2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Inşallah güzel şeyler duyacaksın canım, sonuçta kesenin içinde değil iyi tarafından bak. Bizde kanamalardan dolayı sık sık başkent acil in yolunu ezberledik artık Inşallah 12-16. hafta ları atlatırsak rahatlarız diye düşünüyorum.

Selam benim kahverengi akıntım oldu iki gün arayla sizlerdede böyle olan varmı 8 haftalığım...

Canım hem de birkaç kez oldu
Bazen kıpkırmızı oluyordu
Acile gidiyordum hemen kadın doğum olan çocuklara baktırırdım
Geçmiş olsun kanaman olursa ihmal etme en yakın merkeze git

merhaba kızlar :) bende bebişlerin cinsiyetini öğrendim sonunda birisi kız, diğeri erkekmiş. inşallah sağlıkla gelsinler bakalım. bu arada içinizden biri göbeğinde sivilce gibi birşeyler çıktığını ve kaşındıklarını söylemiş. aman dikkat et ne olur açlık safra asitine baktır ben oğluma hamileyken safra asiti rahatsızlığı hayatımı zindan etti. göbeğimde başlayan kabarcıklar tüm vucuduma hatta topuğuma kadar ilerledi ve sonunda 37. haftada sezaryenle aldık oğlumu eğer safra asitiyle alakalı bir şeyse ihmal etme sarılığa kadar gidiyor umarım değildir.

Canım hem de birkaç kez oldu
Bazen kıpkırmızı oluyordu
Acile gidiyordum hemen kadın doğum olan çocuklara baktırırdım
Geçmiş olsun kanaman olursa ihmal etme en yakın merkeze git
Gittim Can'ım bugün doktora iğne verdi yaptırcam bakalım kanamam yok ama sancım çok fazla neyse anlamadım...

ben henüz hissetmedim. oğluma hamileyken çok erken hissetmiştim hatırlıyorum ama bunlarda henüz tık yok. endişelendim ve doktoruma sordum o da çok normal olduğunu 18- 22 haftada hissedildiğini söyledi bakalım bende bekliyorum :)

benim ilk gebeliğim heycanla bekliyorum :) sabırsızlanıyorum ... 20. haftaya girdim iki haftam var demekki cok heycanlı

benim ilk gebeliğim heycanla bekliyorum :) sabırsızlanıyorum ... 20. haftaya girdim iki haftam var demekki cok heycanlı
Ben bi kac gundur hissediyorum cok sukur. Elimi.koyuyorum karnima ordan vuruyo elime. Gece daha cok oluyo genelde sagimdaki bebek daha hareketli

Merhaba öncelikle hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.Bana da 20.hafta dediler tetenoz için ama doktorumuz zamani gelince uyarir sanırım.
Hepimiz insallah. Uyarir mi dersin. Saglik ocagi ariyomus genelde ama beni kimse aramiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…