2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar kalsiyum ilaç alan varmı acaba
Ben magnezyum vitamin kan ilacı alıyorum sür yoğurt falan aram hiç Yok kalsiyum alsammı acaba
Canim ben 13. Haftadan beri magnezyum calsiyum çinko kombini aliyorum solgarin. Bende gaz sorunu olduğundan sut yoğurt tuketemiyorum.

Canim ben 13. Haftadan beri magnezyum calsiyum çinko kombini aliyorum solgarin. Bende gaz sorunu olduğundan sut yoğurt tuketemiyorum.

Ya bende hiç yoğurt süt yemiyorum ozaman alayım teşekkür ederim kızlar

Cnm acaba adı ne ilacın bende alayım
Magnezyum alıyorum suda eriyen ama zor içiyorum migdem bulanıyor seninki tablet ise daha kolay kullanırım

Magnezyum alıyorum suda eriyen ama zor içiyorum migdem bulanıyor seninki tablet ise daha kolay kullanırım
Bende Osteocare die bi kalsiyum kullanıyorum canım. Bana da doktorum günde en az üç öğün süt yoğurt tüketmen lazım tüketemezsen yut dedi.

Tatlim genede doktoruna danissan, solgar in magnezyum çinko calsiyum ve d vitamini kombini büyük şişede, ama kapsuller baya büyük tutabilir misin bilmem bazilari büyük kapsül yutamiyor, sen genede doktoruna sor solgarin ilaclari bitkisel o yüzden onu tercih ediyorum. Omegamida solgardan aliyorum.

Doktorun osteocare baslatmisti oda hepsi bi aradaydi ama pahali günde 2 kere aliyorum dayanmiyodu, solgarinki biraz daha uygun.

Bende Osteocare die bi kalsiyum kullanıyorum canım. Bana da doktorum günde en az üç öğün süt yoğurt tüketmen lazım tüketemezsen yut dedi.
Tmm cnm teşekkür ederim bi Bakim :)
Ya ben küçük ilaç bile zor yutuyorum aşırı büyükse kusarım kesin:) doktoruma sorayım ozaman en iyisi:)

kızlar ıkız gebelıklerde genellıkle 2 lı tarama dan sonra 3 lu tarama yapılmıyormus sızde nasıl oldu :)

Aynı benimki gibi hala da devam ediyor sorun yok.
Progestoron içeren ilaç iğne kullanıyor musunuz? Ben pruloton depot kullanıyorum su gibi oluyo akıntı. Ben maalesef kötü bir tecrübe de olsa kızımda suyum sızmaya başlamıştı cok az olmuyor renksiz kokusuz kuruyunca leke bırakmıyor. Sonrasında rahim agzı tıkacı da gelmeye başlıyor. Suyunuz oldugunu anlatsınız o normal akıntıdır. Ama test yaptırın mutlaka tabi için rahatlasın.

Hayır hiç kullanmıyorum, 1 kere depot kullandım ama akıntı ondan evvel de vardı, yarın test yaptıracağım inşallah benimde temiz çıkar.

Ya doktorumda osteocare vermişti 4 ay kullandım günde 2 kere,ayda 62 tl çok geldi valla eczacimda solgarda aynı deyince onu aldım, acaba osteocareye mi donsem
Valla canım ben solgarınkini görmedim hiç o yüzden bi yorum yapamicam kalsiyum için. Ama ben solgarın demirini kullanıyorum geçen hafta bir perinatoloğa gittim beğenmedi ben işe yaradığını düşünmüyorum dedi.

Ay o zaman ben donuyum diğerine doktorum onu verdi neticede

Canım benim çok geçmiş olsun, benimki kuruyunca leke oluyor altimami kaciriyorumm nerden geliyor bu su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…