlar 7. haftada mide bulantısı başlayabilir daha erken yani halsizlik çok normal yavaş yavaş o da geciyor.
Arkadaşlar 11+2 ikiz gebeyim her an korku var içimde
Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah.Ben 15.hafta icindeyim en başından beri ben de endişe halindeyim. Allah tamamına erdirsin inşallah hepimiz için.Arkadaşlar 11+2 ikiz gebeyim her an korku var içimde
Merhaba öncelikle hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.Bana da 20.hafta dediler tetenoz için ama doktorumuz zamani gelince uyarir sanırım.Kzlar tetanz asisi olan var mi. 18De oluyomus sanirim
Hepimiz insallah. Uyarir mi dersin. Saglik ocagi ariyomus genelde ama beni kimse aramiyoMerhaba öncelikle hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.Bana da 20.hafta dediler tetenoz için ama doktorumuz zamani gelince uyarir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?