- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.501
Evet canim benim yaptirmak gerekiyormus, çok az benimde 1 TL den ufak bir alan bazen islaniyor günde 5-6 kez.Aynen öyle. Bakıp anlaşılacak bişey değil o test yaptır için rahatlasın.
Canim ben 13. Haftadan beri magnezyum calsiyum çinko kombini aliyorum solgarin. Bende gaz sorunu olduğundan sut yoğurt tuketemiyorum.Kızlar kalsiyum ilaç alan varmı acaba
Ben magnezyum vitamin kan ilacı alıyorum sür yoğurt falan aram hiç Yok kalsiyum alsammı acaba
Canim ben 13. Haftadan beri magnezyum calsiyum çinko kombini aliyorum solgarin. Bende gaz sorunu olduğundan sut yoğurt tuketemiyorum.
ben kalsiyum ilacı alıyorum, doktorum günde en az (süt içemediğimi belirtmiştim) 3 kase yoğurt tüketmelisin demişti, eğer o gün tüketemezsen muhakkak kalsiyum ilacı al demişti. bende günlük tamamlayamaz isem kalsiym ilacı alıyorum
Canim ben 13. Haftadan beri magnezyum calsiyum çinko kombini aliyorum solgarin. Bende gaz sorunu olduğundan sut yoğurt tuketemiyorum.
Cnm acaba adı ne ilacın bende alayımCanim ben 13. Haftadan beri magnezyum calsiyum çinko kombini aliyorum solgarin. Bende gaz sorunu olduğundan sut yoğurt tuketemiyorum.
Bende Osteocare die bi kalsiyum kullanıyorum canım. Bana da doktorum günde en az üç öğün süt yoğurt tüketmen lazım tüketemezsen yut dedi.Cnm acaba adı ne ilacın bende alayım
Magnezyum alıyorum suda eriyen ama zor içiyorum migdem bulanıyor seninki tablet ise daha kolay kullanırım
Tatlim genede doktoruna danissan, solgar in magnezyum çinko calsiyum ve d vitamini kombini büyük şişede, ama kapsuller baya büyük tutabilir misin bilmem bazilari büyük kapsül yutamiyor, sen genede doktoruna sor solgarin ilaclari bitkisel o yüzden onu tercih ediyorum. Omegamida solgardan aliyorum.Cnm acaba adı ne ilacın bende alayım
Magnezyum alıyorum suda eriyen ama zor içiyorum migdem bulanıyor seninki tablet ise daha kolay kullanırım
Tmm cnm teşekkür ederim bi Bakim :)Bende Osteocare die bi kalsiyum kullanıyorum canım. Bana da doktorum günde en az üç öğün süt yoğurt tüketmen lazım tüketemezsen yut dedi.
Ya ben küçük ilaç bile zor yutuyorum aşırı büyükse kusarım kesin:) doktoruma sorayım ozaman en iyisi:)Tatlim genede doktoruna danissan, solgar in magnezyum çinko calsiyum ve d vitamini kombini büyük şişede, ama kapsuller baya büyük tutabilir misin bilmem bazilari büyük kapsül yutamiyor, sen genede doktoruna sor solgarin ilaclari bitkisel o yüzden onu tercih ediyorum. Omegamida solgardan aliyorum.
Canim o tur ilaçlar hep kocaman oluyorTmm cnm teşekkür ederim bi Bakim :)
Ya ben küçük ilaç bile zor yutuyorum aşırı büyükse kusarım kesin:) doktoruma sorayım ozaman en iyisi:)
Valla bana ikili yapilmadi canim ikizlerde doğru sonuc vermio die 3lu bilmiyorum ister mikızlar ıkız gebelıklerde genellıkle 2 lı tarama dan sonra 3 lu tarama yapılmıyormus sızde nasıl oldu :)
Doktorum ikili de yapmadi, kaldiki uçlu tek bebekte bile gereksiz.kızlar ıkız gebelıklerde genellıkle 2 lı tarama dan sonra 3 lu tarama yapılmıyormus sızde nasıl oldu :)
Aynı benimki gibi hala da devam ediyor sorun yok.Evet canim benim yaptirmak gerekiyormus, çok az benimde 1 TL den ufak bir alan bazen islaniyor günde 5-6 kez.
Ben günde bir kere alıyorum osteocare çok tavsiye ediliyor.Doktorun osteocare baslatmisti oda hepsi bi aradaydi ama pahali günde 2 kere aliyorum dayanmiyodu, solgarinki biraz daha uygun.
Progestoron içeren ilaç iğne kullanıyor musunuz? Ben pruloton depot kullanıyorum su gibi oluyo akıntı. Ben maalesef kötü bir tecrübe de olsa kızımda suyum sızmaya başlamıştı cok az olmuyor renksiz kokusuz kuruyunca leke bırakmıyor. Sonrasında rahim agzı tıkacı da gelmeye başlıyor. Suyunuz oldugunu anlatsınız o normal akıntıdır. Ama test yaptırın mutlaka tabi için rahatlasın.Aynı benimki gibi hala da devam ediyor sorun yok.
Hayır hiç kullanmıyorum, 1 kere depot kullandım ama akıntı ondan evvel de vardı, yarın test yaptıracağım inşallah benimde temiz çıkar.Progestoron içeren ilaç iğne kullanıyor musunuz? Ben pruloton depot kullanıyorum su gibi oluyo akıntı. Ben maalesef kötü bir tecrübe de olsa kızımda suyum sızmaya başlamıştı cok az olmuyor renksiz kokusuz kuruyunca leke bırakmıyor. Sonrasında rahim agzı tıkacı da gelmeye başlıyor. Suyunuz oldugunu anlatsınız o normal akıntıdır. Ama test yaptırın mutlaka tabi için rahatlasın.
Ya doktorumda osteocare vermişti 4 ay kullandım günde 2 kere,ayda 62 tl çok geldi valla eczacimda solgarda aynı deyince onu aldım, acaba osteocareye mi donsemBen günde bir kere alıyorum osteocare çok tavsiye ediliyor.
Valla canım ben solgarınkini görmedim hiç o yüzden bi yorum yapamicam kalsiyum için. Ama ben solgarın demirini kullanıyorum geçen hafta bir perinatoloğa gittim beğenmedi ben işe yaradığını düşünmüyorum dedi.Ya doktorumda osteocare vermişti 4 ay kullandım günde 2 kere,ayda 62 tl çok geldi valla eczacimda solgarda aynı deyince onu aldım, acaba osteocareye mi donsem
Ay o zaman ben donuyum diğerine doktorum onu verdi neticedeValla canım ben solgarınkini görmedim hiç o yüzden bi yorum yapamicam kalsiyum için. Ama ben solgarın demirini kullanıyorum geçen hafta bir perinatoloğa gittim beğenmedi ben işe yaradığını düşünmüyorum dedi.
Canım benim çok geçmiş olsun, benimki kuruyunca leke oluyor altimami kaciriyorumm nerden geliyor bu suProgestoron içeren ilaç iğne kullanıyor musunuz? Ben pruloton depot kullanıyorum su gibi oluyo akıntı. Ben maalesef kötü bir tecrübe de olsa kızımda suyum sızmaya başlamıştı cok az olmuyor renksiz kokusuz kuruyunca leke bırakmıyor. Sonrasında rahim agzı tıkacı da gelmeye başlıyor. Suyunuz oldugunu anlatsınız o normal akıntıdır. Ama test yaptırın mutlaka tabi için rahatlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?